PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Poz,kako da izduvam PS4 od prasine ?Da li treba skidati neke poklopce ili samo da ga izduvam kompresorom kroz proreze za hladjenje ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

Treba skinuti poklopac. Prorezi za ventilaciju su preuski.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 14:02 (DeniZg).
9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kako se skida ?

12 godina
goust78 kaže...
DeniZg kaže...

Kako se skida ?

Rukom. Može i robotskom.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
7 godina
PlayStation 4

Pozz. Novi sam u ps4 svijetu.Sutra mi stize PS 4 Pro iz Sd..  Procitao sma dosta po forumima. Otvoriti cu HR acc. Zanima me da li mogu na njega ukucati playstation plus kupljen u UK ? Ili?

I koje uopce kartice prolaze bez problema za kupovinu preko playstation store-a Hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 14:15 (CROatVU).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CROatVU kaže...

Pozz. Novi sam u ps4 svijetu.Sutra mi stize PS 4 Pro iz Sd..  Procitao sma dosta po forumima. Otvoriti cu HR acc. Zanima me da li mogu na njega ukucati playstation plus kupljen u UK ? Ili?

I koje uopce kartice prolaze bez problema za kupovinu preko playstation store-a Hr

Ne mozes mora biti za trziste za na kojem je account.

Znaci UK account napravis .

A mozes napraviti i HR account pored UK.Mozes imati nekoliko accounta. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 14:42 (goust78).
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što se accounta tiče, vidim da ima na ps storeu ps+ i fifa na sniženju do sutra, pa me zanima dal mogu napravit account na chromeu, kupit ovo i koristit taj account kad mi ps dođe? 

0 0 hvala 0
15 godina
CROatVU kaže...

Ja kupujem sa Zabom mastercard sve ok.

OLaf

Mislim da možeš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 15:13 (hummer0).
17 godina
neaktivan
Olaf kaže...

Što se accounta tiče, vidim da ima na ps storeu ps+ i fifa na sniženju do sutra, pa me zanima dal mogu napravit account na chromeu, kupit ovo i koristit taj account kad mi ps dođe? 

Mozes, ako ti ne odbije karticu. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Horizon Zero Dawn na US store na popustu još samo danas.

Jučer napravio US acc. i kupio za 130 kunića. Kod nas 224,50 kN na storu

Sve radi ko iz praćke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 16:33 (hummer0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Ekipa jel igra netko diablo 3 u multiplayeru?

0 0 hvala 0
17 godina
Dario7 kaže...
Ekipa jel igra netko diablo 3 u multiplayeru?

PS4 verzija Diabla 3 je leglo cheatera (znam, ne bi vjerovao, al to je valjda jedina igra na PS4 gdje je cheatanje normalna stvar, čak i ako ne želiš).

Upadneš u team sa paragon levelima 10.000 i leveli ti rastu svake pol sekunde jedan :-) Na PCu mislim da nitko nije ni blizu tog paragon levela.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Nisam to znao :(

Uglavno zanima me jel netko uspio sa frendovima igrat. Frend i ja imamo plus i Reaper of souls i nikako se ne možemo spojit.

Na pc-u je funkcioniralo.
Jedan je pokrenuo igru a drugi se samo join-ao.
9 godina
neaktivan
PlayStation 4
Pozdrav uzeo sam ponudu u tele2 ona podborka sa ps4 i 4 igre (Cod WWII,Horizon Zero Dawn,Driveclub i Ratcet and Clank) Kakve su igrice s obzirom da sam nov sa ps4.znam da je WWII odlican,ali za ove 3 i bas ne znam...Sta mi je pametno napocetku? Uzet PS Plus ili da kupim sebi nekakve igre,ciljam na fifu sto prije jer sam nju i prije igrao na ps3 ali evo sad napokon stize i ps4 :D

0 0 hvala 0
15 godina
Nikolacurak kaže...
Pozdrav uzeo sam ponudu u tele2 ona podborka sa ps4 i 4 igre (Cod WWII,Horizon Zero Dawn,Driveclub i Ratcet and Clank) Kakve su igrice s obzirom da sam nov sa ps4.znam da je WWII odlican,ali za ove 3 i bas ne znam...Sta mi je pametno napocetku? Uzet PS Plus ili da kupim sebi nekakve igre,ciljam na fifu sto prije jer sam nju i prije igrao na ps3 ali evo sad napokon stize i ps4 :D

Mislim da ti je Fifa danas zadnji dan na popustu.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0006-CUSA07994_00-FIFAFOOTBALL2018

9 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
Nikolacurak kaže...

Mislim da ti je Fifa danas zadnji dan na popustu.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0006-CUSA07994_00-FIFAFOOTBALL2018

Volio bih je uzeti kao CD a ne digitalnu verziju,a i svakako ne mogu danas nikako tako da moram platit 550 kako god okrenem ako zelim fifu

17 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
Nisam to znao :(

Uglavno zanima me jel netko uspio sa frendovima igrat. Frend i ja imamo plus i Reaper of souls i nikako se ne možemo spojit.

Na pc-u je funkcioniralo.
Jedan je pokrenuo igru a drugi se samo join-ao.

Vjerojatno niste nesto dobro podesili.

Jedan moze poslati invite, mozete staviti Private game samo za vas dvojicu.

Nije strasno kako Bitanga pise. Ima varalica, ali nisu svi takvi.

11 godina
Na us storeu fifa je 230kn ;)
11 godina
Vidimo se u Meniju i jedan šalje invite drugom.
Nakon toga ovaj drugi join-a i piše (SS)
15 godina
Gogy7 kaže...
Na us storeu fifa je 230kn ;)

Ustvari 268 Kn  ups bilo mi na eurima.

Komplet Fifa 18 i NBA 18  the one edition bundle 40 USD

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 17:53 (hummer0).
17 godina
neaktivan
Dario7 kaže...

Uh, ne bih znao. Mozda NAT Type.

Da li ste se probali spojiti na Public game? To radi?

@all

Ima tko instaliran Diablo da isproba s covjekom?

Posalji mi friend request (ako ti se nitko ne javi), pa mogu navecer instalirati ponovno Diabla.

15 godina
Chaky kaže...
Dario7 kaže...

@all

Posalji mi friend request (ako ti se nitko ne javi), pa mogu navecer instalirati ponovno Diabla.

100% NAT Type provjeri koji imaš NAT

11 godina
Probali smo i "open to public"
i opet ista stvar.

Da i ja sam pronasao na blizzardu da je mozda do NAT type-a.
Obojici nam na je nat type 2.

Chaky ,imas PP
17 godina
Chaky kaže...
Dario7 kaže...

@all

Imam ja instaliran. Nisam nikad s nikim od frendova na playki probao, samo sa random ekipom na netu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ekipo,

razmišljam o kupovini ps4 pa me zanima koja je razlika između PlayStation 4 Pro 1TB A chassis i PlayStation 4 Pro 1TB B chassis?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Koji je po vama best buy HDD za PS4? Još uvijek sam na disku od 500 GB koji je došao sa konzolom ali došlo je vrijeme da mijenjam s obzirom da ne mogu instalirati više igara a ove koje su na disku igram često i ne planiram brisati. Brzina diska mi nije prioritet, samo da je što veći kapacitet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Koji je po vama best buy HDD za PS4? Još uvijek sam na disku od 500 GB koji je došao sa konzolom ali došlo je vrijeme da mijenjam s obzirom da ne mogu instalirati više igara a ove koje su na disku igram često i ne planiram brisati. Brzina diska mi nije prioritet, samo da je što veći kapacitet.

pogle segate firecuda 2tb

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
15 godina
PlayStation 4

Danas stigao PSVR. Igrao ga par sati, bez ikakave mucnine. Na repertoaru su bile Star Trek Bridge Crew, Untill Dawn, Vr Playground i Call od Duty Jackall Assault. Star Trek i Jackall Assault odlicni, pogotovo Star Trek, prava multiplayer igra. Uvjerljivo najgori Vr Playground, ponekad mutno, a tracking ponekad ocajan. 

Sve u svemu mogu reci da sam jako zadovoljan. 

Nabavio i jedan polovni move kontroler, drugi je u dolasku pa ce iskustvo biti kompletno.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 19:41 (hrci24).
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina

Pozz ekipo,

razmišljam o kupovini ps4 pa me zanima koja je razlika između PlayStation 4 Pro 1TB A chassis i PlayStation 4 Pro 1TB B chassis?

Mislim da je jedina razlika u ruteru koji prima wi-fi signal, koliko sam negdje procitao, u nicemu samo u tome, nebitno

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 19:45 (CROatVU).
12 godina
hrci24 kaže...

Danas stigao PSVR. Igrao ga par sati, bez ikakave mucnine. Na repertoaru su bile Star Trek Bridge Crew, Untill Dawn, Vr Playground i Call od Duty Jackall Assault. Star Trek i Jackall Assault odlicni, pogotovo Star Trek, prava multiplayer igra. Uvjerljivo najgori Vr Playground, ponekad mutno, a tracking ponekad ocajan. 

Sve u svemu mogu reci da sam jako zadovoljan. 

Nabavio i jedan polovni move kontroler, drugi je u dolasku pa ce iskustvo biti kompletno.

Daj mi reci gdje si skinuo call of duty i star wars VR? 

Ja sam danas opet malo igrao until dawn i mogu rec da sam se odlicno zabavio stvarno je fora.

playroom vr je sranje i jos dosta tih demo stvari mi je bezveze. 

Malo mi ide na zivce kaj moram brisati stakla na VR-u prakticki svako drugo,trece stavljanje na glavu.

imam par pitanja za znalce.

1. Kolko bolja grafika se moze ocekivati na VR-u izmedu obicnog ps4 i pro modela ili je grafika prakticki ista? Ima li uopce kakve razlike?

2. Zasto nemogu igrati VR sa original sony ps4 wireles headsetom bezicno (bluetooth) nego mi javi poruku da vr mora biti spojen zicom sa slusalicama? Mislim wtf??? Slusalice ce mi stajat a ja moram biti spojen na ove sto sam dobio sa VR-om hahaha.

PSN:Tomislav025
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice