PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
Purger155 kaže...

Uzeo PS Now trial 7 dana i idem probati Red Dead Redemption na svom PROu...bas me zanima kak radi :)

Kad će to kod nas doć?

Pojma ti nemam...Ja od prvog dana imam UK account inace bi bilo 0 bodova po pitanju toga....

10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Najbolji Black Friday u povijesti za Sony.

Prodano preko 50 milja PS4 konzola i 370 milja primjeraka softwarea.

LINK 

Napisao si na malo drastičan način, tvoj post implicira da je Sony prodao 50 milijuna konzola i 370 milijuna igara samo za ovaj vikend, a ne ukupno :)

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
JozoBozo121 kaže...
DeniZg kaže...

Najbolji Black Friday u povijesti za Sony.

Prodano preko 50 milja PS4 konzola i 370 milja primjeraka softwarea.

LINK 

Napisao si na malo drastičan način, tvoj post implicira da je Sony prodao 50 milijuna konzola i 370 milijuna igara samo za ovaj vikend, a ne ukupno :)

Da ga ne znam mislio bih da je fanboy :-P

17 godina
PlayStation 4

Ezio iz ovog HDM-a je proizaso PS VR tj tu je bio samo cinematic mode 

a prvi je bio glasstoron jos 96-te

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jos ovaj HDM je kostao soma ojra i samo OLED na 24hz  720p i 45 stupnjeva al dobro to je bila 2k14 u isto vrijeme kad

se pojavio project morpheus 

p.s pogledaj si ovo ako nisi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jos uvijek je nepoznato kolika je rezolucija u cinematic modeu?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Rusi i dalje pogađaju.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition je deal #4.

Ima negdje cijeli popis? čisto da vidim što bi sve moglo biti u slučaju da su sve pogodili :)

13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Navodno je neki ruski website leakao 12 Xmass deals prije nego su počeli izlaziti.

Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
PlayStation 4

Mogo bi se počastit s nekim Battlefieldom onda, taman tražim nešto za MP 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sinoc Project cars i Witcher3, jutro prije posla odvozio par utrka i mogu rec da mi je project cars super... Neznam dal me iti jedna voznja tjerala da igram s pogledom na volan, super mi je i potpuno drugi svijet naprema drivecluba. Mislim da se driveclubu sprema brzi uninstall... Ko ce sad docekat da dodjem s posla pa da isprobam i witchera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
devilvu86 kaže...

Uzeo sinoc Project cars i Witcher3, jutro prije posla odvozio par utrka i mogu rec da mi je project cars super... Neznam dal me iti jedna voznja tjerala da igram s pogledom na volan, super mi je i potpuno drugi svijet naprema drivecluba. Mislim da se driveclubu sprema brzi uninstall... Ko ce sad docekat da dodjem s posla pa da isprobam i witchera...

Najbolje da si uzmes GO 2-3 tjedna 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

I sad razmišljam da uzmem taj Skyrim, a već sam ga dvaput prešao na PC-u. A znam da ga neću ni upalit, jer samo Battelfield igram.

First world problems.

Sony ubija s tim popustima na EU storu. 

Mislio sam ove "non-essential" igre uzimat CD keyeve na PC-u, ali Sony je počelo prodavat igre jeftinije nego CD key dućani (npr.Dishonored 2 je jeftiniji na akciji). 

A Skyrim na PCu ide često i po 5€, ovih 189kn je čista uvreda :-P

To je vanila verzija. Ne znam da je verzija s svim DLC-ima isla ikad tako nisko.

17 godina
Chaky kaže...

To je vanila verzija. Ne znam da je verzija s svim DLC-ima isla ikad tako nisko.

Vjerojatno si u pravu, ne pratim baš te Special, Legendary, Ultimate editione šta koji ima.

No vjerojatno bi mi dosadila dok dođem do DLCova, pa bi mi i ta za 5€ bila čist ok.

Ovako stalno prepakiravaju pa nemoš ni kupit jeftino, nego samo bundleove koji ti ne trebaju.

9 godina
neaktivan
Bila je za 10 eura na steamu skyrim sa svim dlc...
Mislim da prosle zime nisam 100% siguran ali znam da sam uzeo jer je cijena bila oko 10€ ( 1€ dolje/gore)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Vjerojatno si u pravu, ne pratim baš te Special, Legendary, Ultimate editione šta koji ima.

No vjerojatno bi mi dosadila dok dođem do DLCova, pa bi mi i ta za 5€ bila čist ok.

Ovako stalno prepakiravaju pa nemoš ni kupit jeftino, nego samo bundleove koji ti ne trebaju.

190kn izgleda puno normalnije od 450kn, koliko je bilo na izlasku.

Nazalost ne ocekujem u skoroj buducnosti da ce se cijenom pribliziti PS4 igre ikad pribliziti PC cijenama (na akcijama).

Ima nekih indie igara koje bih rado imao na PS4, ali cijena im je puno veca nego na PC.

Srecom placam PS+ pa takve dodu kad-tad na red

10 godina
PlayStation 4

Pa nije valjda da ce netko krajem 2016. godine igrat skyrim. Katastrofa kako ga je vrijeme pregazilo.

Tu igru ne spasi nit 4k.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Srecom placam PS+ pa takve dodu kad-tad na red

Da, te indie igre je bolje uopće ne kupovati nego čekati da dođu na PS+

Ionako ima previše igara za igrati.

17 godina
Santana kaže...

Pa nije valjda da ce netko krajem 2016. godine igrat skyrim. Katastrofa kako ga je vrijeme pregazilo.

Tu igru ne spasi nit 4k.

Da, baš sam gledao jučer video s gameplayom, nije me nimalo impresioniralo. To mi je stil igre od prije 10 godina kad sam igrao Oblivion (jedno 10 sati).

12 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Tu igru ne spasi nit 4k.

Da, baš sam gledao jučer video s gameplayom, nije me nimalo impresioniralo. To mi je stil igre od prije 10 godina kad sam igrao Oblivion (jedno 10 sati).

Kad bi postojao neki dobar combat mod kao Dark Souls, bilo bi to puno bolje.

Šteta što nisu napravili Dragon's Dogma remaster za PS4.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hi u kolko tocno sati se pojave nove free igre za ps plusprvog utorka u mjesecu tak da stgnem nest skemijat 5 do 12 oce neko da uzmemo po pola skyrim plus jos igru ja bon ti bon? Zapresic zg?

0 0 hvala 0
17 godina
Xxneoxy kaže...

Hi u kolko tocno sati se pojave nove free igre za ps plusprvog utorka u mjesecu tak da stgnem nest skemijat 5 do 12 oce neko da uzmemo po pola skyrim plus jos igru ja bon ti bon? Zapresic zg?

Čovječe, koji tekst. Čime se drogiraš?

14 godina
PlayStation 4

PS4 Update 4.07 Now Out, System Performance Improved (312mb)

malo stabilnosti nikome ne škodi  

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
Xxneoxy kaže...

Čovječe, koji tekst. Čime se drogiraš?

A posto je blizu zapresica vjerujem sa raznim drogama :)

PSN:Tomislav025
9 godina
neaktivan
Inače za pc gamere koji su presli na konzolu, kao ja, i ne mogu igrat fps-ove na joysticku nikak, xim4 adapter radi čudo.

2 0 hvala 0
17 godina

brijem da je 720p :-)

17 godina
Daydr3am3r kaže...
Inače za pc gamere koji su presli na konzolu, kao ja, i ne mogu igrat fps-ove na joysticku nikak, xim4 adapter radi čudo.

zašto je to uopce dozvoljeno?

pa to je ogromna prednost nasprem igraca koji igraju na gamepad.

davno sam gledao neku snimku mislim da je u vrijeme ps3ice bilo, gdje je ps3 igrac pro, probao igrati fps protiv prosjecnog igraca na pcu i ispusio posteno.. osramotio se..

mislim da su igrali na pcu ovaj na gamepadau koji je kakti pro a ovaj prosjecan na tipkovnici..

uglavnom to je jos dodatni ratzog zasto en mislim igrat pucacine na konzolama... jednostavno varalica na svakom cosku

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 12:21 (toxic).
9 godina
neaktivan
A gle sve ovisi.

Sony je nedavno izbacio svoju official tipkovnicu i miš za PS. Ps5 kad dode imat ce 100% kao i vec potvrdeno za novi Xbox support za miš i tipk.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ti miš/tipkovnica adapteri za PS4, a vjerujem i službena podrška na PS5 (Iako nisam čuo za to do sad) neće funkcionirati kao klasični miš na kompu. Tipkovnicu se može simulirati jer se radi o običnom tiskanju tipki, ali desni analog na konzoli ne funkcionira na isti način kao miš. Ovaj adapter pokušava mišem simulirati desni analog i sami pomak ne radi na istom principu. Vjerujem da pomaže i da ćete imati neku prednost u odnosu na gamepad, ali ako očekujete klasično kretanje mišem - zaboravite. Dobar primjer je Sleeping Dogs port na PC u kojem je samo gamepad kontrolna shema prebačena na miš, a oni koji su probali u vrijeme prije nego su patchali znati će kakvo je to mučenje bilo. 

+ Slažem se da je to varanje, imaš nešto što ti olakšava igru u odnosu na druge igrače. Cheat koji se ne može detektirati. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Vjerujem da pomaže i da ćete imati neku prednost u odnosu na gamepad, ali ako očekujete klasično kretanje mišem - zaboravite.

Ne mogu se sloziti s ovom tvrdnjom, jer imam Xim4.

16 godina
PlayStation 4

Evo ponovno akcija za jadne Amere PS4 Slim 500Gb + Uncharted 4 za 250$ - LINK.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice