PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.452.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Odkad sam vidio trailer za tu igru želio sam odigrati, nisam gledao ni Gameplay ni recenzije o igri tako da ne znam ništa o njoj. Pokvario si mi dan 😛
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...
@hummer0
Pa ako imaš kakvog utjecaja ili poznanika tamo a voljan si pomoći bio bih ti zahvalan :)

Na žalost nemam, ali ako ti bude trebalo nešto slobodno se javi ovaj i slijedeći tjedan radim u Samoboru pa svakodnevno prolazim pored SD. Pa ako im nešto ne bude jasno da im objasnim. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 22:23 (hummer0).
9 godina
neaktivan
I zaspamao cijeli topic time.
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Odkad sam vidio trailer za tu igru želio sam odigrati, nisam gledao ni Gameplay ni recenzije o igri tako da ne znam ništa o njoj. Pokvario si mi dan 😛

Ima dobrih dijelova igra, nije bas sve crno. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
PlayStation 4

Dosadilo mi je čekati da se Sony smiluje i napravi remaster najboljih igara prošle generacije, pa sam si kupio PS3.

Skupio sam hrpu PS+ PS3 igara u zadnje 3 godine, a i čeka se sniženje za Demon's Souls, Ico And Shadow of Colossus, No No Kuni.

Catherine ću sad uzeti na akciji i odigrati dok čekam Uncharted Lost Legacy.

Čisto da malo oživim temu, pa makar i s laganim off-topicom.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

nekako imam osjecaj da je zadnjih par mjeseci nekako suho razdoblje sto se tice izalska novih igara, evo neznam ni sam sto bih kupio za igrati.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

nekako imam osjecaj da je zadnjih par mjeseci nekako suho razdoblje sto se tice izalska novih igara, evo neznam ni sam sto bih kupio za igrati.. 

Pa igraš stare igre, koje su jeftine. A ne one koje su tek izašle.

Osim ako si sve odigrao, onda je problem :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 15:01 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Dobro dođe za porješavati stare zalihe, ja imam lijepih zaostataka :) No, uskoro nam kreću i novi hitovi koji su must play tako da bu bilo posla... :)

@DeniZg - Ni No Kuni je odlična igra, prepare for some fun  

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ovaj summer sale traje do 17.8. Ima itko info koje igre ce biti na popustu

nakon 17.8?  Imam nekih 400kn za potrositi na igre pa si razmisljam 😊

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja se cudim vama koji uspijete proc toliko igara, pogotovo ljudima sa manjom djecom. Ja nemam djecu, a opet ne stignem sve proc, sram me rec u kojem sam zaostatku

Da li je bila anketa o tome koliko u prosjeku tjedno provodite igrajuci se? Ako je bila onda se ispricavam...

Koliko se tjedno u prosjeku igrate?

29 Manje od 7h
9 7h-14h
9 14h-21h
1 21h-28h
2 Preko 28h
I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
8 godina
Shivi kaže...

Ja se cudim vama koji uspijete proc toliko igara, pogotovo ljudima sa manjom djecom. Ja nemam djecu, a opet ne stignem sve proc, sram me rec u kojem sam zaostatku

Da li je bila anketa o tome koliko u prosjeku tjedno provodite igrajuci se? Ako je bila onda se ispricavam...

Trenutno manje od 7. Al i kad buden ima vise vrimena,tesko da ce to pric 14h tjedno.

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Dosadilo mi je čekati da se Sony smiluje i napravi remaster najboljih igara prošle generacije, pa sam si kupio PS3.

Ne da mi se provjeravati sto je bilo na Plusu, ali definitivno stavi na listu MGS Legacy Collection, Zone Of Enders 1 i 2, Castlevania. 

16 godina
neaktivan
Zvali su me maloprije iz ps servisa da će poslati novi uredjaj ali kao što sam pretpostavljao nemaju bijeloga,a pola grada sam prešao po trgovinama da nabavom bijeli... Kaže da ne znaju za koliko će im stići bijeli kad ga naruče ali vjerovatno oko mjesec dana možda i više.Kaj mislite da uzmem crni ili da čekam na bijeli?😏
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Zvali su me maloprije iz ps servisa da će poslati novi uredjaj ali kao što sam pretpostavljao nemaju bijeloga,a pola grada sam prešao po trgovinama da nabavom bijeli... Kaže da ne znaju za koliko će im stići bijeli kad ga naruče ali vjerovatno oko mjesec dana možda i više.Kaj mislite da uzmem crni ili da čekam na bijeli?😏

Tesko pitanje. Posto si na jedvite jade nabavio bijeli, pretpostavljam da ti je lijepsi.

Osobno mi svejedno, jer ionako gledam u ekran a ne PS4 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 16:08 (Chaky).
17 godina
PlayStation 4

na bijelom se manje vidi prašina 

3 0 hvala 0
13 godina
big_guy kaže...

Daj uzmi crni i igraj se napokon, više si vremena proveo čekajući nego što se igraš i sad bi opet nešto čekao. 

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

na bijelom se manje vidi prašina 

uf koji bi to onda bio problem za mene xD ja ne dopustam ni trunke prasine na svom ps4 drzim ga ko kap vode :D

EUNE LOL: frenkySTYLE
16 godina
neaktivan
Rekao da mi pošalju crni...sta sad.
Jel ok za last of us i Batman ak dati 250 kn?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Rekao da mi pošalju crni...sta sad.
Jel ok za last of us i Batman ak dati 250 kn?

Za obje da... Po meni... Mozda netko prodaje jeftinije ;)

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 22:10 (Shivi).
16 godina
neaktivan
Ako ima nek se javi :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kao je ps4 zakon.pc mi.sluzi samo za rts,fps i tbs. I tako lose je krenulo da nemam volje gusariti za pc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa gusari na PS4, `ko ga j*be.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kao potpuni rookie u nabavki igara za ps4 - koji je najjeftiniji i najbolji put za nabavku istih ako govorimo o digitalnim izdanjima? oni cd key shopovi koji daju account sa igrom su legit??
MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

:)

a gledaj ovi sto imaju klince (poput mene) igraju kad vecina ode spavat pa odpici tipa 2h-3h u komadu a vikendom je to lakse malo ujutro malo popodne malo navecer

nakupi sigurno u prosjeku oko 2h dnevno

17 godina
MujagaWudakhi kaže...
kao potpuni rookie u nabavki igara za ps4 - koji je najjeftiniji i najbolji put za nabavku istih ako govorimo o digitalnim izdanjima? oni cd key shopovi koji daju account sa igrom su legit??

Najsigurniji a često i najjeftiniji način nabavke digitalnih naslova je upravo Playstation store i njihovi saleovi koji su svako malo (primjerice, upravo traje njihov Summer sale). Samo treba pratit njihove ponude, igre se mogu nabavljati doslovno za bagatelu. I ono najbitnije, siguran si da te nitko neće prevariti i da je sve legit. :)

17 godina

ist no baby a igram manje od 7 tokom radnog tj dok za weeks nekad manje, vise od radnog

ovisi o igri i neopterecujem se time kad cu nes prec 

16 godina
da, vidio sam summer sale i cijene, pretpostavljam da imaju saleove tijekom cijele godine za pojedine naslove itd?
MuWu
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, uvijek ti je nekakav sale.

3 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

No Man's Sky je dobio ogroman update, koji uključuje story mode, misije, multiplayer itd.

A trebutno je i na sniženju

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina

Fascinantno je koliko se i dalje trude oko te igre koja je po izlasku bila totalni flop/false promisses. Živo me zanimaju recenzije nakon ovog updatea, vrijedi li to sad napokon odigrati ili ne? :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice