PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
Re: PlayStation 4
razor1234 kaže...

Danas sam uzeo sharkoon skiller sgh1 i moram reci da su odlicne. Taman su preko uha i jako je dobro cuju i dosta su glasne, ne igram toliko puno da mi trebaju neke specijalne, ali ove su na prvi dojam odlicne. Hvala na preporuci. Samo jos da pitam isplati li se uzeti battlefield 1 revolution za 180kn zbog singleplayera i mozda ako mi se svidi par puta mjesecno mp?

gdje si ih kupio?

jučer sam provjerio na par mjesta (Links, Centro, Mikronis...) i nigdje ih nemaju na stanju.

Kažu da će ih opet dobiti vjerojatno krajem mjeseca.

17 godina
DeniZg kaže...
amd freak kaže...

Za sad igram vise manje samo ekskluzive za ps i ne igram fpsove. S obzirom da sam dugogodisnji fps igrac na pcu zanima me koliko mi se isplati uzeti battlefield 1 revolution za ps4 za 249kn? Hocu li se moci priviknut na kontrole i kakav je mp globalno?

Iz kojeg razloga si onda mislio uzeti BF1 na PS4?

Isplati se jer nema čitera i ima duplo više igrača nego na PC-u.

Ako te brine da se nećeš naviknuti na kontrole, možeš za probu skinuti neku F2P pucačinu na PS4, kao npr. Paladins ili Blacklight Retribution.

Lagano izbjegavam pc jer posloje posla jedva cekam uskocit u krevet...i jedva imam volje gamepad drzat.

Plus toga skupljam fizicke verzije igre a poslije bf4 nisam igrao nista.

Cini mi se fer cijena jedino velim nisam siguran u ciljanje gamepadom tj preciznost.

14 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ekipa gdje bonove uzimate?

Istekaomi još oko nove, al reko pričekat ću još koji dan možda bude kakav popust..vidim da nikaj od toga a vrijeme curi, treba peglat bf1 pa dajte neku preporuku il ću se zaletit do sancta domenice po jedan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U instar informatici u areni, uzeo sam ih ujutro u 10, ali jucer navecer ih nije bilo na webshopu, a jos su jedne ostale na izlogu.

17 godina
neaktivan
Heh, prvi dio ni nemam pa sam mislio kupit ga na steamu i odigrat, jer ga nema za PS4.
A na koji nacin bi mi jedinica pokvarila dvojku?
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
razor1234 kaže...

U instar informatici u areni, uzeo sam ih ujutro u 10, ali jucer navecer ih nije bilo na webshopu, a jos su jedne ostale na izlogu.

Covjek pita s popustom a ti mu navodis shop gdje 1 godina kosta skoro 500 kuna. :D

15 godina
amd freak kaže...
razor1234 kaže...

Covjek pita s popustom a ti mu navodis shop gdje 1 godina kosta skoro 500 kuna. :D

Ma on je odgovorio za slušalice.

Samo nije direkton citirao munipetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 21:42 (hummer0).
17 godina
PlayStation 4

Dobra prilika...

https://megastore.hr/
PLAYSTATION 4 1TB SLIM D CHASSIS + HORIZON ZERO DAWN
2.039,32 Kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 8:53 (krelos).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Raja je li kod od vas igrao Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII. To je jedini final fantasy koji sam igrao, i kako vidim on je skroz drugaciji od standardnih FF igara.

Meni je bio odlican, drug i ja 7 dana nismo spavali i igrali smo skoro po cijeli dan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4
zna ko kad ce novi ace combat za ps4 ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kome ne odgovara yoj za fps, nek proba xim4 adapter za key/mouse..btw dal je neko vec isprobal?

0 0 hvala 0
17 godina
imaiden322 kaže...
kome ne odgovara yoj za fps, nek proba xim4 adapter za key/mouse..btw dal je neko vec isprobal?

200€ košta, to je već dovoljno dobra grafička za PC :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
dal je velika razlika ako idem s ps4 na pro? ne mislim igrati u 4k, samo fhd. dal su igre i dalje lockane na 30 fps ili mogu ocekivati vise? (slabo mi je od 30fps u bf1 :D)

0 0 hvala 0
10 godina
imaiden322 kaže...
dal je velika razlika ako idem s ps4 na pro? ne mislim igrati u 4k, samo fhd. dal su igre i dalje lockane na 30 fps ili mogu ocekivati vise? (slabo mi je od 30fps u bf1 :D)

Pa nije BF1 na 60 fps?

10 godina
imaiden322 kaže...

17 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...
Chaky kaže...
Izzy kaže...
Chaky kaže...
Izzy kaže...

Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.

Vjerujem da ce ti raditi obicna tipkovnica. Meni je radila neka polu tipkovnica bez frke.

Odlično ako je tako. Reci mi koliko si općenito zadovoljan uređajem (Xim4)?

Kopija prijasnjeg posta o Xim4.

Chaky kaže...
Ezio kaže...
Osobno bih baš volio isprobati taj xim da se uvjerim jel stvarno daje ogromnu prednost ili ne. Ako se dobro sjećam, to baš i nije isto kao upravljanje mišem na pc-u. Ima tu raznih kemijanja da se postigne upravljivost približno slična kbm kombinaciji.

Dakle, zabranjivanje xima u multiju bi bilo potrebno samo ako xim daje neku prednost. Bojim se da nije ni blizu mokrim snovima kbm ovisnika. Evo, koliko vidim , Chaky je stavio xim u prodaju nakon malo korištenja pa bi bilo zanimljivo da kaže kakvo mu je iskustvo bilo.

A ostalo, nikad čuo. Kako išta takvo instalirati na ps4 ako nije crackan?? Nema tu wallhackova, aimbotova i slično...

Bitanga kaže...

S obzirom koliko košta vjerujem da sigurno radi dobro. Inače gdje je opravdanje za cijenu.

Ali ne vjerujem da je praktičan. Gdje ćeš staviti miša i tipkovnicu da igraš pred telkom. Ak igraš za stolom, onda bolje uložit pare u PC nego u XIM4 :-)

DS4 je cijelo vrijeme spojen na Xim4 dok je u upotrebi. PS4 sve inpute prima s DS4. Xim4 samo sluzi kao "prevoditelj" izmedu misa/tipkovnice i DS4. Nema nikakvih hackova, aimbota i sl. Samo prevodi sto radis s tipkovnicom/misem.

Cak sam iskljucio autoaim u igri, jer nemam potrebu za njim kad upravljam misem.

Nisam isprobao u MP igrama. Najbolje bi bilo da nabavim BF1. Odigram par meceva na DS4, pa par meceva s Xim4. Ali nazalost niti imam igru, niti imam vremena za isprobavanje.

To je i razlog prodaje.

Kao sto je Bitanga napisao, to je uvijek boljka gamepad vs mis/tipkovnica & kauc vs stolac.

Na kaucu je neprakticno koristiti misa i tipkovnicu, osim ako nemas neku tvrdu podlogu na koljenima ili drzacima naslona od fotelje. Mislim da shvacate o cemu pisem.

Osobno igram na monitoru, pa mi to nije problem.

Zasto sam ga kupio? Pa bas iz razloga koji spominje @Ezio. Zanimalo me da li radi. I j*bo majku, radi

Nema kasnjenja, kontrole su precizne. Jedino je pozeljno da mis ima veci DPI. Koristio sam G500s i G700. Bolje radi s G500s, jer ima veci DPI. Nazalost nisam bio u stanju nabaviti G502, a frendovi nemaju.

Da li je cheat?

I je i nije .

Nije u smislu da si ti nesto hakirao, aimbot, pucanje kroz zid i sl. PS4 i dalje prima naredbe od DS4.

Je u smislu, da ja mogu preciznije "upravljati" s DS4, nego netko direktno s rukama na DS4.

Zato mi je smijesno (ne flejmam i nemojte se zakaciti na ovo) kad je netko objasnjavao da na gamepadu igraju pravi muskarci, a da s misem mogu igrati bebe koliko je to jednostavno.

S misem/tipkovnicom jednostavno imas precizniju kontrolu kretanja, a posebno gledanja/nisanjenja. Bez obzira koliko nekoga ova izjava boli, ne mijenja cinjenice.

Gledao sam ja i Hori Tactical Assault (ili kako se vec zove). Ali po recenzijama i samom izgledu nije mi djelovalo ok. Pogotovo mis koji izgleda kao nesto sto mozes kupiti za 30kn.

A vecina stvari koje sam pogledao i procitao mi je sugeriralo Xim4, te nisam pozalio.

S druge strane mi nije jasno zasto nije moguca podrska PC periferije na PS4. Sto je najbolje mislim da radi periferija u XBMu, ali ne radi u igri.

Mislim jasno mi je, jer manje love ide Sonyu od prodaje DS4, moguci eksploit preko USB i sl. Ali svejedno bezveze. Zelim FPS igrati s misem/tipkovnicom bez obzira da li bila konzola ili PC.

Nadam se da ce jednom popustiti i omoguciti to. Ako ne na PS4, onda bar na PS5.

Bitanga kaže...
imaiden322 kaže...

200€ košta, to je već dovoljno dobra grafička za PC :-)

Koja ti ne znaci nista na PS4 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 12:48 (Chaky).
17 godina

@imaiden322

u svakom slucaju ces imat kod vecina igara fhd 60lock a i tu imas koristi od super samplinga pa ce ti slika biti ostrija 

po meni se isplati samo uzmi po nekoj akciji dns ti je u hangar18 32% pa chekiraj 

popis razlika

https://www.neogaf.com/threads/all-ps4-pro-enhanced-games-native-support-and-boosted.1324251/

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 12:51 (4mal).
12 godina
imaiden322 kaže...

Nemoj na Pro-u očekivati 60 FPS, tamo gdje je 30 FPS na običnom.

Nominalni framerate je uglavnom isti između dva modela, a u praksi PS4 Pro ima manje framerate dropova.

Za FHD ti je dovoljan obični PS4.

Ali, ako imaš viška love, kupuj Pro, zašto ne.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
PlayStation 4
koja bi se igra isplatila uzet sad kad su ovi popusti jos do 20.1 na psn storeu jos ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Horizon zero dawn i battlefield 1 i ako volis gran turismo.

Moze sad jedno glupo pitanje:

Imam horizon na cd-u i sad bi htio uzeti dlc frozen wilds koji se moze uzeti samo digitalno. Ima li to ikakve veze i hoce li taj dlc biti zasebna igra ili cu je moc igrati kroz glavnu igru?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
razor1234 kaže...

Horizon zero dawn i battlefield 1 i ako volis gran turismo.

Moze sad jedno glupo pitanje:

Imam horizon na cd-u i sad bi htio uzeti dlc frozen wilds koji se moze uzeti samo digitalno. Ima li to ikakve veze i hoce li taj dlc biti zasebna igra ili cu je moc igrati kroz glavnu igru?

Trebalo bi da igraz kroz glavnu igru, samo nastavis, nije zasebna igra.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

A nece bit problem jer je ovo igra na cd-u a ovo digitalni dlc jer sam kupio igru iz UK, a kupujem dlc na hr storeu jer sam vidio da neki imaju problem ako kupe igru npr. u us i onda dođu u europu i nemogu igrati dlc zbog razlicite zone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 21:45 (razor1234).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Probao opet Project Cars 2 Demo na playki. S time da sam ga igrao i na PCu također.

HDR se ne da ugasiti, bar nisam našao što je loše jer je užasno implementiran.

No, ono što me iznerviralo i prvi put (zbog čega sam prodao igru nakon par sati igranja nakon releasea) je što ne mogu voziti prokletu formulu. G29 je po defaultu užasno loše podešen (što je katastrofa s obzirom da je official PS4 volan - ako ne i jedini) i u svakom zavoju sam se s formulom okretao za 360°. 

Na PC verziji se formula skroz ugodno vozi sa istim volanom i defaultnim postavkama. Nešto tu ne štima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

...Nešto tu ne štima.

Postavke 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

...Nešto tu ne štima.

Postavke 

Ma sve ok, al konzola se prodaje kao "upališ i igraš" filozofija. Ovo nije u skladu s tim :-)

To mi je i prvi put bilo čudno, pa ne bi smjelo biti tako teško voziti. Tek sam se sad na PCu uvjerio da je igra ustvari dosta dobra.

I sad sam skontao, u GT Sportu auti koje vozi A.I. u League modeu uopće nemaju vozače unutra. Valjda autonomna vozila :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 23:20 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Jel zna ko dal se moze na psu neograniceno snimat gameplay? Tipa da hocu snimat 5 sati bez prekida?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Rijesio sam kampanju na GT sport. Imam apsolutno sve zlatno. Vec nekih dva tjedna me jedino nurburgring mucio imao sam srebro, jucer sam si zabrijao i odvozio 6:55 a 6:57 treba za zlato. 😊

sad pocinjem rjesavati ove utrke sto su dosle sa updateom nedavno.

onaj BMW sto se vozi na nurburgringu ima nestvarno dobar grip.

PSN:Tomislav025

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Steta za tu kampanju nema trofeja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Sto ne pricate da borderlands ima co op split screen  jos 78% snizen, pljacka. Uzivao sam u njemu prije par godina na PC, na konzoli ce biti jos bolje  samo da jos navucem klinca od 6 god da mozemo zajedno igrati, to nece biti problem 

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice