Trenutno imam PS PLUS zahvaljujeci kodu koji sam dobio na 3 mjeseca. Aktiviran je. Jel ja imam pravo na one 2 free igre mjesecne dok imam to aktivirano?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da dokle je aktivirano
HZD i GT-S u 4k HDR+game mode na mom KS9002 izgleda fantasticno
Je slažem se, par igara izgledaju vrhunski u HDRu. No nažalost brzim googleanjem se začas nađe da ljudi pizde na isprane boje i na KS8000, KS9000 serijama i na raznim televizorima, na nvidia drivere, pogotovo u BF1, SW BF, Destiny 2 i sl igrama.
Zato kažem, ne znam jel problem u HDRu, TVu, igrama ili nama. Jer TV može reproducirati vrhunske boje u SDRu i kontrasti su dovoljni za prikazati dovoljno nijansi boja i na najvećim brightnessima. Poanta HDRa je i širi gamut boja, a ne samo kontrast. Ako u SDRu možeš dobiti sve te boje na max brightnessu, nema nikakvog razloga da ne možeš u HDRu, pa makar sve isto izgledalo, a nikako ne lošije.
Možda je i problem što ja većinom trenutno eksperimentiram na PCu i Win10, pa možda tu ima neka caka, ali do sad nisam otkrio razliku između SW BF2 na PS4 Pro i PCu što se tiče HDR kvalitete.
Do OLEDa brijem ništa od poštenog HDRa, iako kažem, probao sam na Note 8 koji ima AMOLED ekran i nisam bio pretjerano impresioniran.
Treba još vremena da 10bitna boja zaživi svuda, a onda će već doći 12bitna :-)
I ono što me posebno smeta je što igra na PCu koja se vrti relativno smooth u 60 FPSa u SDRu (na granici), dok prebaciš u HDR na istim postavkama izgubiš bar 5-6 FPSa (do 10 FPSa na momente) što u kombinaciji sa v-syncom daje vrlo loše trzavo iskustvo.
Pa onda treba dodatno smanjivati grafiku.
A možda je problem što smo svi naviknuti na eye-popping 8bitnu boju pa nam 10bitna realističnija izgleda full čudno dok se ne naviknemo?
Dok igram AC Origins u HDRu nakon nekog vremena mi postane ok i izgleda poprilično dobro. Al čim vratim na SDR i vidim boje odmah mi nakon toga prođe potreba da se vraćam u HDR.
Na pc u sam samo isprobao forzu, mass andromeda i beta D2
Od toga samo mass me ipresionirao...
Dok na ps-u uz nevedene jos Uncharted njegov spin-off
I vidjenim jako sam zadovoljan ...ove koje si ti naveo nisam pa nemogu suditi
Ali hdr itetako ima potencijala pogotovo u gamingu samo developeri ga moraju naucit koristit kak spada i za sada samo na konzolama se trude :-)
Eh da SMO na NS u kaje obican tegra tablet daje dojam HDR-a iako to nije na FHD a izgleda fantasticno na VA panelu dok na OLED-u stepenica gore kao kao i Zelda...
Na pc u sam samo isprobao forzu, mass andromeda i beta D2
Od toga samo mass me ipresionirao...
Dok na ps-u uz nevedene jos Uncharted njegov spin-off
I vidjenim jako sam zadovoljan ...ove koje si ti naveo nisam pa nemogu suditi
Ali hdr itetako ima potencijala pogotovo u gamingu samo developeri ga moraju naucit koristit kak spada i za sada samo na konzolama se trude :-)
Eh da SMO na NS u kaje obican tegra tablet daje dojam HDR-a iako to nije na FHD a izgleda fantasticno na VA panelu dok na OLED-u stepenica gore kao kao i Zelda...
Pa ne da ima potencijala, nego je to budućnost. Samo, trenutno je to kaljuža :-)
Zato su filmovi ok imam za sada kupljenih(menart) 4K BD filmova(lokalizirani)
sto se mene tice ja vec sad uzivam a kad dojde DV i HDR10+ bice jos bolje ukratko da ne spamamo temu
p.s jel to ko nabrijan na god of war i detroit
nabrijan sam na Death Stranding
Moze i on ...ima puno super naslova za 2k18
Pozdrav ekipa!
Koristi li netko USB Audio Card za PS4? Može neka preporuka?
Spajam PS4 preko HDMI-a na Samsungov TV koji nema 3.5mm audio izlaz, nego samo optički za kojeg mi opet treba konverter. Mislim da mi je jeftinije (?) uzeti USB Audio Card za PS4 i spojiti zvucnike direktno na PS4, nego uzeti kabel + digital/analog konverter na koji mogu kasnije spojiti zvucnike.
Hvala :)
Ja koristim ovu Ugreen. Spojenu sa Z906. Zadovoljan sam.
Možeš i neku drugu ali moraš paziti da bude kompatibilna sa PS4, jer one jeftine sa eBaya nisu.
Da u pravu si, jeftinije ti je.
..
Možeš i neku drugu ali moraš paziti da bude kompatibilna sa PS4, jer one jeftine sa eBaya nisu.
E super, hvala. Gdje si je naručio? Nisam ih baš pronašao u našim shopovima, a konkretno ovu sa amazona ne dostavljaju u hrvatsku
..
E super, hvala. Gdje si je naručio? Nisam ih baš pronašao u našim shopovima, a konkretno ovu sa amazona ne dostavljaju u hrvatsku
Pa nađi takav na ebayu
Ja sam na Detroit. Ima potencijal ispasti super igra.
Za one koje igraju grand turismo, kako da namjestim da mi opcije za chase view kameru ostanu? Svaki put si sve stavim na 0.0 i kad pokrenem igru vrati se na 0.2?

HZD i GT-S u 4k HDR+game mode na mom KS9002 izgleda fantasticno
Je slažem se, par igara izgledaju vrhunski u HDRu. No nažalost brzim googleanjem se začas nađe da ljudi pizde na isprane boje i na KS8000, KS9000 serijama i na raznim televizorima, na nvidia drivere, pogotovo u BF1, SW BF, Destiny 2 i sl igrama.
Zato kažem, ne znam jel problem u HDRu, TVu, igrama ili nama. Jer TV može reproducirati vrhunske boje u SDRu i kontrasti su dovoljni za prikazati dovoljno nijansi boja i na najvećim brightnessima. Poanta HDRa je i širi gamut boja, a ne samo kontrast. Ako u SDRu možeš dobiti sve te boje na max brightnessu, nema nikakvog razloga da ne možeš u HDRu, pa makar sve isto izgledalo, a nikako ne lošije.
Možda je i problem što ja većinom trenutno eksperimentiram na PCu i Win10, pa možda tu ima neka caka, ali do sad nisam otkrio razliku između SW BF2 na PS4 Pro i PCu što se tiče HDR kvalitete.
Do OLEDa brijem ništa od poštenog HDRa, iako kažem, probao sam na Note 8 koji ima AMOLED ekran i nisam bio pretjerano impresioniran.
Treba još vremena da 10bitna boja zaživi svuda, a onda će već doći 12bitna :-)
I ono što me posebno smeta je što igra na PCu koja se vrti relativno smooth u 60 FPSa u SDRu (na granici), dok prebaciš u HDR na istim postavkama izgubiš bar 5-6 FPSa (do 10 FPSa na momente) što u kombinaciji sa v-syncom daje vrlo loše trzavo iskustvo.
Pa onda treba dodatno smanjivati grafiku.
A možda je problem što smo svi naviknuti na eye-popping 8bitnu boju pa nam 10bitna realističnija izgleda full čudno dok se ne naviknemo?
Dok igram AC Origins u HDRu nakon nekog vremena mi postane ok i izgleda poprilično dobro. Al čim vratim na SDR i vidim boje odmah mi nakon toga prođe potreba da se vraćam u HDR.
Ja sam sa Samsunga presao na Sony tv. Kupio sam prije par mjeseci Sony XE8096 55incha i pre zadovoljan. Ali da out of the box mi je bilo smece. Naime Gaming mode koji se automatski upali zbog plejke je toliko siv i isprane su boje da to nisu istine. Onda sam iskopirao par stvari iz standar moda i boje su naspram mog starog Samsunga fenomenalne, a o lagu da ni ne pricam. Reci cu samo da unistavam u BF1 i ostalim FPS multijima od kad imam Sony, ko kaze da lag nije problem nije probao sa full malim lagom igrat plejku.
I to sta imam Netflix gumb na daljnskom me isto dobilo, mene vesele male stvari...
15% popusta na gaming u SD-u samo ovaj vikend od 05.-07.01.2018.
Sad je fifa 18 - 339 kn. Jel se moze kasnije dobit ta rabljenu fifu 18 kad izađe fifa 19 dobit bar 150 kn? Jer ako se moze onda ispadne jeftinije na kraju nego 229 kn koliko je u ps storeu🤔
Sad je fifa 18 - 339 kn. Jel se moze kasnije dobit ta rabljenu fifu 18 kad izađe fifa 19 dobit bar 150 kn? Jer ako se moze onda ispadne jeftinije na kraju nego 229 kn koliko je u ps storeu🤔
Pa cijena bi se trebala kretati od 100 - 150 kn, ali naravno ako hrpa ljudi bude prodavala FIFU 18 onda će cijena i otić na 100 kn samo da je se riješe.
Onda uzimam online i mir😁
Koristi li netko bluetooth headset preko USB dongle-a?
Imam Sennheiser BT 4.40 koje sam htio koristiti, no Sony ih ne podržava pa sam od frenda posudio BTD 500 USB dongle.
Uspio sam povezati slušalice preko toga na ps4, ali je zvuk kriminalan. Čujem konstantno white noise, pokušao sam smanjiti mikrofon volume, al nije do toga. Zvuk nije stereo, već zvuči puno puno lošije nego kad te slušalice koristim na laptopu/stolnom računalu s istim dongle-om.
Postoji li mogućnost potpunog gašenja headset mikrofona preko ps4 postavki? Čitao sam da ps3 ima nekakav sidetone audio setting koji je pomagao utišati tu pozadinsku buku, no ne mogu to nigdje naći u postavkama na ps4.
Koristi li netko unsupported wireless slušalice i kakav vam je zvuk?
Ovdje sam našao par savjeta, no u mom slučaju ne pomažu.
Ekipa ako ima netko tko bi kupio ps4 pro star godinu dana ali u trenutku kupnje sam kupio produženo jamsto tako da ukupno ima 3 godine. Tj još 2 godine.
GT Sport u fizičkom izdanju + imam account koji sam napravio baš u slučaju da prodam konzolu da i njega mogu dati (tu imam neke okey naslove kao npr Injustice 2, Infamous itd..)
slobodno ponudite u inbox nešto, ja cu se zadrzati na pc-u a za klince uzeti switch.napravio bi BUG oglas ali on trenutno ne radi.
Konzola je zaista malo igrana i u super stanju.
Pozdrav
Ova godina će biti krcata ekskluzivama.
Inače, Sony je nešto smrdao sa PS+ igrama za siječanj, tako da trebate ponoviti kupnju Batmana, za svaki slučaj.

Inače, Sony je nešto smrdao sa PS+ igrama za siječanj, tako da trebate ponoviti kupnju Batmana, za svaki slučaj.
Nije problem sto me ne zanimaju.
Upgrejdao sam si PC i zapravo na njemu igram sve naslove za "odrasle" ps4 mi stoji bezveze a klincima je prevelik gamepad i ne mogu igrat kako treba
Nintendo ima male jojeve i moze se igrat kao tablet a klinci obozavaju tablet. nekak mi se cini da bi svi zajedno vise uzivali u switchu u ovom trenutku.
a bojim se da moram prodat ps4 pro kako bih si priustio switch..
imam jako puno troskova npr pogledaj samo monitor za pc kojeg sam kupio nedavno i sve ce ti biti jasno.
Nije problem sto me ne zanimaju.
Upgrejdao sam si PC i zapravo na njemu igram sve naslove za "odrasle" ps4 mi stoji bezveze a klincima je prevelik gamepad i ne mogu igrat kako treba
Nintendo ima male jojeve i moze se igrat kao tablet a klinci obozavaju tablet. nekak mi se cini da bi svi zajedno vise uzivali u switchu u ovom trenutku.
a bojim se da moram prodat ps4 pro kako bih si priustio switch..
imam jako puno troskova npr pogledaj samo monitor za pc kojeg sam kupio nedavno i sve ce ti biti jasno.
Pripazi sa switchom. Konzola je mrak i to je sve kul. Al klinci bi ga mogli lako razbiti ako nisu super pažljivi. Ja sam odmah stavio gore tempered glass i već sam jedan polomio, srećom spasio mi je ekran.
Jednom joyconu je riknuo L3 gumb, vidim da se ekipi dosta to dešava. Novi košta 400kn (samo jedan od dva, dva su 600 ili više čak ne znam točno). Reklamacija je na Nintendov trošak, al je svejedno gnjavaža.
Razumijem tvoje probleme s klincima jer sam ih i sam imao. Nintendo ima super igre za djecu i imaju par vrhunskih ekskluziva što je je. Al je činjenica da su brutalno skupi i akcije su im smiješne.
Evo ovo je npr novogodišnja akcija (na slici). I da, to je skoro sve, ostalo su indie smeća koja nitko neće.
Za razliku od PSNa koji ima valjda 200 igara na 70% popusta :-)
Kontam da ti je PS4 sigurniji za budućnost, neće se polomiti, boljih igara ima i sl. Switch ako se razbije bi mogao biti opaki trošak.
Ja razmišljam da svojima uzmem ovaj mini wired dualshock koji izlazi za par dana. Ima na Amazonu za 20 funti.

Ja razmišljam da svojima uzmem ovaj mini wired dualshock koji izlazi za par dana. Ima na Amazonu za 20 funti.
Moj klinac (sad je 7 godina, ali playku igra već dvije godine) nema nikakvih problema sa DS4. A mali je građom. Nikad se nije žalio.
Nintendo Pro Controlleri su još veći. A ovi joyconi od Switcha su žalibože.
Cini mi se da ima novih popusta na ps storeu. Horizon complete edition je 229 kn od danas
Evo dodali su još par igra na sale https://blog.eu.playstation.com/2018/01/05/more-games-added-to-the-massive-playstation-store-january-sale/
jel ovo verzija za ps4? Zbunjuje me ovo da je za psn
Da verzija za PS4 je Playable On: PS4 piše
Cini mi se da ima novih popusta na ps storeu. Horizon complete edition je 229 kn od danas
Za PS+ pretplatnike je 194,10 kn za complete edition. To je daleko najbolja ponuda dosad ako se ne varam, tko je čekao eto mu prilike sad da ugrabi za super cijenu.