izasao novi soft 4.55 (340mb)
Jel možda popravljena stabilnost konzole? Jer nekako mi se čini nestabilna zadnjih tjedan, dva.

Jel možda popravljena stabilnost konzole? Jer nekako mi se čini nestabilna zadnjih tjedan, dva.
pogodio si
zasto labud kad nisi znao da ce past cijena
Jebemti bas bi ga mogo uzet....
Jel ima tko kakva iskustva s tom trgovinom ?
Uncharted: The lost legacy dolazi 22.08. u USA.....
https://www.naughtydog.com/blog/uncharted_the_lost_legacy_august_22_release_date
Edit: Europa dan kasnije,dakle 23.08.
Uncharted: The lost legacy dolazi 22.08. u USA.....
https://www.naughtydog.com/blog/uncharted_the_lost_legacy_august_22_release_date
Edit: Europa dan kasnije,dakle 23.08.
Već su ga stavili na HR PSN. - 269 kuna.
Dobra cijena s obzirom da kolaju glasine kako je igra dučka čak 10 sati. Realno, da je 5-7 igranja, to je super.
Scorpio će podržavati FreeSync 2 ljudi moji : http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-project-scorpio-supports-freesync-and-hdmi-vrr
MS se definitivno ne šali
Nadam se da to neće bit ekskluzivno za MS konzole, PS5 bi trebao imat isto freesync obzirom da je i njegov hardver od AMD-a.
Mislim da je Freesync na PS4 čisto stvar nadogradnje firmware-a.
Naglašavanje Freesynca više vidim kao neki marketinški napor MS-a da se konzola prikaže u što boljem svjetlu, budući da je broj ljudi koji spaja konzolu na Freesync monitor vjerojatno zanemariv.
A i varijabilni framerate, kod kojeg pomaže Fsnync je na konzolama više iznimka nego pravilo.
Mislim da je Freesync na PS4 čisto stvar nadogradnje firmware-a.
Naglašavanje Freesynca više vidim kao neki marketinški napor MS-a da se konzola prikaže u što boljem svjetlu, budući da je broj ljudi koji spaja konzolu na Freesync monitor vjerojatno zanemariv.
A i varijabilni framerate, kod kojeg pomaže Fsnync je na konzolama više iznimka nego pravilo.
Freesync bi definitivno pomogao u igrama kao što su Battlefield 1, gdje je target framerate 60 fps, ali varira između 40-50-55.
Istina, malo ljudi spaja konzolu na ovakve monitore, al bude freesync sigurno došao i na 4K telke.
Ovaj cijeli Scorpio projekt je ono što ljudi kažu "zdrava konkurencija" :)
Jel samo meni PSN cijeli dan mrtav?
Sorry ako je vec bilo.
PS igre na Humble Bundleu.
Samo za Acc-ove iz dolje navedenih zemalja...
(US) United States
(CA) Canada
(MX) Mexico
(BR) Brazil
(CL) Chile
(AR) Argentina
(PE) Peru
(CO) Colombia
(PA) Panama
(CR) Costa Rica
(EC) Ecuador
(GT) Guatemala
(SV) El Salvador
(PY) Paraguay
(HN) Honduras
(BO) Bolivia
(UY) Uruguay
(NI) Nicaragua
zar je ta persona toliko dobra, vidio sam neki video gdje su cutscene i subtitlovi na japanskom pa valjda ima na engleskom u protivnom en bih svatio priču jel :D
o čemu se tu radi jel kvalitetna prezentacija priča gameplay?
Je. Znam ekipu koja igra i ne moze se skinut s nje. Imas oko 80 sati kvalitetnog gameplaya.
Igra je skroz prevedena na engleski tak da se ne moras brinut.
Ja imam prevelike zaostatke tak da ju jos necu kupovat.
znam i ja da je igraju i da je duga ali hocu da neko opiše zašto :D znm da je neko kupovao s ovog foruma i da je pohvalio
Samo da se pohvalim da sam i ja nabavio Horizon Zero Down, prijatelj kupio nedavno i nakon 58 sati je zavrsio igru (naravno nije 100%) te je meni prodao za 70 KM. Nisam je jos bio planirao kupovati ali za tu cijenu je u Bosni nigdje necu naci jos za dugo.
"Easter Sale: More games added"
Pa u pičku... Nioh za 269kn
Koji si ti car.
Haha, barem se potrudi proc prvu boss borbu... kasnije je lakse (nije)
A jebo ih bezobrazne. Must resist (uzeo Personu 5 i Automatu + plus jos neke).
A jebo ih bezobrazne. Must resist (uzeo Personu 5 i Automatu + plus jos neke).
Za sad sam primjetio jedino GhostRecon Wildlands i Nioh da su dodali.
Jel netko skužio još nešto novo?
jbt ne radi mi store opet
možete mi plz napisat koliko dođe wildlands?
jbt ne radi mi store opet
možete mi plz napisat koliko dođe wildlands?
349kn Deluxe, 599kn Gold
A joj. A nadao sam se da Nioh neće tako brzo na sniženje. Sad opet moram kupovat.....
Al' ajde, barem mi još uvijek nisu dali mojih 75 kn, pa ću apstinirat dok ne sjedne....
Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.
Vjerujem da ce ti raditi obicna tipkovnica. Meni je radila neka polu tipkovnica bez frke.
Odlično ako je tako. Reci mi koliko si općenito zadovoljan uređajem (Xim4)?
Baš jučer sam dobio tu karticu (ista banka, ali devizni račun) i odmah sam je povezao sa PS, PayPal i Skrill računima i kupio sam sitnice preko ta sva 3 servisa i radilo je bez greške. U banci su mi rekli da je uvjet za kupovinu taj da imaš 50 kn na računu uz onoliko koliko misliš potrošiti. Znači, ako kupuješ nešto što košta recimo 200 kn, moraš imati na računu barem 250 kn. Samim time imaš na raspolaganju 200 kn za kupovinu.