PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4

Zbog učestalih prigovora iz udruge za zaštitu peglanja kartica naručio sam mafiu 3 da mi pošalju poštom i platiti će žena u kešu pouzećem. Ja zadovoljan.

10 godina
mariclius kaže...

Zbog učestalih prigovora iz udruge za zaštitu peglanja kartica naručio sam mafiu 3 da mi pošalju poštom i platiti će žena u kešu pouzećem. Ja zadovoljan.

evo na us storu mafia 15.99usd

14 godina

Otkazao narudžbu poštom i uz duboku ispriku udruzi za zaštitu peglanje kartica ipak uzeo preko ps store US.
Joozza, hvala puno:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.2.2018 19:39 (mariclius).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

Otkazao narudžbu poštom i uz duboku ispriku udruzi za zaštitu peglanje kartica ipak uzeo preko ps store US.
Joozza, hvala puno:)

Ljudi ljubomorni jer to sto si ti uhvatio rijetko tko cuo, a kamoli dozivio. 

MadeInCroatia
14 godina
Najbitnija je ljubav:) Ima se šta igrati. Mislio sam da the order i need for speed rivals mi možda neće biti ok, ali na kraju to najviše igram. Sad čekam mad max da bude na akciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nfs rivals uvijek mozes igrati, cak i ako sve otkljucas i unaprijedis, odvozis koju utrku, zabavna je na duze vrijeme.

Order je prekratak, i nakon par prvih wow momenata, dalje je sve isto i repetitivno, taman kad se ufuras - kraj igre.

Nazalost vecina AAA igara su vise tehnoloski demonstratori, nego igre u punom smislu rijeci, vecinu rijesis za dva popodneva, barem od ovih koje sam igrao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Najbitnije je da su meni te igre dobre i zabavne. Najviše bih volio da svaka igra ima demo da se isproba. Evo ja odustao od horizona i bio uzeo sniper elite 3. Vjerovatno većina bi izabrala obrnuto, ali šta ću kad mi sniper zabavan i baš se fino opustim uz tu igru. Nikad igre ne igram npr na hard. Bude mi preteško, a najbitnije mi je da se opustim i dobro zabavim. Baš sam profesionalni amater gejmer. Mora netko i takav biti:) Igram dosta igri tako da se samo šaltam od jedne do druge pa mi tako ne dosade. Sve ovisi o raspoloženju, a ono je većinom odlično pogotovo kad je kartica spremna.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Vidis, ja mogu igrati jednu po jednu, mozda zato su mi sve igre prekratke, fokusiram se na jednu, ostale su na cekanju. Sad zavrsavam re5, pa krecem na origins..pa onda revelations 1,2, pa 7....(da, resident evil fanatik sam).

I jos 4 silent hilla na cekanju, sreca sto je zima, ps idealno ubija dosadna zimska popodneva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kakav je RE 5? Ja se mučim na 1 dio zbog kamere, al da izvineš dobro sam se sasrao igrajući sa slušalicama. RE mi je odličan. 5 i 6 je više pucačina ako se ne varam. Ja u par dana igram po 6,7 igri. Baš po raspoloženju kako me uhvati. Zato ne volim fizičke kopije jer se ne mogu šaltati sa igre na igru:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Kakav je RE 5? Ja se mučim na 1 dio zbog kamere, al da izvineš dobro sam se sasrao igrajući sa slušalicama.

Probaj onda VR verziju. Trebat će ti pelene.

PSN - darklydexter
14 godina
PlayStation 4

Ako netko želi testirati beta 5.50 neka se javi na PP, ostao mi još jedan kod za iskoristiti :)

EDIT: riješeno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 9:50 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
4,5 I 6 su onako vise pucacine iz treceg lica. Nelose, nije to resident evil, ali pristojna zabava za odigrati. Malo cudno kretanje, posebice 4 dio, ali kad se naviknes, moze se odigrati.

0 i origins, te revelations su ipak vise resident evil nego ovi ostali, 7 jos nisam igrao, osim demoa, pa neznam.

Ako volis horror igre, preporucam evil within, nije savrsenstvo, ali s obzirom koliko je trenutno trziste siromasno takvim igrama, super je.

Ja sam se navukao na ps2 igre sto se tice hororraca, s debelim zakasnjenjem, iako igre s strane grafike izgledaju zastarjelo, prica i atmosfera su mi dovoljne za kvalitetno uzivanje u horror igrama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Resident evil 4 je najbolji sto se tice "novih" residenta. 5ica je ok ali malo je blaza atmosfera. 6 je totalni tps i meni najgori re nastavak. Mislim uvjetno receno. Imas revelation koji nije los. Uglavno cetvorka je pokrenula po mom misljenju tpsove kakve vidis danas. Meni osobno re 1i2 te remake i code veronica su najbolji pa onda 4orka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
4-ku sam odigrao, ok je igra, iako kretanje lika je totalno retardirano, u petici je to ipak malo bolje. 6 nisam jos igrao, ali vidio sam da je kretanje puno fluidnije, nisanjenje isto.

Vidis, code veronica sam totalno zaboravio, treba i to odigrati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Damir22 kaže...
4-ku sam odigrao, ok je igra, iako kretanje lika je totalno retardirano, u petici je to ipak malo bolje. 6 nisam jos igrao, ali vidio sam da je kretanje puno fluidnije, nisanjenje isto.

Vidis, code veronica sam totalno zaboravio, treba i to odigrati

Mora bit fluidnije kad je 6 čista pucačina.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iako sam se žalio malo na fps kod Assassin Originsa na ps4,  kasnije to nije ni zamjetno , stvar radi  dobro a igra po meni jedna od boljih, vrijedi svake kune i trenutno najjača igra na tržištu!

Chill
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 14:48 (ris).

0 0 hvala 0
12 godina
ris kaže...

Iako sam se žalio malo na fps kod Assassin Originsa na ps4,  kasnije to nije ni zamjetno , stvar radi  dobro a igra po meni jedna od boljih, vrijedi svake kune i trenutno najjača igra na tržištu!

Jel' bolja i od Zombie Army Trilogy? 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
Purger155 kaže...

Ako netko želi testirati beta 5.50 neka se javi na PP, ostao mi još jedan kod za iskoristiti :)

EDIT: riješeno :)

Da li ima neka informacija kad bi se otprilike trebala ova 5.50 verzija pojavit u finalnoj verziji za sve?

14 godina
Purger155 kaže...

Imam i ja dva viška... pa ako netko zeli neka se javi na PP

12 godina
Ezio kaže...
mariclius kaže...
Kakav je RE 5? Ja se mučim na 1 dio zbog kamere, al da izvineš dobro sam se sasrao igrajući sa slušalicama.

Probaj onda VR verziju. Trebat će ti pelene.

Kaj stvarno je tak dobar u VR-u? Vec se neko vrijeme spremam da ga kupim. Meni je recimo until down bio dobar u VR-u.

PSN:Tomislav025
9 godina
Nisam znao da se i ostali dijelovi re mogu igrati u vr, znam za 7, ali za 5 iskreno nisam cuo
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Ono kad te žena dočeka s Assassins Creed Origins Deluxe Edition za Valentinovo... <3 

17 0 hvala 0
9 godina
Kad smo kod horora, zadnjih pola sata sam igrao PT, mrkli mrak i slusalice... Ovakvu atmosferu se ne sjecam da sam igdje u igri vidio, da trzas na svaki sum, i da se doslovce bojis napraviti korak ili se okrenuti, cujes da je nesto iza tebe ali se ne smijes okrenuti. Nakon pola sata sam ugasio, poceo sam se znojiti, ruke se tresu, a otkucaji srca kriticni.

A za cijelo to vrijeme u igri se nije desavalo apsolutno nista, niti ja koga ubih, niti mene ubise, cista psihologija na djelu, utjecaj zvukova i sjena na ljudski mozak.

Vjerovatno najatmosfericnija igra koju necemo igrati, steta. Sad treba skupiti hrabrost otici do wc-a....
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Kojima je jednim teaserom pokazao kak se radi horror igra.

Radio je odlicno ukomponiran u igru, kad ti veli "Look behind you. I said, look behind you." :D predobro 

Puzzlovi su domisljati, atmosfera je odlicna i sve to je odrađeno u jednom hodniku.

Nadam se da ce Death Stranding ima horror elemenata :)

Tko ima vremena nek pogleda video :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 19:18 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Denizg, daleko najbolja. Jedino ako te baš žulja bum je izbrisal. Ne želim se zamjeriti vama profićima.
9 godina
Da, nevjerovatno je kako je uspio tu kolicinu psihoze i straha unjeti u nesto sto ustvari nema pricu, nema lokacije, prakticki nema nikakvu radnju, ali je osjecaj straha i neizvjesnosti itekako stvaran.

Zamisli da je ovo zazivjelo, pa jos u vr-u..... Srcani garantiran
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Kad smo kod horora, zadnjih pola sata sam igrao PT, mrkli mrak i slusalice... Ovakvu atmosferu se ne sjecam da sam igdje u igri vidio, da trzas na svaki sum, i da se doslovce bojis napraviti korak ili se okrenuti, cujes da je nesto iza tebe ali se ne smijes okrenuti. Nakon pola sata sam ugasio, poceo sam se znojiti, ruke se tresu, a otkucaji srca kriticni.

A za cijelo to vrijeme u igri se nije desavalo apsolutno nista, niti ja koga ubih, niti mene ubise, cista psihologija na djelu, utjecaj zvukova i sjena na ljudski mozak.

Vjerovatno najatmosfericnija igra koju necemo igrati, steta. Sad treba skupiti hrabrost otici do wc-a....

Upravo zato ne gledam horore niti ne igram horor igre.

Bez zvuka bi bilo sprdačina. Zvučni efektu su pretjerani, a mozak im daje ogromnu važnost baš zbog evolucije jer je to prva obrana od predatora.

Čim sam na početku Rush Of Blooda čuo cviljenje neke žene u pozadini ugasio sam igru.

Užasno su mi glupe takve stvari.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 20:08 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
Damir22 kaže...

Upravo zato ne gledam horore niti ne igram horor igre.

Bez zvuka bi bilo sprdačina. Zvučni efektu su pretjerani, a mozak im daje ogromnu važnost baš zbog evolucije jer je to prva obrana od predatora.

Čim sam na početku Rush Of Blooda čuo cviljenje neke žene u pozadini ugasio sam igru.

Užasno su mi glupe takve stvari.

AHAHAHAH ukakao si se od straha.

17 godina
hummer0 kaže...

AHAHAHAH ukakao si se od straha.

Pa nebitno, al nije mi to zabavno kontaš. Zakaj je to nekom zabavno ne kužim.

Aktivira ti primarne obrambene mehanizme za zabavu. Ne kužim :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice