PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
bitmap kaže...

Pozdrav, htio bi kupit ps4 pro ali sam propustio ove black friday akcije :(

jel mi se isplati čekat sad pred božić ili da se okrenem oglasima.

Kad kreću božićni popusti u sancti?

najvise mi zao sto sam propustio ovo u sloveniji gdje je bijeli pro + destiny 2 bio na akciji za 300€ sto je stvarno jeftino bilo.

Pa imaš još u Ekupi povoljne PS4 PRO - LINK, LINK, LINK.

U Atel-u je još barem na webu snižena cijena - LINK.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 7:04 (MasterOfDisaster).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Poz,

Koliko SSD disk ubrza dizanje OS i ucitavanje igara ?

Ima li smisla zamjeniti ispravan HDD sa SSD ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Robert_84 kaže...
LordSnow kaže...
Robert_84 kaže...
LordSnow kaže...

Cuje mi se neki cudan zvuk kod ps4 pro, pozadi negdje kod hdd, zna se cuti kao stari hdd neki na kompu a ponekad se cuje kao neko tiho lupkanje (rrrrrrrrrr ovako nesto :) ). Sad ne znam da li je to normalno, kod stare konzole mi se jedino ventilator znao cuti u toku igranja, nikada ovako neki zvuk pa me malo brine.

vjerujem da se isti zvuk cuje i meni... kod igranja ili gledanja filma..... isto se tako nesto culo i na "FAT" verziji konzole...

...

jedino sto napravim pipnem konzolu i isti odmah prestane.... kao da je nesto labavo i da "treska" no nikad PRO nisam rastavljao.... iritantno...

Vjerovatno ista stvar. I ja kad pritisnem malo konzolu prestane se cuti. I sto je cudno uglavnom mi se desava kada igram fifu online, a ne npr na bf1. Jako iritantno.  

hi

gledao sam ja te gluposti "zvukove" po youtube.... ispadalo je da je povrsina neravna.... no to u ovom slucaju ne moze bit istina, jer sam uzeo ravnu plocu u ikei i od nje napravio stol.... tako da je to definitivno propust u dizajnu...

i meni se cini da je propust u dizajnu, citao sam juce da je jedan vracao 3 puta konzolu preko amazona i da je svaki put imao isti problem. skinuo sam i onaj cover plasticni iza HDDa jer sam procitao da je nekome pomoglo ali i dalje isti problem. radio sam i rebuild database. ne da mi se nositi na servis, prvo sto je SD od mene udaljen 2 sata voznje, a drugo sto mi se ne da biti bez konzole mjesec dana :) ionako mislim da nije nista ozibljno, eto samo je iritantno kad je tisina u kuci (kada djeca spavaju i kad je tv na nekih 5 volumea :). konzola je inace dosta tiha (sto se tice ventilatora) i brza u odnosu na moj stari ps4. zadovoljan sam u svakom pogledu eto osim tog nekog "thicking" zvuka sto dolazi negdje pretpostavljam oko HDD.

PSN Tokioplastic292
14 godina
Robert_84 kaže...
LordSnow kaže...
Robert_84 kaže...
LordSnow kaže...

Cuje mi se neki cudan zvuk kod ps4 pro, pozadi negdje kod hdd, zna se cuti kao stari hdd neki na kompu a ponekad se cuje kao neko tiho lupkanje (rrrrrrrrrr ovako nesto :) ). Sad ne znam da li je to normalno, kod stare konzole mi se jedino ventilator znao cuti u toku igranja, nikada ovako neki zvuk pa me malo brine.

vjerujem da se isti zvuk cuje i meni... kod igranja ili gledanja filma..... isto se tako nesto culo i na "FAT" verziji konzole...

...

jedino sto napravim pipnem konzolu i isti odmah prestane.... kao da je nesto labavo i da "treska" no nikad PRO nisam rastavljao.... iritantno...

Vjerovatno ista stvar. I ja kad pritisnem malo konzolu prestane se cuti. I sto je cudno uglavnom mi se desava kada igram fifu online, a ne npr na bf1. Jako iritantno.  

hi

gledao sam ja te gluposti "zvukove" po youtube.... ispadalo je da je povrsina neravna.... no to u ovom slucaju ne moze bit istina, jer sam uzeo ravnu plocu u ikei i od nje napravio stol.... tako da je to definitivno propust u dizajnu...

U onom kutu u kojem konzola prestane "rirat" nakon što ga lagano pritisnete, izvadite gumeni stalčić/pipac koji se nalazi s donje strane (znači oni u obliku O, X, troukt ili kvadratić) i vratite ga nazad jer je vjerojatno previše nabijen pa konzola ne stoji ravno...ili stavite tanki kartončić/papir i prestati će...I ja sam imao takav problem pa se prepao da mi je konzola u banani... 

BTW, nakon 33 dana, stigla mi Mafia 3 Deluxe sa game.co.uk... :D

14 godina
PlayStation 4

katastrofa, ja se jos sjecam svojih 45 dana cekanja alien isolation sa the game collection, to mi je naravno bila zadnja kupovina kod njih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

katastrofa, ja se jos sjecam svojih 45 dana cekanja alien isolation sa the game collection, to mi je naravno bila zadnja kupovina kod njih.

Kužiš, zašto misliš da je to problem u njima? To što su poštari debili i živimo na "divljem zapadu" nije problem shopa.

Ja sam u zadnje vrijeme naručio 5-6 stvari od njih (igre za switch i PS4, te za nintendo switch oprema) i sve je prošlo super brzo.

Jedino mi je se zagubila futrola za nintedo switch, i to su mi poslali naknadno dok je prošao neki rok i to hitnom dostavnom službom na njihov trošak, a nudili su mi i povrat love.

Jedan od boljih i povoljnijih shopova sa super akcijama. Preporučio bih ga svakome.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
goust78 kaže...

Poz,

Koliko SSD disk ubrza dizanje OS i ucitavanje igara ?

Ima li smisla zamjeniti ispravan HDD sa SSD ?

Ubrzat će ti učitavanje OSa sigurno (no to je nebitno za playku).

Također će ubrzati i učitavanje igara ovisno o igri (čim više manjih fileova SSD više dolazi do izražaja zbog 100 puta bržeg seek timea od HDDa).

Transfer rate nije toliko bitan jer PS4 ionako ima samo SATA 2 kontroler (jedino PRO ima SATA3 ako se ne varam). Ono što je veći problem je što će ti se kapacitet drastično smanjiti osim ako iskeširas bolesnu svotu love.

A to je za playku šteta. 

Ja na svim PCima imam SSD za primarnu particiju samo, i na svom gamerskom jedan za najčešće igrane igre.

Mislim da ti za playku nikako ne treba SSD, osim ako imaš PRO onda možeš razmišljati o tome. Eventualno neki hibridni, al i to je nepotrebno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 10:30 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

u to vrijeme sam jos sa nekih UK shopova narucivao igre i sve su dosle za par radnih dana od tih istih HR postara, tak da ono neznam kaj bi ti reko...

samo digitalno odsad, em su cijene super em sto imam brz net pa nije problem skinut igru od 50-60gb za par sati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ekipa imam u planu uzeti podborka PS4 + 5 igrica, zanima me dali ima tko iskustva s time dali se dobije odmah konzola ili se mora čekati? 

S time da ulazim nakon dugo vremena u PS svijet, zadnje sam imao PS2 na kojem nije bilo nikakvih računa, pa ako mi može netko objasniti ukratko što če sve morati napraviti da bih posložio PS?

0 0 hvala 0
10 godina
Spike1983 kaže...

u to vrijeme sam jos sa nekih UK shopova narucivao igre i sve su dosle za par radnih dana od tih istih HR postara, tak da ono neznam kaj bi ti reko...

samo digitalno odsad, em su cijene super em sto imam brz net pa nije problem skinut igru od 50-60gb za par sati 

Ja pak nikad nisam imao problema sa TGC dok sam imao problem sa shopto.net 

Poslana igra nikad nije stigla i vratili su mi novce. To je bio Uncharted collectors, na putu do mene valjda netko maznuo. 

9 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ja na svim PCima imam SSD za primarnu particiju samo, i na svom gamerskom jedan za najčešće igrane igre.

Mislim da ti za playku nikako ne treba SSD, osim ako imaš PRO onda možeš razmišljati o tome. Eventualno neki hibridni, al i to je nepotrebno.

Ok ,nista ne diram. I ja na PC imam 120 gb ssd za OS ! :)

12 godina
PlayStation 4

Ima li nekih kodova za 10% i slicno na ekupi trenutno?

0 0 hvala 0
15 godina
pc_fan005 kaže...

Imaš na American express 10%.

17 godina
Spike1983 kaže...

Ma da, tak i ja. Ovo sam većinom preorderao nešto vrlo povoljno da mogu prodati dok odigram. Ili igre za Nintendo Switch, koji ima minimalno storagea pa nije pametno kupovati digitalno, pogotovo što nintendo nikad nema akcije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 11:06 (Bitanga).
13 godina
protjeran
Spike1983 kaže...

Koji je najjednostavniji nacin kupovanja preko PSN ukoliko sam iz Bosne? ne zelim da mi neko lupa porez na bonove i te stvari, postoji li ikakva mogucnost da uvezem nekako svoju karticu preko trecih usluga, jer je PSN nece primiti?

9 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Spike1983 kaže...

Koji je najjednostavniji nacin kupovanja preko PSN ukoliko sam iz Bosne? ne zelim da mi neko lupa porez na bonove i te stvari, postoji li ikakva mogucnost da uvezem nekako svoju karticu preko trecih usluga, jer je PSN nece primiti?

Ja sam iz Bih ,imam US account i onda na Ebay kupim gift card recimo od 50 dolara.

Ukucam ga na ps store i kupujem sta hocu .Mislim da je to najjednostavnije iz Bosne .

12 godina
iMik kaže...
pc_fan005 kaže...

Imaš na American express 10%.

Nemam American, to je problem

12 godina
PlayStation 4

Nakon kupovine VR-a sad sam u potrazi za playseat challenge-om. Pronasao sam neku trgovinuu zagrebu koja ga kao drzi i poslao im mail pa cu vidjeti sto kazu. Na stranici je oglasen za 1899kn.

igra tko od vas na kakvom playseatu ili rinoseatu? Na koji nacin ste se snasli i smjestili volan vi koji igraze sa volanom??

ovaj playseat challenge mi se cini odlican jer se brzo sklopi i pospremi i ne zauzima puno prostora.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Izgleda da je kutija Witchera 3 s mall.hr na ceskom jeziku pa da se zna ako je nekome to deal breaker.

0 0 hvala 0
14 godina
Ako ima sve drugo na engleski u igri onda je meni ok. Ako nema ne uzimam sutra igru:)
14 godina
Meni je stigla, ali poštar taman ostavio listić taman kad odem na kratko van. Nije mi ni do tih 5 kn šta moram platiti već tek dr dan mi daju paket. Ne sjećam de kad su mi zadnji put u ruke nešto predali. Sad mi stiže i uncharted kolekcija. Uz witcher, horizon i uncharted 1,2,3 mislim da se imam čime zabaviti ovu zimu:)
Nego, stvarno to za witchera šta je na češki. Ima li u igri onda opcije na engleski? Sad sam se zabrinuo:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
Uglavno zanima me jel netko uspio sa frendovima igrat. Frend i ja imamo plus i Reaper of souls i nikako se ne možemo spojit.

Da se nadovezem na ovo i zamolim jos koju dobru dusu za testiranje.

Nije mi vrag dao mira i instalirao sam ponovno D3 RoS PS4.

Dodali smo se za frendove Dario, njegov frend i ja. I stvarno ne radi .

Medusobno ne mozemo uci nikako u Party, niti s pozivnicama, niti Join Session, nista.

Najbolje sto smo uspjeli, je da jedan ude u Public Party (nepoznati P1) i onda smo se ostala 2 spojili na njega. I tad smo bili svi skupa dok je nepoznati P1 "hostao". Kad je on otisao, raspalo se, nije moglo prebaciti na nekoga od nas trojice.

Za probu sam igrao 1h svoj Public Bounty event i nitko se nije spojio na mene. 

Pretrazujuci net, nismo jedini, dogada se i ostalima i nema nekog cistog rijesenja. Trenutno najvise sumnjam u BNet (ili Blizzard), jer smo Darijev frend i ja na BNetu.

Treba nam jos netko za testiranje D3 RoS PS4, pa molim dobrovoljce, da se jave meni ili Dariju7.

Nisam do sad imao problema s igranjem s frendovima, ali u nekim drugim igrama.

Ovo me bas kopka i zelio bih rijesiti, jer nema smisla, da ne radi osnovna stvar zbog koje igras D3 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Igre za 12. mjesec su Darksiders II i kung fu panda. Moglo je bit bolje, valjda ce se isprsit sa 12 days of giveaways. 

MadeInCroatia
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amd freak kaže...
shunqino kaže...

Pozz ekipo,

razmišljam o kupovini ps4 pa me zanima koja je razlika između PlayStation 4 Pro 1TB A chassis i PlayStation 4 Pro 1TB B chassis?

Snimio video kratki, na kraju ces dobit odgovor :D

Hvala :)

Al znači A je ipak malčice kvalitetniji od B varijante

15 godina
Ghost777 kaže...

Igre za 12. mjesec su Darksiders II i kung fu panda. Moglo je bit bolje, valjda ce se isprsit sa 12 days of giveaways. 

https://blog.us.playstation.com/2017/11/29/playstation-plus-free-games-for-december-2017/

14 godina
PlayStation 4

A svi se nadali kako će studeni/prosinac ponuda biti stvarno genijalna da malo zasjeni Microsoft 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
PlayStation 4

Ako kupim ps4 preko ekupi, koliko imam rok da kupim produljeno jamstvo? I da li ga mogu kupit onda u SD?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ekipa imam u planu uzeti podborka PS4 + 5 igrica, zanima me dali ima tko iskustva s time dali se dobije odmah konzola ili se mora čekati? 

S time da ulazim nakon dugo vremena u PS svijet, zadnje sam imao PS2 na kojem nije bilo nikakvih računa, pa ako mi može netko objasniti ukratko što če sve morati napraviti da bih posložio PS?

Ja sam narucio u petak navecer,dosla mi je zasad kartica(tarifa za mobitel) a ps4,mobitel i igre dolaze sutra

11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Dario7 kaže...
Uglavno zanima me jel netko uspio sa frendovima igrat. Frend i ja imamo plus i Reaper of souls i nikako se ne možemo spojit.

Da se nadovezem na ovo i zamolim jos koju dobru dusu za testiranje.

Nije mi vrag dao mira i instalirao sam ponovno D3 RoS PS4.

Dodali smo se za frendove Dario, njegov frend i ja. I stvarno ne radi .

Medusobno ne mozemo uci nikako u Party, niti s pozivnicama, niti Join Session, nista.

Najbolje sto smo uspjeli, je da jedan ude u Public Party (nepoznati P1) i onda smo se ostala 2 spojili na njega. I tad smo bili svi skupa dok je nepoznati P1 "hostao". Kad je on otisao, raspalo se, nije moglo prebaciti na nekoga od nas trojice.

Za probu sam igrao 1h svoj Public Bounty event i nitko se nije spojio na mene. 

Pretrazujuci net, nismo jedini, dogada se i ostalima i nema nekog cistog rijesenja. Trenutno najvise sumnjam u BNet (ili Blizzard), jer smo Darijev frend i ja na BNetu.

Treba nam jos netko za testiranje D3 RoS PS4, pa molim dobrovoljce, da se jave meni ili Dariju7.

Nisam do sad imao problema s igranjem s frendovima, ali u nekim drugim igrama.

Ovo me bas kopka i zelio bih rijesiti, jer nema smisla, da ne radi osnovna stvar zbog koje igras D3 

Garantiram ti da je problem u Bnetu/Vip jer sam i sam imao problema na Amis/Vip i sa party chatom i sa igrama. Zadnje sta mi je prekipjelo sta Destiny 2 nije radio jer sam imao technicolor ruter zvao ih da mi zamjene i nista. Presao u T-com/HT nikad nikakvih problema.

Btw imam D3 pa me dodaj pa da probamo... 

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 20:29 (madafaka85).
12 godina
Hexfire kaže...

A svi se nadali kako će studeni/prosinac ponuda biti stvarno genijalna da malo zasjeni Microsoft 

Ja sam se nadao da će se isprsiti u studenom, a ponude za prosinac su uvijek bile pušiona.

I još je Sony za Black Friday prodao konzola kao nikad do sad.

PS4, stroj za tiskanje love...

Natrag na temu, meni se sviđa Syberia Collection za PS3.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice