PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ja sam uzo tako diablo 3 preko ebaya prije 2 mj za 60 kn... secundary acc i igram na svom sasvim normalno i za nas koji nemaju ili ne zele dat 300-400-500-600 kn za igru je dobra solucija,pogotovo ako uzimas singleplayer igru koju bi preso 1 i nikad vise upalio... znam da se to protivi pravilima sonya i izdavaca bla bla... ugl zivimo na balkanu i cemu se vi cudite nije mi jasno...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ne kužim zašto napadate čovjeka.

Javio se na forum, objasnio princip rada, što je za svaku pohvalu, tim više što je ono što opisuje nelegalno ili siva zona.

Na svakom čovjeku ponaosob je da odluči hoće li ulaziti u takve kombinacije ili ne.

Iako nemam namjeru kupovati igre na taj način, meni je njegova informacija bila zanimljiva i korisna.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 13:51 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...
Svakako se slažem da ne preporučam od nepoznatih tipova, ali pošto se moj prijatelj kojeg poznajem time bavi, siguran sam u njega i vjerujem mu. Još od playstationa 3 uzimam tako igre preko njega i super sam zadovoljan. S raspravom ste otišli preširoko i ne namjeravam odgovarati na svakakve gluposti koje pišete aludirajući na moje postove. LP

Kome ćeš vjerovati ako ne prijatelju prevarantu. Slažem se!

"nece valjda i mene"

potpis :D
15 godina
PlayStation 4

Meni i dalje nije jasno kako je moguće da su ti accounti "ničiji", tj. da nitko nije kupio tu igru koju on preproda. Spominje da su accounti ukradeni sa određenih IP adresa. Otkud ti ničiji accounti sa igrama na određenim IP adresama?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Meni i dalje nije jasno kako je moguće da su ti accounti "ničiji", tj. da nitko nije kupio tu igru koju on preproda. Spominje da su accounti ukradeni sa određenih IP adresa. Otkud ti ničiji accounti sa igrama na određenim IP adresama?

Zar stvarno ima smisla da ti uz najbolju volju objašnjavam? Nek ti kolega Bitanga objasni jer je očito da je upućen u sve i može prosuđivati i mene i mog prijatelja na osnovu ničega. 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
Evo pocelo skidanje bete sad cekamo petak hype

Ako za The Division pa jos nisu poceli slat kljuceve ili jesu? Ugl. ja jos nista nisam dobio na mail.

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
Ice45 kaže...
Evo pocelo skidanje bete sad cekamo petak hype

Ako za The Division pa jos nisu poceli slat kljuceve ili jesu? Ugl. ja jos nista nisam dobio na mail.

zaboravi , poslali su mi upravo

PSN - brdjanin85
17 godina
DeniZg kaže...

Javio se na forum, objasnio princip rada, što je za svaku pohvalu, tim više što je ono što opisuje nelegalno ili siva zona.

Na svakom čovjeku ponaosob je da odluči hoće li ulaziti u takve kombinacije ili ne.

Iako nemam namjeru kupovati igre na taj način, meni je njegova informacija bila zanimljiva i korisna.

Nije uopće ništa objasnio, nalupao je hrpu besmislica i općenitih stvari.

Ono što je jasno je da je svrha cijelog postupka organizirana prevara, što Sonya, što Developera, a najviše kupaca.

Ne vidim nijedan opravdan razlog zašto bi ga trebalo pohvaliti :-)

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Nije uopće ništa objasnio, nalupao je hrpu besmislica i općenitih stvari.

Ono što je jasno je da je svrha cijelog postupka organizirana prevara, što Sonya, što Developera, a najviše kupaca.

Ne vidim nijedan opravdan razlog zašto bi ga trebalo pohvaliti :-)

Organizirana prevara haha, ako i je, ja s njom nemam ništa, stvar je u tome što se iskorištava rupa u playstation sistemu, daljnju analizu ne bih znao provest jer sam ja tu samo krajnji pijun koji zna samo osnove. Ovdje je definitvno najsmiješnije da čovjek 3 puta stariji od mene pronalazi problem u tome što si zarađujem nekakav džeparac a pri tome ne oštećujem apsolutno nikoga, pogotovo ne kupce kako ti tvrdiš. Stvarno bih te zamolio da svoje urnebesne stavove zadržiš za sebe jer nemam pojma šta te to toliko pecka. Kao da je tvoj cijeli život prošao u čistoj legalnosti...

17 godina
Soulfly1995 kaže...
ugl zivimo na balkanu i cemu se vi cudite nije mi jasno...

Gdje živimo (i s kime) nije nikakva isprika za nešto što nije dozvoljeno.

Rayz00 kaže...
Ovdje je definitvno najsmiješnije da čovjek 3 puta stariji od mene pronalazi problem u tome što si zarađujem nekakav džeparac a pri tome ne oštećujem apsolutno nikoga, pogotovo ne kupce kako ti tvrdiš.

Pa oštećuješ izdavače i developere. A i malo si zastranio sa kontraoptužbama u nastojanju da se obraniš... 

12 godina

Kolko ja znam postojala je shema sa fantomskim accountima gdje bi user logirao sub account, skinuo igru i stavio si ps4 kao primary, da bi onda taj sub account bio deaktiviran preko web browsera (jer jedna licenca igre ne može raditi na 2 primary konzole) . Restoranje licence bilo od usera ili Sonya bi uklonilo igru sa tog fantomskog accounta. Ne znam jel to potpuno onemogućeno sa 2.50 patchom ili je samo napravljen reset licenci.

Ne kužim ovu shemu koju Rayz navodi, ali mi je drago da se počelo pričati o bilo čemu, samo da prestanu jedno te ista pitanja, gdje ima za kupit igre i zašto nekom ne radi kupovina igara s karticom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 20:12 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
MSX kaže...
Soulfly1995 kaže...
ugl zivimo na balkanu i cemu se vi cudite nije mi jasno...

Gdje živimo (i s kime) nije nikakva isprika za nešto što nije dozvoljeno.

Rayz00 kaže...
Ovdje je definitvno najsmiješnije da čovjek 3 puta stariji od mene pronalazi problem u tome što si zarađujem nekakav džeparac a pri tome ne oštećujem apsolutno nikoga, pogotovo ne kupce kako ti tvrdiš.

Pa oštećuješ izdavače i developere. A i malo si zastranio sa kontraoptužbama u nastojanju da se obraniš... 

Oštećuješ ih i ti skidanjem piratskog sadržaja sa interneta, kao i svi mi.

DeniZg kaže...

Kolko ja znam postojala je shema sa fantomskim accountima gdje bi user logirao sub account, skinuo igru i stavio si ps4 kao primary, da bi onda taj sub account bio deaktiviran preko web browsera. Restoranje licence bilo od usera ili Sonya bi uklonilo igru sa tog fantomskog accounta.

Ne kužim ovu shemu koju Rayz navodi, ali mi je drago da se počelo pričati o bilo čemu, samo da prestanu jedno te ista pitanja, gdje ima za kupit igre i zašto nekom ne radi kupovina igara s karticom.

Slična stvar, te fantomske accountove imaš na neko neodređeno vrijeme, minimalno 6 mjeseci. Poslije toga ga lako "ugase". Ovo je malo složenija stvar, no bojim se iznosit ovdje jer tome nije mjesto na forumu, a postoji mogućnosti da i pogriješim jer nisam ni ja ukapirao jedan dio kod traženja takvih accountova. Na google nisam uspio nigdje nać ovu metodu jer sam vam htio linkat jer mi je to najjednostavnije. Ako procuri napravit ću temu s detaljnim objašnjenjem za one koji "žele znati više". 

12 godina

Kužim. Ako se radi o nečem što je protuzakonito, onda ne bi o tome trebalo pisati na forumu.

Ako je to neka shema koja "samo" krši Sonyev Terms of service agreement, onda ne bi bilo loše to ovdje spomenuti, čisto da znamo o čemu se radi.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Da, upravo sam u toj dilemi jer na Google zaista nema nigdje. Meni osobno više naginje na običnu rupu u zakonu, kao što je i Game Share. Sutra ću porazgovarat s frendom jer je i mene zaintrigiralo.

1 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Oštećuješ ih i ti skidanjem piratskog sadržaja sa interneta, kao i svi mi.

Kako znaš da ja skidam piratske sadržaje s interneta? 

Ne moraš odgovoriti, vidi se da pišeš napamet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 8:22 (MSX).
17 godina
To vise ne funkcionira. Tj funkcionira ali samo ako nisi spojen na net. Skines igru, iskljucis net na ps4, a onda te vlasnik acc-a deaktivira preko kompa. Ti mozes igrat igru dokle god se ne spojis na net, cim se spojis odmah se zakljuca jer ti vise nemas taj acc aktivan na svom ps4.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

moze li mi netko reci kakva je razlika izmedu plejke s 500gb i 1000gb, samo u gb-ajtima, ili i u kakvim perormansama?

koliko priblizno igara stane na 500gb disk?

0 0 hvala 0
12 godina
DeceiverOfFools kaže...

moze li mi netko reci kakva je razlika izmedu plejke s 500gb i 1000gb, samo u gb-ajtima, ili i u kakvim perormansama?

Nema razlike u performansama (osim ako sam kupiš i staviš SSD ili SSHD disk pa imaš nešto brže vrijeme učitavanja).

Stane 400 igara od 1 GB ili jedna od 400 GB (zato jer 100GB zauzima sistem).

Pogledaj si na PS Storeu koliko koja igra zauzima, pa računaj. Neke su i do 60 GB.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
Opet jedno te isto pitanje
Nema nikakve razlike u hardveru tj. samo je razlika sto ima duplo giga
Zavisi ako ces igrati platformere ona mozes koliko hoces igara skinuti na konzolu od 500gb,ako ces igrati jace naslove onda pazi
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeceiverOfFools kaže...

od 500GB diska 100GB cca otpada na OS, znači 20%. Na 1TB disku je to 10%.

Stane ti minimalno 8 ogromnih igara po 50GB jel (tipa GTA, Shadow of Mordor, SW Battlefront). Ili stotine indie gluparija. :-P

17 godina
MSX kaže...

Da ono, lik je poseban, mislio je ispast faca jer pozna lika koji to kuži i njegov je dilerčić (a osim toga nema nikakvog pojma kako stvar funkcionira), al nismo ostali impresionirani pa smo sad mi lejm jer mu nedamo da si pošteno zaradi za džeparac.

Da mu ne odgovaram sad posebno - nije bitno buraz što smo mi radili i dal smo radili ikad sve legalno u životu, al nikad nismo kupca varali i uvjeravali ga da je to super i da im nitko neće blokirat account i da neće spušit igru koju su naivno kupili od tebe.

Sony i developer su manji problem, al nemoš kupca pravit majmunom, a to upravo radite.

11 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
To vise ne funkcionira. Tj funkcionira ali samo ako nisi spojen na net. Skines igru, iskljucis net na ps4, a onda te vlasnik acc-a deaktivira preko kompa. Ti mozes igrat igru dokle god se ne spojis na net, cim se spojis odmah se zakljuca jer ti vise nemas taj acc aktivan na svom ps4.

jedina mana svega toga je ukoliko vlasnik posumnja da je netko vec gameshare-ovao acc pa pritisne deactivate all u media and device preko kompa, onda vrijedi ovo da ce se zakljucati prilikom spajanja na internet. Inače koliko je vas uopce odavdje ulogiralo se preko kompa na acc pa malo pročešljali svoj account, kladim se da vecina korisnika ni ne pomišlja da bi bas njihov acc mogao biti "hakiran" , između ostalog po meni nabava igri na takav način ne bi smio i ne bi se trebao tretirati kao ilegalan iz razloga sto je sony omogucio "frends and family game share" (čitaj način za zaradu i preprodaju) i kao navedeno igre sa drugih accounta se shareaju na taj način. E sad način na koji se nabavljaju ti acc moze biti ilegalan ali i ne mora,  jednostavno netko od prodavaca kupljenu igru zeli podjeliti za određeni iznos pa sebi umanjiti troškove same igre. Veći problem ako se gleda sa te strane sto su trebali iskljuciti djeljenje PS+, ljudi masovno kupuju bilo kakve acc sa raznoraznih stranica za par $ na kojima ima placena pretplata i ona za sitne novce dobije 5-6mj do 1god pretplate PS+

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

a koliko s"ratora.....

a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija. pustite decka na miru . ne svidja vam se ne dirajte i bok.

previse svetaca

0 0 hvala 0
17 godina
live4cro kaže...

a koliko s"ratora.....

a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija. pustite decka na miru . ne svidja vam se ne dirajte i bok.

previse svetaca

Ja nemam US account. Uglavnom, nije uopće ista stvar da li ti zakidaš Sonya i riskiraš blokadu svog accounta ili dok prodaješ iste i dovodiš kupca u zabludu. Ne da mi se više ponavljati.

Ali da, tko kupi sam si je kriv. No to i dalje ne znači da mi možeš zabraniti da govorim protiv toga, jer je to što se radi jedno moralno dno dna. Idi uzmi lopatu pa kopaj ili radi nešto konstruktivno.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

J.ebote Bitanga jesi se naložio na čovjeka. Ne bi ne znam da ti je ne znam šta napravio.

OT: Uncharted kolekcija opet na sniženju na storeu. 199 kn. 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
EraserHead kaže...

J.ebote Bitanga jesi se naložio na čovjeka. Ne bi ne znam da ti je ne znam šta napravio.

OT: Uncharted kolekcija opet na sniženju na storeu. 199 kn. 

Pa ne bih da se nije sam javio i krenuo opravdavat. Al evo, prestajem, ionako se ponavljamo, a i nije više zanimljivo :-)

15 godina
live4cro kaže...

a koliko s"ratora.....

previse svetaca

To nije ni blizu isto. Kupovinom na us accountu plaćaš sonyu istu cijenu koju plaća amerikanac. A zbog tečaja dolara je cijena skoro jednaka onoj u hrvatskom storeu.

Ovom njegovom "metodom" plaćaš nekakvu bitno manju cijenu i pritom ne znaš jesu li ti accounti ukradeni ili nisu. Napisao je čovjek prvo da su ukradeni pa poslije rekao da zapravo i nisu ukradeni. Mene osobno ne zanima kupovina takvih accounta ali me živo zanima kako to fukcionira, tj. kako se dolazi do tih accounta. 

Potpis!
14 godina
PlayStation 4

Tomb Raider DE 7,50$ na US PSN-u  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
live4cro kaže...

a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija.

Tebi mogu odgovorit isto što i njemu; kako znaš tko i koliko nas ima US accounte?

Ako baš hoćeš, ja imam HR account i kad kupujem digitalna izdanja kupujem ih na hrvatskom storeu. Za mene je to jedini fer način. Netko drugi će reć da sam budala. Stvar percepcije i osobnog stava.

13 godina
neaktivan
Ja stvarno ne znam ko je ovdje lud. Ja nisam imao nikakvu namjeru na forumu tražiti kupce, samo sam vam htio natuknuti da ima i jeftinijih načina nabavke igara. Accountovi nisu "ukradeni", tu sam se krivo izrazio, te accounte samo izbaciva jedan server, preko programa dobiješ listu svih koji nisu primary, kad ga staviš za primary ne može nitko doć do njega jer su email adrese i sve ostalo generirani upravo preko tog servera ili bota. Ja već 2 godine uzimam igre tako bez ikakvih problema i nađe se neki biser da mi soli pamet o moralu. Ja sam samo htio proširiti spoznaje o tome svim učesnicima ove teme, ovo svakako nije trebalo otići u ovako dugu raspravu. Pogotovo ne na ovaj način.

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice