PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.440.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...

Igrao sam malo Ghost Recon Wildlands Open Betu, na PCu doduše, al nema veze.

Prošao prvu mapu, i nekak mi se čini da je to sve što sam vidio u igri. Klasična open world igra... puno putovanja, puno POIa za obići i itema za skupit... gameplay me malo (tj. puno) podsjeća na MGS V samo bez iritantnog Hidea Kojime koji iskače svako malo i bez dosadnog automatskog transporta helikopterom.

Ne vjerujem da ću kupiti čim izađe.

Igra ima potencijala pogotovo kad se igra u četvero, ali trenutno mi je preskupa za ono što nudi. 

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zamjena termalne paste na ps4 pro je jednostavnija i brža nego na ps3. Prekjučer zamjenio prvi put ,ali nisam bio zadovoljan rezultatom. Jučer ujutro zamjenio ponovo sa manje paste i drugačiji nanos. Sada je u Uncharted 4 ,i  Tomb raideru nešto tiši ali nedovoljno za mene. Zamjena paste očito nije rješenje. Ali sam otkrio da dodavanje ventilatora iznad originalnog  može smanjiti buku. Otraga izlazi puno više zraka .Kada isključim ovaj ,glavni je gotovo tih i onda postepeno ubrzava. To sam pokušao sa manjim ventilatorom i njegovom brzinom spuštenom da sam nije preglasan . Sada  moram nabavit neki tihi od12cm .

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Spike1983 kaže...
dado16 kaže...
Probili mi acc americki koji imam, a na njemu sam ko za vraga kupio fifu i koristim je na hrvatskom accu, i sad nemogu 6 mjeseci mijenjat device di je aktiviran....Divota, za 6 mj ce izac nova fifa... Gotovo sa psom, mogu ga spremit sastrane

sranje... pretpostavljam da nisi imao dvostupanjsku zaštitu na acc?

Nisam na americkom, nisam se nadao...Sad sam odma stavio i signouto sve uređaje, pa ak ja nemrem bogami nece ni on...

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Prošao prvu mapu, i nekak mi se čini da je to sve što sam vidio u igri. Klasična open world igra... puno putovanja, puno POIa za obići i itema za skupit... gameplay me malo (tj. puno) podsjeća na MGS V samo bez iritantnog Hidea Kojime koji iskače svako malo i bez dosadnog automatskog transporta helikopterom.

Igrao sam closed betu, i slazem se sa tobom nista sta vec nije videno. Al ja volim takav tip igre, ipak sam veliki fan MGS , pa sam prednarucio , ako nista mapa je stvano velika pa ce vrijedit tih novaca. Jedino me brine da me nece razocarat kao The Division, takav hype, a na kraju takav fail.

PSN - brdjanin85
16 godina
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...

Igrao sam closed betu, i slazem se sa tobom nista sta vec nije videno. Al ja volim takav tip igre, ipak sam veliki fan MGS , pa sam prednarucio , ako nista mapa je stvano velika pa ce vrijedit tih novaca. Jedino me brine da me nece razocarat kao The Division, takav hype, a na kraju takav fail.

Division nije nikakav fail, Division je originalan na puno područja i još uvijek odlična igra.

Ghost Recon Wildlands je čista kopija već viđenog, i ništa novoga ne donosi. Niti je stealth dobar, niti je borba posebno dobra, niti je RPG.

Let helikopterom katastrofa, auti pretjerano zaokreću, misije su manje više sve iste (uleti, razvali i izađi) i jedna te ista klasična priča sa skupljanjem itema po mapi kao u svakoj igri.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 9:48 (Bitanga).
15 godina
Wox kaže...

Zamjena termalne paste na ps4 pro je jednostavnija i brža nego na ps3. Prekjučer zamjenio prvi put ,ali nisam bio zadovoljan rezultatom. Jučer ujutro zamjenio ponovo sa manje paste i drugačiji nanos. Sada je u Uncharted 4 ,i  Tomb raideru nešto tiši ali nedovoljno za mene. Zamjena paste očito nije rješenje. Ali sam otkrio da dodavanje ventilatora iznad originalnog  može smanjiti buku. Otraga izlazi puno više zraka .Kada isključim ovaj ,glavni je gotovo tih i onda postepeno ubrzava. To sam pokušao sa manjim ventilatorom i njegovom brzinom spuštenom da sam nije preglasan . Sada  moram nabavit neki tihi od12cm .

Ne mogu ovo razumjet. Dakle ides mjenjat pastu na novoj konzoli?? Cemu uopce mjenjamje paste na konzoli. Dalje... taj ps je kontstruiran tako da sa bilo kakvim dodavanjem bilo cega u njega remeti air flow kojeg su pomno dizajnirali inzinjeri bla bla. Konzola moze bit preglasna ali onda je ocito neka greska i idi je reklamiraj. Doduse sad je vise ne mozes reklamirat. Po meni je sve to sto si radio cisti debilizam

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...

Division nije nikakav fail, Division je originalan na puno područja i još uvijek odlična igra.

Ghost Recon Wildlands je čista kopija već viđenog, i ništa novoga ne donosi. Niti je stealth dobar, niti je borba posebno dobra, niti je RPG.

Let helikopterom katastrofa, auti pretjerano zaokreću, misije su manje više sve iste (uleti, razvali i izađi) i jedna te ista klasična priča sa skupljanjem itema po mapi kao u svakoj igri.

Gle ja sam se na The Divison navuko jos od bete. SP mi je bio odlican i tu sam trebao stati i prodat igru. Al ja sam odmah prije izlaska igre uzeo season pass i tu sam se zeznuo. Govorim prije 1.5 patcha, PVP je bio katastrofa ,u DZ se koristilo jedno te isto oruzje koje te ubije odmah bezobzira koji build imas. Onda je dosao Underground DLC , jedni te isti hodnici reciklirano smece. Nakon toga Survival DLC koji je odlican, ali sta mi vrijedi sta sam grind-o 100+ sati za opremu koji ovdje nemogu koristit. I zadnji DLC koji ce sad doc Last Stand PVP raj, ko voli. A da ne govorim furanje na Destiny i sa svakim patchom oprema ti vise ne vrijedi pa opet grind, ma jadno.

PSN - brdjanin85
10 godina
Wox kaže...

Stvarno moraš imat muda da mijenjaš pastu na novoj konzoli.

Je li stvarno sada toliko tiši da je bilo vrijedno izgubiti garanciju, što ako ti rikne za mjesec dana?

11 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...
madafaka85 kaže...
Bitanga kaže...

Gle ja sam se na The Divison navuko jos od bete. SP mi je bio odlican i tu sam trebao stati i prodat igru. Al ja sam odmah prije izlaska igre uzeo season pass i tu sam se zeznuo. Govorim prije 1.5 patcha, PVP je bio katastrofa ,u DZ se koristilo jedno te isto oruzje koje te ubije odmah bezobzira koji build imas. Onda je dosao Underground DLC , jedni te isti hodnici reciklirano smece. Nakon toga Survival DLC koji je odlican, ali sta mi vrijedi sta sam grind-o 100+ sati za opremu koji ovdje nemogu koristit. I zadnji DLC koji ce sad doc Last Stand PVP raj, ko voli. A da ne govorim furanje na Destiny i sa svakim patchom oprema ti vise ne vrijedi pa opet grind, ma jadno.

I da prije 1.4 patcha dobra oprema se mogla dobit samo u DZ i Incursion misijama, a ne ko sad da ti svaki NPC moze dropat dobar gear. Mozda je moj problem sta sam izgorio prije ovog poboljsanja, ali kasno im to.

PSN - brdjanin85
15 godina

Kako vi uopce cujete rad ps4? Ili mi je zvuk pojacan ili imam sluske, nemoguce ga je cuti

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
madafaka85 kaže...
A da ne govorim furanje na Destiny i sa svakim patchom oprema ti vise ne vrijedi pa opet grind, ma jadno.

A tak je svaki MMO, pa kako bi inače te tjerali da igraš dalje. Poanta takvih igara je loot iz novog contenta.

GR:Wildlands po meni može jedino imati dobru priču, ne vidim neko uzbuđenje u igranju s frendovima kao što je to u Divisionu. U open beti samo hodam okolo solo (NPC team memberi su blesavi i korisni jedino dok me treba oživiti) i sa pištoljem sa silencerom ubijem jednog po jednog sa 200-300m udaljenosti. Padaju iz prve od jednog pucnja pištoljem, većinom i ako ga ne pogodiš u glavu. Izazov, nula.

A priča je nekako mlaka, u usporedbi sa MGS5 skoro nula.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 11:32 (Bitanga).
16 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
Wox kaže...

Stvarno moraš imat muda da mijenjaš pastu na novoj konzoli.

Je li stvarno sada toliko tiši da je bilo vrijedno izgubiti garanciju, što ako ti rikne za mjesec dana?

Da ,tiši je. Biti će još tiši.  Ako rikne , svijet neće propast. 

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
12 godina

Glasnoća ti ovisi o nekoliko stvari, nije samo termalna pasta i prašina.

Bitan je i dobar kontakt između proca i hladnjaka, temperatura zraka oko konzole itd.

A u konačnici, ako te baš potrefilo da si dobio lošiji čip koji se više grije (kao ja na na prvom PS4), nećeš moći puno napraviti.

Probaj si nabaviti custom fan controller za smanjenje brzine venta, meni je to jedino na kraju zbilja pomoglo (vidi moje ranije upise).

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
@Kill Frenzy

Mene je odusevila beta Ghost Recon Wildlands u coopu s ekipom. Probaj to ti i friend pa si uzmite ako vam pase. Igra je bar po meni iskljucivo bas za coop.
15 godina
ante-sb kaže...
@Kill Frenzy

Mene je odusevila beta Ghost Recon Wildlands u coopu s ekipom. Probaj to ti i friend pa si uzmite ako vam pase. Igra je bar po meni iskljucivo bas za coop.

Da meni je isto ok kad smo igrali u četvero. Pogotovo druga mapa ona teža.

10 godina
neaktivan
Ja sam jučer probao i izgleda mi dobro..
Uletio slučajno u match s dvoje ljudi iz hrvatske... I dobro smo se zabavljali dok meni router nije počeo zezati

.
14 godina
PlayStation 4

Wildlands je zakon ako imas ekipu,ali i dalje ne vrijedi tih para pogotovo kad pogledas da u istom mjesecu izlazi Horizon i Mass Effect.

Jos jedan Ubisoft fail,a kad se sjetim kako mi je Wildlands bila najiscekivanija igra u Q1 ove godine. No tako to ide kad predes sve coop igre pa se radujes svakoj najavljenoj. Nista ostaje mi jos ove godine State of Decay 2 koji se nadam nece razocarati.

Sto se tice izaslih coop igara velika preporuka za Dying Light. Trenutno najbolja coop igra na ps4 konzoli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sam prije par dana ps4 pro, ali sam sad malo razocaran kad vidim sta nude uz kupnju slim. U sancta domenici uz kupnju bilo koje slim plejke dobijete jos dodatni kontroler s tim da mozete kupit bundle u kojem dobijete tri igre i opet preođete jeftinije nego kad kupite samo pro. Nisam toliko razocaran kupnjom nego nisam dobio nista uz kupnju plejke, ali mi nije jasno zasto uz pro ne daju nista a uz slim doslovce daju da ju moras kupiti. Nije valjda da se slim slabo prodaje pa nude i takve ponude?

0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Na slimu imaju vecu zaradu pa mogu takve stvari ugurat u tu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Isplati li se sad uzeti horizon zero dawn preko shopto za 380 kuna ili ce mozda doci kakva akcija kod nas tamo pred uskrs?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
razor1234 kaže...

Isplati li se sad uzeti horizon zero dawn preko shopto za 380 kuna ili ce mozda doci kakva akcija kod nas tamo pred uskrs?

nekome se isplati nekome me

osobno ne kupujem igre nikada za punu cijenu, i ne moram sve igrat odmah cim izade

pricekam da se svi ispucaju, pa kupim na njuskalu za 150kn do 200kn max ili na nekakvim promocijama, sta prije dode

kupih 12 igara od bozica do danas, a potrosio sam "samo" 1000kn

14 godina
razor1234 kaže...

Yep, dobit ćeš uz igru naljepnice HZD i paket jaja.

Ja sam uzeo. Nisam još isprobao shopto, niti sam radio preorder ičega za PS4 pa se hoću osjećati posebno. A i računam si da ću igru bez većih problema prodati za 300-350 kuna za mjesec-dva.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
PlayStation 4

Na shopto je 39 funti sto je cca 350kn. Koliko ke dostava za hr? Jesu poceli posrzavat paypal

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Na shopto je 39 funti sto je cca 350kn. Koliko ke dostava za hr? Jesu poceli posrzavat paypal

40 ili 70 kuna ovisno hoćeš li tracking. Uredno sam platio paypalom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Radi manjka HDMI ulaza na telki (a lijeno mi je stalno preštekavati) ima li netko za preporučiti nekakav "many to one" HDMI switch? (ili kako se to već zove).

Da ne bi bilo skroz offtopic, naravno da je jedan ulaz i za PS4 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Yep, dobit ćeš uz igru naljepnice HZD i paket jaja.

Valjda naljepnicu HDZ a oni najsretniji i panini sličicu čokolinde. 

14 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...

Radi manjka HDMI ulaza na telki (a lijeno mi je stalno preštekavati) ima li netko za preporučiti nekakav "many to one" HDMI switch? (ili kako se to već zove).

Da ne bi bilo skroz offtopic, naravno da je jedan ulaz i za PS4 

Zove se HDMI switch, da. Ukucaj taj pojam u nabava.net ili na ebay. Ja sam preko ebaya bas narucio za 6 dolara jer mi ne radi HDMI to VGA adapter, mora bit jos nekaj izmedju njih.

Btw mozda ti i ovo treba za njega, nemam pojma. Lik u tutorialu koji sam gledao je rekao da treba pa sam uzeo za svaki slucaj uz model koji sam narucio.

U HR su malo skuplji ti switchevi ali bar ih ne moras cekat mjesec dana

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 22:56 (kurt).
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Narucio i ja sad sa shopto horzion zero dawn i kad bi mogao ocekivati da ce mi doci? Odabrao sam opciju bez tracking broja.

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ja neznam ni sam uzeti ili ne.nekako me bas previse ne privlaci igra.sve je vec vidjeno i lagano mi je muka od open world igara.

da nije toliko dobre ocijene dobila vjerojatno je nebi niti pogledao

i taj setting mi uopce nije zanimljiv

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 23:35 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja neznam ni sam uzeti ili ne.nekako me bas previse ne privlaci igra.sve je vec vidjeno i lagano mi je muka od open world igara.

da nije toliko dobre ocijene dobila vjerojatno je nebi niti pogledao

i taj setting mi uopce nije zanimljiv

Pa onda ne. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice