Zbog učestalih prigovora iz udruge za zaštitu peglanja kartica naručio sam mafiu 3 da mi pošalju poštom i platiti će žena u kešu pouzećem. Ja zadovoljan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog učestalih prigovora iz udruge za zaštitu peglanja kartica naručio sam mafiu 3 da mi pošalju poštom i platiti će žena u kešu pouzećem. Ja zadovoljan.
evo na us storu mafia 15.99usd
Otkazao narudžbu poštom i uz duboku ispriku udruzi za zaštitu peglanje kartica ipak uzeo preko ps store US.
Joozza, hvala puno:)
Otkazao narudžbu poštom i uz duboku ispriku udruzi za zaštitu peglanje kartica ipak uzeo preko ps store US.
Joozza, hvala puno:)
Ljudi ljubomorni jer to sto si ti uhvatio rijetko tko cuo, a kamoli dozivio.
Order je prekratak, i nakon par prvih wow momenata, dalje je sve isto i repetitivno, taman kad se ufuras - kraj igre.
Nazalost vecina AAA igara su vise tehnoloski demonstratori, nego igre u punom smislu rijeci, vecinu rijesis za dva popodneva, barem od ovih koje sam igrao.
I jos 4 silent hilla na cekanju, sreca sto je zima, ps idealno ubija dosadna zimska popodneva.
http://www.kotaku.co.uk/2018/02/13/spyro-trilogy-remaster-coming-to-ps4-this-year
Probaj onda VR verziju. Trebat će ti pelene.
Ako netko želi testirati beta 5.50 neka se javi na PP, ostao mi još jedan kod za iskoristiti :)
EDIT: riješeno :)
0 i origins, te revelations su ipak vise resident evil nego ovi ostali, 7 jos nisam igrao, osim demoa, pa neznam.
Ako volis horror igre, preporucam evil within, nije savrsenstvo, ali s obzirom koliko je trenutno trziste siromasno takvim igrama, super je.
Ja sam se navukao na ps2 igre sto se tice hororraca, s debelim zakasnjenjem, iako igre s strane grafike izgledaju zastarjelo, prica i atmosfera su mi dovoljne za kvalitetno uzivanje u horror igrama.
Vidis, code veronica sam totalno zaboravio, treba i to odigrati
Vidis, code veronica sam totalno zaboravio, treba i to odigrati
Mora bit fluidnije kad je 6 čista pucačina.
Iako sam se žalio malo na fps kod Assassin Originsa na ps4, kasnije to nije ni zamjetno , stvar radi dobro a igra po meni jedna od boljih, vrijedi svake kune i trenutno najjača igra na tržištu!
Iako sam se žalio malo na fps kod Assassin Originsa na ps4, kasnije to nije ni zamjetno , stvar radi dobro a igra po meni jedna od boljih, vrijedi svake kune i trenutno najjača igra na tržištu!
Jel' bolja i od Zombie Army Trilogy?
Ako netko želi testirati beta 5.50 neka se javi na PP, ostao mi još jedan kod za iskoristiti :)
EDIT: riješeno :)
Da li ima neka informacija kad bi se otprilike trebala ova 5.50 verzija pojavit u finalnoj verziji za sve?
Imam i ja dva viška... pa ako netko zeli neka se javi na PP
Probaj onda VR verziju. Trebat će ti pelene.
Kaj stvarno je tak dobar u VR-u? Vec se neko vrijeme spremam da ga kupim. Meni je recimo until down bio dobar u VR-u.

Ono kad te žena dočeka s Assassins Creed Origins Deluxe Edition za Valentinovo... <3
A za cijelo to vrijeme u igri se nije desavalo apsolutno nista, niti ja koga ubih, niti mene ubise, cista psihologija na djelu, utjecaj zvukova i sjena na ljudski mozak.
Vjerovatno najatmosfericnija igra koju necemo igrati, steta. Sad treba skupiti hrabrost otici do wc-a....
Kojima je jednim teaserom pokazao kak se radi horror igra.
Radio je odlicno ukomponiran u igru, kad ti veli "Look behind you. I said, look behind you." :D predobro
Puzzlovi su domisljati, atmosfera je odlicna i sve to je odrađeno u jednom hodniku.
Nadam se da ce Death Stranding ima horror elemenata :)
Tko ima vremena nek pogleda video :)
Zamisli da je ovo zazivjelo, pa jos u vr-u..... Srcani garantiran
A za cijelo to vrijeme u igri se nije desavalo apsolutno nista, niti ja koga ubih, niti mene ubise, cista psihologija na djelu, utjecaj zvukova i sjena na ljudski mozak.
Vjerovatno najatmosfericnija igra koju necemo igrati, steta. Sad treba skupiti hrabrost otici do wc-a....
Upravo zato ne gledam horore niti ne igram horor igre.
Bez zvuka bi bilo sprdačina. Zvučni efektu su pretjerani, a mozak im daje ogromnu važnost baš zbog evolucije jer je to prva obrana od predatora.
Čim sam na početku Rush Of Blooda čuo cviljenje neke žene u pozadini ugasio sam igru.
Užasno su mi glupe takve stvari.
Upravo zato ne gledam horore niti ne igram horor igre.
Bez zvuka bi bilo sprdačina. Zvučni efektu su pretjerani, a mozak im daje ogromnu važnost baš zbog evolucije jer je to prva obrana od predatora.
Čim sam na početku Rush Of Blooda čuo cviljenje neke žene u pozadini ugasio sam igru.
Užasno su mi glupe takve stvari.
AHAHAHAH ukakao si se od straha.
AHAHAHAH ukakao si se od straha.
Pa nebitno, al nije mi to zabavno kontaš. Zakaj je to nekom zabavno ne kužim.
Aktivira ti primarne obrambene mehanizme za zabavu. Ne kužim :-)