PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Wox kaže...

Pitanje glasi dali sam ja lud, glup ili šta . Od kada imam ps4 na PC-u gotovo ništa neigram , a mogu.

Lud.

Ali nisi jedini

Da dode Hearhstone na PS4, mogao bih prodati PC.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Wox kaže...

Resident evil HD remaster, Resident evil zero remaster , Resident evil revelations 2, Tales from the borderlands, Tomb raider, ( nabrajam samo multiplatformske ) - i još nekoliko igri sam kupio za PS4 iako sam sve to probao na svom PC-u , a na kojem sve to lijepo izgleda i radi. Pitanje glasi dali sam ja lud, glup ili šta . Od kada imam ps4 na PC-u gotovo ništa neigram , a mogu.

A vidiš, ja u zadnje vrijeme baš obrnuto. PS4 sam ostavio za neke ekskluzive ili igre koje su bolje za konzole, a lagano se vraćam na PC. Nakon što sam nakupovao podosta igara za PS4 u zadnjih godinu dana.

Poludio sam igrajući GTA V na konzoli, prodao ga i kupio verziju za PC i sad uživam. :-P Destiny sam igrao mjesec dana i uvijek mi je bilo lagano nervirajuće ciljanje iako sam dobar, al stalno mi fali onaj feeling ciljanja s mišem. Isto tako i SW Battlefront.

Mislim da ću u budućnosti većinu igara igrati opet na PCu, a playku ostaviti za vožnje auta, šorice, nogomet i platformske igre.

Da ne spominjem koliko sam se razočarao u osnovne stvari tipa voice chat koji nikako nisam mogao upogoniti s jedinim frendom koji ima konzolu, a to bi moralo raditi out of the box bez problema i glavna je stvar za multiplayer.

Playku obožavam zbog odličnog kontrolera i igranja izvaljen na kauču, al nije baš svaka igra za konzolu.

15 godina
Chaky kaže...
Wox kaže...

Pitanje glasi dali sam ja lud, glup ili šta . Od kada imam ps4 na PC-u gotovo ništa neigram , a mogu.

Lud.

Ali nisi jedini

Da dode Hearhstone na PS4, mogao bih prodati PC.

Ja na pcu jedino dotu, ps je cista uzivancija.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
14 godina
Wox kaže...

Resident evil HD remaster, Resident evil zero remaster , Resident evil revelations 2, Tales from the borderlands, Tomb raider, ( nabrajam samo multiplatformske ) - i još nekoliko igri sam kupio za PS4 iako sam sve to probao na svom PC-u , a na kojem sve to lijepo izgleda i radi. Pitanje glasi dali sam ja lud, glup ili šta . Od kada imam ps4 na PC-u gotovo ništa neigram , a mogu.

Nope...nisi lud...PC gamer od davnih vremena...i od kad imam PS nisam praktički jednu igru pokrenuo :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Prodaje li itko Batmana Arkham Knight? Moze digitalno, a moze i fizicki u Zagrebu. Ponude u inbox.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zero2 kaže...

Nope...nisi lud...PC gamer od davnih vremena...i od kad imam PS nisam praktički jednu igru pokrenuo :)

Meni su suspend/resume i remote play glavni razlozi zašto preferiram PS4.

Uz to i odličan hrvatski PS Store sa puno popusta, te meni osobno bolji "community".

Jedini minus je što mi je PS4 glasan k'o usisivač.

PC koristim samo za PC ekskluzive ili ako je jako velika razlika u cijeni kod single player igara.

Multiplayer igre obavezno na PS4 (puno igrača + nema cheatera).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 0:47 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Deni koliko ti je star ps4 ili je kupovni glasan? Možda je do prašine gleda sam na YT prije u poslije čišćenja i razlike su primjetne? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Jim Carrey kaže...

Deni koliko ti je star ps4 ili je kupovni glasan? Možda je do prašine gleda sam na YT prije u poslije čišćenja i razlike su primjetne? 

Djelomično vjerojatno jest zbog prašine, ali ima tu puno drugih stvari.

Ako pogledaš moje ranije postove, vidjet ćeš da sam ja svoj PS4 čistio, mijenjao termalnu pastu puno puta, pa čak i izbušio otvor kod ventilatora radi boljeg protoka zraka.

Mislim da je glavni problem, osim premalog ventilatora koji prebrzo vrti, softverska regulacija hlađenja.

Npr. Nema smisla da vent kad odeš iz igre u PS menu poludi na najglasnije i tako non stop dok se opet ne vratiš u igru i isti čas prestane. Nema šanse da se PS4 grije i hladi tom brzinom kojom varira vrtnja ventilatora.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Jim Carrey kaže...

Npr. Nema smisla da vent kad odeš iz igre u PS menu poludi na najglasnije i tako non stop dok se opet ne vratiš u igru i isti čas prestane. Nema šanse da se PS4 grije i hladi tom brzinom kojom varira vrtnja ventilatora.

Kod mene je obrnuto. Recimo Defense Grid 2 mi pokrene ventilator na maksimalno, ali PS gumb (povratak u menu) vraca ventilator na normalnu brzinu vrtnje.

Dok kod tebe povratak u menu tjera ventilator na vecu brzinu od one koja je unutar igre?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 11:08 (Chaky).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Jim Carrey kaže...

Djelomično vjerojatno jest zbog prašine, ali ima tu puno drugih stvari.

Ako pogledaš moje ranije postove, vidjet ćeš da sam ja svoj PS4 čistio, mijenjao termalnu pastu puno puta, pa čak i izbušio otvor kod ventilatora radi boljeg protoka zraka.

Mislim da je glavni problem, osim premalog ventilatora koji prebrzo vrti, softverska regulacija hlađenja.

Stvarno su s*ebali te prve verzije konzole. U mene je C Chasis i uopće je ne čujem, čak ni kad je u kući apsolutna tišina...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
14 godina
Kod mene isto kad se vratim u menu sa igre ventilator se smiri.
PSN Tokioplastic292
12 godina
Chaky kaže..

Dok kod tebe povratak u menu tjera ventilator na vecu brzinu od one koja je unutar igre?

Tako je.

Rayz00 kaže..

Stvarno su s*ebali te prve verzije konzole. U mene je C Chasis i uopće je ne čujem, čak ni kad je u kući apsolutna tišina...

Slažem se. A opet glupo mi je kupovat novu konzolu jer ova normalno radi, ali ta buka je dosta iritantna. Čak zna doći i do 65-70 db.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Evo moja je jucer navrsila dvije godine kupio sam ju na release day u HR i nikakvih problema osim sto je brutlano glasna. 

Mislio sam ju rastaviti i zamijeniti pastu i ocistiti od prasine al nekak se vojim to radit izdrzala je dvije godine i mislim da je i to puno tak da me veseli sto jos uopce radi.

0 0 hvala 0
16 godina
Moja konzola je stara godinu i pol i ne cuje se
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja imam ovu iz tele 2 od 1 tb u za sada radi odlično.. 3 godine garancija ali ipak mi je nekako glupo jer inace pasta bi se trebala prije mjenjati..
Nakon kolko ste mjenjali pastu?
I kolika je radna temperatura apu a?
Na ps3 su temperature bile preko 60 pa cak do 70 c

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moja plejka je iz pve serije i prilično je tiha, valjda imam sreće :) Zna mi jedino vent biti glasan na Rocket league i Until dawn. Preporuke za Until dawn, ne traje dugo ali je prilično zanimljiva, nije za one sa slabijim srcem :P

PSN - JurezZq

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja sam postao vlasnik svoga prvog ps ikada , ps 4, uzeo uz tele2 , sve radi kako treba,...zanima me da li je netko imao iskustvo da mu je zapeo papit u utoru za dvd i koliko su naplatili da se to izvadi?

0 0 hvala 0
16 godina
slk21 kaže...
Ja imam ovu iz tele 2 od 1 tb u za sada radi odlično.. 3 godine garancija ali ipak mi je nekako glupo jer inace pasta bi se trebala prije mjenjati..
Nakon kolko ste mjenjali pastu?
I kolika je radna temperatura apu a?
Na ps3 su temperature bile preko 60 pa cak do 70 c

kupio si konzolu!

kakvo crno mjenjanje paste?

16 godina
neaktivan

Evo postao i ja vlasnik PS4 :D,imam par pitanja u vezi kontrolera,znaci kad se puni u rest modu sto znaci ono zuto svijetlo na kontroleru,znaci svakih par sekundi ide fade out i fade in to svjetlo,neznam kak bi to na hr reko :D,el to mora tako biti ili ne,onda koliko dugo ga moram punit da je fully charged i dali ga smijem istekat ako se kontroler nije napunio do kraja

EUNE LOL: frenkySTYLE
10 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Evo postao i ja vlasnik PS4 :D,imam par pitanja u vezi kontrolera,znaci kad se puni u rest modu sto znaci ono zuto svijetlo na kontroleru,znaci svakih par sekundi ide fade out i fade in to svjetlo,neznam kak bi to na hr reko :D,el to mora tako biti ili ne,onda koliko dugo ga moram punit da je fully charged i dali ga smijem istekat ako se kontroler nije napunio do kraja

Dok blica narančasto znači da se puni, kad prestane blicat pun je. Treba mu cca 2-3 sata da se napuni ako je skroz prazan i možeš ga isključit ako se nije napunio neće mu ništa biti.

PSN - JurezZq
10 godina
PlayStation 4

Moze se punit i na punjac od mobitela. To dobro dođe ak niste blizu konzole, a treba ga punit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Super, nisam ni isao za tim da bi ovo moglo..meni osobno super dodje..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da kupio sam konzolu i zaboli me dal ce riknuti jer ima garanciju 3 godine.. Sigurno je necu sad otvarati i gubit garanciju.. 

Ali pitanje je za ljude koji su mjenjali pastu jer im je ps4 preglasan?

Drugi put pročitaj pitanje pa onda odgovori

16 godina
PlayStation 4

ti govoris kako bi se pasta trebala mjenjati prije te tri godine,prije isteka garancije.dugo ti je da je jedna pasta toliko stoji. to je ono što pise u tvom postu.

a ja ti kažem kakvo crno mjenjanje paste uopce na konzoli

trebam nacrtat?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 14:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Crtaj ako oces.. 😁

0 1 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

Moze se punit i na punjac od mobitela. To dobro dođe ak niste blizu konzole, a treba ga punit

Samo nemoj slučajno spojiti na Samsung quick charger ili sl. Pregorit će ti kontroler.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

da li je tko uzimao produljeno jamstvo za ps4 sancta domenici? da li to ide tih 3 godine na ovih 1 godine koje dođu sa konzolom sve zajedno 4 godine ili 3 godine. I koje podatke treba dostaviti sancta domenici? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Jim Carrey kaže...

da li je tko uzimao produljeno jamstvo za ps4 sancta domenici? da li to ide tih 3 godine na ovih 1 godine koje dođu sa konzolom sve zajedno 4 godine ili 3 godine. I koje podatke treba dostaviti sancta domenici? 

3 godine je ukupno. Moraš popuniti nešto na njihovoj stranici, standardni kontakt podaci.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li netko prešao life is strange?imam nekih pitanja.U zadnja 3 tjedna nisam dva put upalio konzolu tocno ce mi proci volja za igranjem :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 19:59 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel vam radi ps store multiplayer itd, meni stalno javlja maintenance.... Ni na pcu nece uci u store

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 18:02 (dado16).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice