PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
PlayStation 4

NFS Payback 3# igra po redu na christmas saleu. Za sada naslovi nisu losi. Ceka se CoD i HZD.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nije 3 nego 4.

1.crash

2.nba2k18

3.gta 5

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 13:54 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
SimeKZ kaže...

NFS Payback 3# igra po redu na christmas saleu. Za sada naslovi nisu losi. Ceka se CoD i HZD.

Da, popust je ok. Šteta što je igra lockana na 30 FPSa, to mi je neprobavljivo.

Čekat ću da dođe na Origin Access pa odigrati na PCu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
neaktivan
PlayStation 4
Pozdrav,evo dosla i moja playka od tele2, sve sam uradio ono napocetku a sad prelazim na igre ;) Zelio bih kupiti fifu,zna netko gdje je najpovoljnija?
Također sam dobio popust u santa domenice,fifa pala na 400 kuna(od tele2 popust) može li se taj kupon zbrajati sa ostalim popustima?

3 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Ima akcija 2 za 199 kn. Sto biste vi uzeli da mozete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...

Ja mogu, al isto ne znam šta :-)

The Last of Us i Trackmaniu imam, a ništa osim WipeOuta me ne zanima, a i bez toga mogu preživjeti :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
bitmap kaže...

Drage volje ali konzola je jos u dolasku zahvaljujuci sporoj isporuci od ekupi.hr s htio bi sad uzet gta dok je na ovako velikom popustu

Nadam se da doma imaš brzi internet (50+ mbps-a) jer je GTA V (sa svim updateima) težak 70 GB.... :D

11 godina
PlayStation 4

Neznam jel spada ovdje al sam vidio da je bilo spomena. Trebao bi neke slušalice za cca 250,  max 300 kuna. Fulao sam ove za 249 (vele da su ok), pa ako ima još neka preporuka u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo stigao je ps iz ekupi.hr verzija CUH-7116B za one koji su me pitali. I igre su na broju.

3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Ja bi si uzeo The Last of Us i Prey ili Until Dawn

15 godina
stribs kaže...
Spacecraft kaže...

Blago vama, vi barem imate jos nesto za kupit. Meni sve akcije iste "purchased" 

MadeInCroatia
7 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
stribs kaže...
Spacecraft kaže...

Blago vama, vi barem imate jos nesto za kupit. Meni sve akcije iste "purchased" 

haha a meni došla plejka tek prošli tjedan tako da budem se za Božić nakupovao :D

12 godina
PlayStation 4

Bok ljudi, imam jedan problem. 

Ne mogu nikako dodati karticu tekuceg racuna za kupovinu online. Ne mogu vjerovat. Jel ja nesto krivo radim ili? Koristim tekuci od Erste banke...

Kaj god da upisem, nista. Veli da je kartica "nevaljana"....smijesno. 

Ako netko zna u cem grijesim, molim savijet. 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
@sandro koliko sam ja skuzio tekuci ne prolazi. Probao par puta i nista. Na kraju kreditna uzeo i prosla.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da se i ja pridružim PS zajednici ovdje, od nedavno sam i ja zadovoljan vlasnik PS konzole :)

Zanima me par stvari: Na kojem PS storeu je najbolje kupovati: UK, US ili.... ?

Vezano za prethodno - pretpostavljam da onda trebam kupiti bonove za tu određenu regiju da bih mogao kupovati onda dalje. Gdje i na koji način se to kupuje, pretpostavljam da ako hocu kupiti £20 na amazon.co.uk tamo mi nece biti prihvaceni moj tekući /ili žiro račun?

Prolazio sam kroz pocetak ove teme i nisam bas nasao noob friendly tutorial, da ne kažem da su te neke poruke godinama stare. Ne znam da li uopce te metode još vrijede.

Moze i neki link gdje je to objasnjeno u nekoj drugoj temi, ili na neku drugu stranicu.

I još jedna stvar, više je on-topic:

Vidim da npr. ima Driveclub i Driveclub VR verzija igre. Je li razlika u tome da ovi sa običnom verzijom moraju skidati GB-e updatea (besplatno) da bi mogli onda VR igrati ili moraju kupiti dodatno taj VR DLC (u nedostatku bolje riječi)?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 18:38 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Bok ljudi, imam jedan problem. 

Ne mogu nikako dodati karticu tekuceg racuna za kupovinu online. Ne mogu vjerovat. Jel ja nesto krivo radim ili? Koristim tekuci od Erste banke...

Kaj god da upisem, nista. Veli da je kartica "nevaljana"....smijesno. 

Ako netko zna u cem grijesim, molim savijet. 

Hvala

Mora ti biti Visa ili Master, možda je u tome problem?

MT22
7 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Da se i ja pridružim PS zajednici ovdje, od nedavno sam i ja zadovoljan vlasnik PS konzole :)

Vezano za prethodno - pretpostavljam da onda trebam kupiti bonove za tu određenu regiju da bih mogao kupovati onda dalje. Gdje i na koji način se to kupuje, pretpostavljam da ako hocu kupiti £20 na amazon.co.uk tamo mi nece biti prihvaceni moj tekući /ili žiro račun?

Prolazio sam kroz pocetak ove teme i nisam bas nasao noob friendly tutorial, da ne kažem da su te neke poruke godinama stare. Ne znam da li uopce te metode još vrijede.

Moze i neki link gdje je to objasnjeno u nekoj drugoj temi, ili na neku drugu stranicu.

Vidim da npr. ima Driveclub i Driveclub VR verzija igre. Je li razlika u tome da ovi sa običnom verzijom moraju skidati GB-e updatea (besplatno) da bi mogli onda VR igrati ili moraju kupiti dodatno taj VR DLC (u nedostatku bolje riječi)?

VR ti je virtual reality, ako nemas playstation VR onda nemoj to ni gledat.

17 godina
neaktivan
bitmap kaže...

VR ti je virtual reality, ako nemas playstation VR onda nemoj to ni gledat.

Znam šta je VR U planu je i nabava tih naočala..

Pitam samo da li je potrebno VR izdanje igre za to ili mogu i sa običnom verzijom igrati (ako se skine neki update npr.)

17 godina
PlayStation 4

treba ti posebno izdanje za vr 

ista stvar kao za dirty vr

bdw pricekaj Bozic navodno bi trebala opet past cijena kak je

bila za BF...

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Dario7 kaže...
@sandro koliko sam ja skuzio tekuci ne prolazi. Probao par puta i nista. Na kraju kreditna uzeo i prosla.

Marijano22 kaže...

Mora ti biti Visa ili Master, možda je u tome problem?

Hvala decki na savjetima. Probat cu sutra. Imam  jos Diners i Devizni racun (paypal) 

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz,

nikako da odlučim koju konzolu kupiti i jel se isplati sad kupiti ili čekati neke božične popuste(hoće ih biti uopće)?

Dvoumim se između pro verzije i slim 500gb verzije.

TV mi je 1080p 102 cm ne mislim prelazit na neki bolji.

Igre koje ću igrati, FF 15, Zero dawn, The last of us, Uncharted.

U centru tehnike sam našao ovu ponudu i čini mi se super.

https://www.centar-tehnike.hr/product.asp?product=playstation-4-500gb-slim-crni-3-igre&code=57177381#.Wig5TEqnGUk

Koja je vaša preporuka?

Uzeti slim ili pro verziju s obzirom na igre koje ću igrati?

Čekati možda bude nekih jačih akcija pred božić?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Mislim da je svejedno bolje uzeti pro iako neces igrat na 4K tvu.

A mozes ga naci po toj cijeni kao taj slim.

ja sam uzeo pro + pes2018 + ac origins za 2699kn

15 godina
AA-d00d kaže...

Najbolje ti je kupovati na PSN HR store-u ima dosta popusta, ali ako hoćeš možeš napraviti i US account pa tamo kupuješ sa US PSN bonovima ja sam recimo tamo našao Horizon za 130 Kn.

UK je isti kao PSN HR mislim tako da ti se ne isplati.  ( samo što moraš imati UK bonove za plaćanje nisam siguran neka me neko ispravi ako griješim)

Ja sam ovdje kupio za US PSN  https://www.g2a.com/?search=PlayStation%20Network%20Gift%20Card%2020%20us    na Amazonu su bili skuplji bonovi.

17 godina
neaktivan
Eh tu sam se vec zeznuo brijem. Kupih Pro verziju za black friday, na brzinu preletim po ovoj temi i pravac radit UK acc 😀
Poslje skuzim da ce biti problema sa samom kupnjom igara jer ih nemogu kupovati direkt sa HR karticama.
Našao sam u međuvremenu UK bonove na g2a i g2play - kupovao sam vec tamo igre za PC i imam pozitivno iskustvo snjima..tako da ne bih trebao imati probleme s bonovima...
15 godina
AA-d00d kaže...
Eh tu sam se vec zeznuo brijem. Kupih Pro verziju za black friday, na brzinu preletim po ovoj temi i pravac radit UK acc 😀
Poslje skuzim da ce biti problema sa samom kupnjom igara jer ih nemogu kupovati direkt sa HR karticama.
Našao sam u međuvremenu UK bonove na g2a i g2play - kupovao sam vec tamo igre za PC i imam pozitivno iskustvo snjima..tako da ne bih trebao imati probleme s bonovima...

Nema problema možeš napraviti HR account i sve igre sa UK acc. ćeš vidjeti i igrati na HR acc.  jednostavnije ti je kupovati na HR acc. zbog kartica.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze li se za bozic ocekivat da ce fifa bit na popustu

0 1 hvala 0
14 godina
Nikolacurak kaže...

Kugla mi se sutra vraća s glancanja pa ću pogledati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Nikolacurak kaže...

Kugla mi se sutra vraća s glancanja pa ću pogledati.

Ako ne bude Fifa biće Pro Evolution 2018 koji je 10x bolji od Fife.

17 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Nema problema možeš napraviti HR account i sve igre sa UK acc. ćeš vidjeti i igrati na HR acc.  jednostavnije ti je kupovati na HR acc. zbog kartica.

Sad vidim da je u nekim slucajevima UK skuplji od HR

Horzion Zero Dawn Complete Edition u HR je 350kn, a UK je ~385kn.. Past će funta fino kad UK konačno napusti EU, onda će isplatiti imati UK acc

12 godina
Nikolacurak kaže...

Moja čarobna kugla kaže da se na 12 Deals of Christmas izmjenjuju naslovi od EA, Activisiona i Take Two.

Očekuj FIFU uskoro.

AA-d00d kaže...
hummer0 kaže...

Sad vidim da je u nekim slucajevima UK skuplji od HR

Horzion Zero Dawn Complete Edition u HR je 350kn, a UK je ~385kn.. Past će funta fino kad UK konačno napusti EU, onda će isplatiti imati UK acc

UK ti je nekad skuplji, nekad jeftiniji od HR PSN-a. Ali zato često možeš povoljno kupiti bonove

Jedino ako funta ode gore, onda UK više neće biti isplativ.

Ili recimo Belgijski i njihove bonove. Bon od 40€ kupiš za 34€.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 21:25 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice