Ako je netko nekad naručio nešto na mall.hr i odabrao osobno preuzimanje u Zagrebu, koliko je trebalo čekati da roba postane dostupna za preuzimanje? Konkretno uzeo bih Witchera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi bilo jasno ovo s karticom, al sad kuzim. Nece prihvatit ni moju ni frendovu...
Umro sam od smijeha kad sam vidio noz za maslac, nisam ga ocekivao
Umro sam od smijeha kad sam vidio noz za maslac, nisam ga ocekivao
taman večerao pa....bio je u blizini :D
Stigao 55XE9005. Pokrenuo Horizon: Zero Dawn. Kako je lijepo ginuti u 4K HDR. Pustio sam suzu radosnicu. Pokrenuo Netflix u 4K HDR, preplašio se. Pustio Planet Earth 2 Blu-ray, upoznao se sa slonom i tigrom kako dosad još nisam.
Sad moram pokupovat sve igre u 4K HDR...
Ekipa moze molim vas pomoc.....kako sam u stisci s vremenom posao,obveze nisam vise toliko na psu i jednostavno mi zauzima prostor te mi ga je u planu prodati eh sad mene zanima ako bi mi mogli reci na kkoliko ga mogu procijeniti
dakle to je prvi dizajn ps4 500 gb,star 2.5 god + 1 joystick
Uz to bi prodao/dao svoj account na kojem ima 8 mj membershipa,te 5-6 igara(fifa 17-18,crash bandicot,witcher 3,mgs 5,uncharted....i jos par starijih modela) ps je u zbilja odlicnom stanju nikad do sad nisam imao problema s njim
Eto ako bi mi mogli pomoc oko procjene bio bih zahvalan
Da li je lani bio Christmas sale nekakav na PS store-u, možemo li očekivat ove godine isto? Ako da kakve su akcije bile lani, nešto u rangu BF cijena ili gore/bolje?
Nitko se ne prima za moj post od prosle stranice pa da pitam opet 😊
koji je razlog sto mi VR i original wirelles headset od sony ps4 nemogu raditi zajedno, ps me trazi da headset spojim preko 3.5mm kabla u VR. Ukoliko ne spojim ne zeli raditi preko bluetootha.

Ja igram trenutno The Last Guardian, i nakon prvih sat-dva mi se cinila dosadna i monotona..... eh kako sam bio naivan :D mislim da sam negdje pri kraju igre, i vec mi je zao sto se blizi kraj, bas me odusevila jer je unikatna i ucini bas da se zblizis sa Trico-m.
Ima li jos slicnih igara da probam?
Igrao sam TR, HZD, Uncharted (sve) i svidjaju mi se takvi tipovi igara, gdje ima i penjanja, i zagonetki itd.
Pomalo pizdim i nije mi jasno, možete mi pomoći zašto se ovo javlja?
Još danas traje akcija za 1 Year Subscription 25% Off, a meni ne da uzeti to.
Javlja mi se greška da ne mogu dowloadati taj sadržaj (Odabrao sam stavku u Top Sellers).
A kad odem na Playstation Plus karticu i Monthly Games s desne strane, tamo su mi u ponudi samo 1 Month i 3 Month Subscription.
Imao sam davno PS+, ali nisam renewao i sad sam htio iskoristiti ovu ponudu i čorak...
Sad mi se čini da je to bilo samo jučer, ali me začudilo da mi je ponudilo tu opciju danas.
Pomalo pizdim i nije mi jasno, možete mi pomoći zašto se ovo javlja?
Još danas traje akcija za 1 Year Subscription 25% Off, a meni ne da uzeti to.
Javlja mi se greška da ne mogu dowloadati taj sadržaj (Odabrao sam stavku u Top Sellers).
A kad odem na Playstation Plus karticu i Monthly Games s desne strane, tamo su mi u ponudi samo 1 Month i 3 Month Subscription.
Imao sam davno PS+, ali nisam renewao i sad sam htio iskoristiti ovu ponudu i čorak...
Sad mi se čini da je to bilo samo jučer, ali me začudilo da mi je ponudilo tu opciju danas.
Probaj preko kompa ako si probao na PS4. Odnosno ako neće na kompu onda PS4.
Nitko se ne prima za moj post od prosle stranice pa da pitam opet 😊
koji je razlog sto mi VR i original wirelles headset od sony ps4 nemogu raditi zajedno, ps me trazi da headset spojim preko 3.5mm kabla u VR. Ukoliko ne spojim ne zeli raditi preko bluetootha.
Vjerojatno zato što PS VR dodatno procesira zvuk ovisno kako ti je glava okrenuta u odnosu na izvor zvuka.
Sa BT to ne mogu postići pa su vjerojatno odlučili disableati.
Probao preko PC-a na poslu, na PS4 ću kad dođem doma.
Valjda će proći.
Call of Duty Jackall Assault je besplatan, bar na US storu. Za Star Wars ti treba prvi Star Wars Battlefront. Untill Dawn je jako dobar.
Sto se tice PSVR na PS4pro i na obicnom, ja imam pro, prijatelj obicni, na pro-u je u mnogin situacijama stvar jasbije i u fokusu dok je na obicnom dosta mutnija situacija.

Da li je lani bio Christmas sale nekakav na PS store-u, možemo li očekivat ove godine isto? Ako da kakve su akcije bile lani, nešto u rangu BF cijena ili gore/bolje?
Bio je 7 days of Christmas ili tak nešto. Svaki dan jedna igra na jako velikom popustu + naravno hrpa ostalih na rasprodaji. E sad, u odnosu na BF teško je reći. Vjerojatno nešto niže, nešto skuplje. Mislim da je FIFA 17 onda bila najjeftinija te godine.
A horizon, nema potrebe objasnjavat. Uzmi, odigraj i nakon potrosenih tjedana i tjedana se vrati s vrhunskim dojmovima:)
Ako volis open world rpg sa odlicnom grafikom i pricom onds je HZD za tebe izgubit ces desetine sate i tjerat ce te igra da sve predjes otkljucas i sl aka da platinirirash meni jedna od boljih igri ovakvog tipa zadnjih par god. Probaj
Odlična! :)
Pogledaj recenzije na netu.
Cuje mi se neki cudan zvuk kod ps4 pro, pozadi negdje kod hdd, zna se cuti kao stari hdd neki na kompu a ponekad se cuje kao neko tiho lupkanje (rrrrrrrrrr ovako nesto :) ). Sad ne znam da li je to normalno, kod stare konzole mi se jedino ventilator znao cuti u toku igranja, nikada ovako neki zvuk pa me malo brine.

Cuje mi se neki cudan zvuk kod ps4 pro, pozadi negdje kod hdd, zna se cuti kao stari hdd neki na kompu a ponekad se cuje kao neko tiho lupkanje (rrrrrrrrrr ovako nesto :) ). Sad ne znam da li je to normalno, kod stare konzole mi se jedino ventilator znao cuti u toku igranja, nikada ovako neki zvuk pa me malo brine.
vjerujem da se isti zvuk cuje i meni... kod igranja ili gledanja filma..... isto se tako nesto culo i na "FAT" verziji konzole...
...
jedino sto napravim pipnem konzolu i isti odmah prestane.... kao da je nesto labavo i da "treska" no nikad PRO nisam rastavljao.... iritantno...
vjerujem da se isti zvuk cuje i meni... kod igranja ili gledanja filma..... isto se tako nesto culo i na "FAT" verziji konzole...
...
jedino sto napravim pipnem konzolu i isti odmah prestane.... kao da je nesto labavo i da "treska" no nikad PRO nisam rastavljao.... iritantno...
Vjerovatno ista stvar. I ja kad pritisnem malo konzolu prestane se cuti. I sto je cudno uglavnom mi se desava kada igram fifu online, a ne npr na bf1. Jako iritantno.

...
Vjerovatno ista stvar. I ja kad pritisnem malo konzolu prestane se cuti. I sto je cudno uglavnom mi se desava kada igram fifu online, a ne npr na bf1. Jako iritantno.
hi
gledao sam ja te gluposti "zvukove" po youtube.... ispadalo je da je povrsina neravna.... no to u ovom slucaju ne moze bit istina, jer sam uzeo ravnu plocu u ikei i od nje napravio stol.... tako da je to definitivno propust u dizajnu...
Pozdrav, htio bi kupit ps4 pro ali sam propustio ove black friday akcije :(
jel mi se isplati čekat sad pred božić ili da se okrenem oglasima.
Kad kreću božićni popusti u sancti?
najvise mi zao sto sam propustio ovo u sloveniji gdje je bijeli pro + destiny 2 bio na akciji za 300€ sto je stvarno jeftino bilo.
Pozdrav, htio bi kupit ps4 pro ali sam propustio ove black friday akcije :(
jel mi se isplati čekat sad pred božić ili da se okrenem oglasima.
Kad kreću božićni popusti u sancti?
najvise mi zao sto sam propustio ovo u sloveniji gdje je bijeli pro + destiny 2 bio na akciji za 300€ sto je stvarno jeftino bilo.
pratite ovdje, zna bit ludih snizenja, a neke trgovine salju i u HR...
samo gore u glavnom meniu izaberite deals...
https://www.mydealz.de/search?q=PS4&page=5