PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
tomislavivic kaže...

jos sam htio pitati di je najjeftinije kupiti pretplatu a di igrice?
i koje bi mi kapice za analoge savjetovali da se ne zgule?

http://ingames.hr/proizvod/orb-grips/

http://www.ebay.co.uk/itm/-/171521766644?

https://www.facebook.com/SVIJETIGARA01/posts/951291484914022:0

https://www.sancta-domenica.hr/4gamers-ps4-batman-thumb-grips-pack-of-4.aspx

Ja sam uzeo pred koji mjesec iz inGames. Savrseno nasjedaju, nema klizanja ili micanja.

Ako zelis nesto drugacije mozes probati ovo.

http://www.zavvi.com/elysium.search?search=thumb+grips

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
tomislavivic kaže...

jos sam htio pitati di je najjeftinije kupiti pretplatu a di igrice?
i koje bi mi kapice za analoge savjetovali da se ne zgule?

Ja imam dva dualshocka već skoro dvije godine i nikad nisam imao problema sa tim "kapicama" na analogu, kao nove su bez ikakve zaštite ili bilo čega. Što vi ljudi radite s prstima dok igrate?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

Ja imam dva dualshocka već skoro dvije godine i nikad nisam imao problema sa tim "kapicama" na analogu, kao nove su bez ikakve zaštite ili bilo čega. Što vi ljudi radite s prstima dok igrate?

Ja grickam kapice ako je neka napeta cutscena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Netko probao slim? Sutra bi trebao po PS4 samo neznam kupiti staru ili slim verziju cijena ista samo uz stariju se dobije uncharted 4?

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

cisto ako nekoga zanima DIABLO III: ULTIMATE EVIL EDITION za PS4 u technomarketu 129kn, bio danas u west gate-u gledam box i nemrem vjerovat da je cijena ispravna 

doso doma i idem provjerit na webu, kad ono sve legit :D
https://www.technomarket.hr/PS4-igre/ps4-diablo-iii-ultimate-evil-edition-09138034

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 16:41 (Spike1983).
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Cofinho kaže...

Sta mislite hoce li biti neki bundle PS4 + Fifa 17 na sam dan izlaska Fife 17 29.09.2016.? Uzimam PS4 prvenstveno zbog Fife i ako budem posebno uzimo PS4, a posebno Fifu ispast ce me sve tri hiljadarke.

Sony je zasad potvrdio samo dva bundlea, slim sa NHL17 i Unchartedom 4....premda se to lako promijeni do 29.09.

12 godina
PlayStation 4

Sto kazete isplati li se uzeti novi ps4 1tb sa uncharted 4 i ratched and clank igrom sve skupa 2.464kn?

0 0 hvala 0
10 godina
pc_fan005 kaže...

Sto kazete isplati li se uzeti novi ps4 1tb sa uncharted 4 i ratched and clank igrom sve skupa 2.464kn?

Da

12 godina
Santana kaže...
pc_fan005 kaže...

Da

Znaci super ponuda?

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vjerojatno je to već pisano tu po forumu i po netu, ali eto da se uvjerim iz prve ruke :D
Imam par pitanja vezano za ps4

Kako je igrati FPS igre na controlleru na samoj konzoli?
Pokušao sam igrati na PC-u CoD s botovima, ali katastrofa, tako da pretpostavljam da ima malo nekakve pomoći na konzolama :D ili ipak ne? 

Što se PS-plusa tiče, koliko to godišnje izađe i jel se to dobije nekakav kod pa upiše da se aktivira ili kako to radi?

Znam da su ovo malo bezvezna pitanja, ali nikad nisam konzolu u životu imao :P

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo cu ti rec puno vjezbe 

10 godina
Ja sam se brzo navikao na gamepad, na početku je dosta teško, ali nakon par dana će ti biti puno lakše.
11 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
Ja sam se brzo navikao na gamepad, na početku je dosta teško, ali nakon par dana će ti biti puno lakše.

Ako je samo par dana onda nije loše :D
Imam xbox 360 controller, ali dosta tesko se snalazim (skyrim, gta, fifu, nfs sam uspio igrat, ali FPS nikako ne ide)

A jel ima onda kakav aim assist na ps4? Ili to nesto samo u story mode-u?

Siky1234
17 godina
PlayStation 4

imas ga i u mm-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Siky1234 kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ako je samo par dana onda nije loše :D
Imam xbox 360 controller, ali dosta tesko se snalazim (skyrim, gta, fifu, nfs sam uspio igrat, ali FPS nikako ne ide)

A jel ima onda kakav aim assist na ps4? Ili to nesto samo u story mode-u?

Ako dolaziš s PCa nećeš se nikad naviknuti. Konzole imaju malo veći hitbox na protivnicima pa ne moraš točno na pixel ciljati, ali je meni osobno zamorno igrati s kontrolerom takve igre.

Pokreti su trzavi, a ne smooth kao s mišem, jer uvijek cukaš gljivu i tako ti view cuka. Zna bolit glava nakon dužeg igranja.

12 godina

Ne bih se složio s kolegom Bitangom. Ne znam od kud mu to za cukanje i glavobolju, to prvi put čujem.

Ali, prihvaćam da ima dosta ljudi koji ne mogu koordinirati obje ruke, a kamoli prste na rukama (bez uvrede, ali tak je).

Siky1234 probaj smanjiti osjetljivost desne gljive u postavkama igre, pa polagano i postepeno povećavaj. Nema druge.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

glavobolja jer se igra na 30-60fps i 50hz lcd panelu. a ne radi gamepada

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mene glavobolja hoće od motion blura i chromatic aberrationa.

Znala me ubijat nakon par sati Blodoborna u komadu.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

i toga isto na Pc mi je mb skoro stalno iskljucen 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Super mi je kak Bitanga jos uvijek svoje osobno iskustvo primjenjuje na sve druge :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ništa, hvala momci, ako ništa drugo probat ću ili nabavit neku ps2 pa se malo vježbat ili ići negdje u ZG u neku igraonicu pa se učit pomalo...

Jer se sjećam kad sam bio na infogameru prije 2 godine, probao igrati Advanced Warfare na controlleru i umro, nisam uspio pokopčat ništa (doduše bila je gužva, kratko vrijeme, svi bulje pa me i sramota bilo više igrat)

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jel ima netko ovdje sa phillips tv-om i da mu je ps4 spojen na njega? Igram sad fifu 17 i boje su uzasno naglasene, zelena je prezelena i bljesti kao i bijela, ma sve boje.. mogu namjestit sliku izmedu tv, igre i pc.. tv i igre su to opisano a kad stavim pc nekako su blijede i isprane ali grafika dosta bolje i face igraca se mogu vidit jer ne bljesti toliko.. jel imaju neke postavke koje se mogu namjestit ili?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

Jel ima netko ovdje sa phillips tv-om i da mu je ps4 spojen na njega? Igram sad fifu 17 i boje su uzasno naglasene, zelena je prezelena i bljesti kao i bijela, ma sve boje.. mogu namjestit sliku izmedu tv, igre i pc.. tv i igre su to opisano a kad stavim pc nekako su blijede i isprane ali grafika dosta bolje i face igraca se mogu vidit jer ne bljesti toliko.. jel imaju neke postavke koje se mogu namjestit ili?

Ja imam philips i boje su mi ok, mene jebe sto ne vidim loptu cesto,presitna je

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
neaktivan
Siky1234 kaže...

Kako je igrati FPS igre na controlleru na samoj konzoli?
Pokušao sam igrati na PC-u CoD s botovima, ali katastrofa, tako da pretpostavljam da ima malo nekakve pomoći na konzolama :D ili ipak ne? 

Što se PS-plusa tiče, koliko to godišnje izađe i jel se to dobije nekakav kod pa upiše da se aktivira ili kako to radi?

Stvar navike i vjezbe. Ja ne igram redovito i FPS igre su mi koma na gamepad. Cover shooteri jos idu nekako, ali pravi FPS-ovi su mi koma (Doom, Wolfenstein, Tower Of Guns). Jednostavno sam los i neprecizan.

Iskreno se nadam da ce jednom doci potpuna podrska za tipkovnice i miseve.

PS+ je 400kn, ako kupis bon u ducanu ili 365kn, ako kupis online preko PSN Storea.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Santana kaže...

Super mi je kak Bitanga jos uvijek svoje osobno iskustvo primjenjuje na sve druge :D

Napisao sam "meni je osobno"... a ti pričaj šta hoćeš.

17 godina
DeniZg kaže...

Ne bih se složio s kolegom Bitangom. Ne znam od kud mu to za cukanje i glavobolju, to prvi put čujem.

Ali, prihvaćam da ima dosta ljudi koji ne mogu koordinirati obje ruke, a kamoli prste na rukama (bez uvrede, ali tak je).

Siky1234 probaj smanjiti osjetljivost desne gljive u postavkama igre, pa polagano i postepeno povećavaj. Nema druge.

Imam miš G700 sa isprogramiranim buttonima i tipkovnicu G910 sa isprogramiranim buttonima i igram WoW polu-hardcore bez ikakvih problema s koordinacijom.

Nije stvar nikakve kooordinacije nego je gamepad jednostavno takav tip kontrolera, mala i preosjetljiva polugica. Jednostavno je inferioran prema mišu i tipkovnici. Ne može me nitko uvjeriti u suprotno.

Inače bi svi gejmali s kontrolerima.

P.S. Pogledaj si razliku između trzavog i netrzavog igranja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 23:10 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Imam miš G700 sa isprogramiranim buttonima i tipkovnicu G910 sa isprogramiranim buttonima i igram WoW polu-hardcore bez ikakvih problema s koordinacijom.

Nije stvar nikakve kooordinacije nego je gamepad jednostavno takav tip kontrolera, mala i preosjetljiva polugica. Jednostavno je inferioran prema mišu i tipkovnici. Ne može me nitko uvjeriti u suprotno.

P.S. Pogledaj si razliku između trzavog i netrzavog igranja.

Frend je koristio ove za Destiny i kaze da su mu jako pomogle...

https://www.amazon.com/gp/product/B00HUUIJAQ/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00HUUIJAQ&linkCode=as2&tag=bobbyheavy-20&linkId=B63JZWFWJGGYAHDO

HAKOSUKA
9 godina
neaktivan
Ne znam stvarno, nadam se i sam da ne predugo, nekih tjedan dana ja mislim, prvi put narucujem sa amazona a cinila mi se odlicna ponuda pa sam mislil da bi bilo okej podjelit sa ostalima hah
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

U RTS igrama, Wow-u i ostalim MMO-ima je inferioran, nemreš igrat te igre sa kontrolerom. Slično vrijedi i za FPS jer sa mišem se može preciznije ciljat itd.

Ali maltene svi ostali žanrovi se bolje, fluidnije i jednostavnije igraju sa kontrolerom, pogotovo GTA, utrke i simulacije vožnje (volan je za entuzijaste), igre iz trećeg lica, mortal kombat, platformeri...

Druga stvar je što je večina PC igrača antitalent za držanje kontrolera u rukama, a kamoli igranje, pa se žale na "glavobolju" ili zamor, a uopće nije takav bauk niti vještina igrati s kontrolerom! Evo Rise of the tomb raider igram na PC-u sa xbox 360 kontrolerom, a imam i Dualshock 4. ne mogu si zamislit da to igram na tipkovnici, ili da vozim stunt utrke u GTA Online sa tipkovnicom, ne možeš skretati kako spada, ne možeš dozirat gas i kočnicu zbog tipki itd.

12 godina
Bitanga kaže.

Igranje WoWa sa isprogramiranim gumbima (i macrosima) je smiješno uopće spominjati u kontekstu koordinacije. WoW može igrati i moja baba, pogotovo sad u Legiji kad imaš 4 gumba za stisnuti (jedan gumb ako imaš makro).

Da si rekao da si SC2 Diamond liga, možda bih ti povjerovao (not).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 1:40 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice