- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim zašto napadate čovjeka.
Javio se na forum, objasnio princip rada, što je za svaku pohvalu, tim više što je ono što opisuje nelegalno ili siva zona.
Na svakom čovjeku ponaosob je da odluči hoće li ulaziti u takve kombinacije ili ne.
Iako nemam namjeru kupovati igre na taj način, meni je njegova informacija bila zanimljiva i korisna.
Kome ćeš vjerovati ako ne prijatelju prevarantu. Slažem se!
"nece valjda i mene"
Meni i dalje nije jasno kako je moguće da su ti accounti "ničiji", tj. da nitko nije kupio tu igru koju on preproda. Spominje da su accounti ukradeni sa određenih IP adresa. Otkud ti ničiji accounti sa igrama na određenim IP adresama?
Meni i dalje nije jasno kako je moguće da su ti accounti "ničiji", tj. da nitko nije kupio tu igru koju on preproda. Spominje da su accounti ukradeni sa određenih IP adresa. Otkud ti ničiji accounti sa igrama na određenim IP adresama?
Zar stvarno ima smisla da ti uz najbolju volju objašnjavam? Nek ti kolega Bitanga objasni jer je očito da je upućen u sve i može prosuđivati i mene i mog prijatelja na osnovu ničega.
Ako za The Division pa jos nisu poceli slat kljuceve ili jesu? Ugl. ja jos nista nisam dobio na mail.
Ako za The Division pa jos nisu poceli slat kljuceve ili jesu? Ugl. ja jos nista nisam dobio na mail.
zaboravi , poslali su mi upravo
Javio se na forum, objasnio princip rada, što je za svaku pohvalu, tim više što je ono što opisuje nelegalno ili siva zona.
Na svakom čovjeku ponaosob je da odluči hoće li ulaziti u takve kombinacije ili ne.
Iako nemam namjeru kupovati igre na taj način, meni je njegova informacija bila zanimljiva i korisna.
Nije uopće ništa objasnio, nalupao je hrpu besmislica i općenitih stvari.
Ono što je jasno je da je svrha cijelog postupka organizirana prevara, što Sonya, što Developera, a najviše kupaca.
Ne vidim nijedan opravdan razlog zašto bi ga trebalo pohvaliti :-)
Nije uopće ništa objasnio, nalupao je hrpu besmislica i općenitih stvari.
Ono što je jasno je da je svrha cijelog postupka organizirana prevara, što Sonya, što Developera, a najviše kupaca.
Ne vidim nijedan opravdan razlog zašto bi ga trebalo pohvaliti :-)
Organizirana prevara haha, ako i je, ja s njom nemam ništa, stvar je u tome što se iskorištava rupa u playstation sistemu, daljnju analizu ne bih znao provest jer sam ja tu samo krajnji pijun koji zna samo osnove. Ovdje je definitvno najsmiješnije da čovjek 3 puta stariji od mene pronalazi problem u tome što si zarađujem nekakav džeparac a pri tome ne oštećujem apsolutno nikoga, pogotovo ne kupce kako ti tvrdiš. Stvarno bih te zamolio da svoje urnebesne stavove zadržiš za sebe jer nemam pojma šta te to toliko pecka. Kao da je tvoj cijeli život prošao u čistoj legalnosti...
Gdje živimo (i s kime) nije nikakva isprika za nešto što nije dozvoljeno.
Pa oštećuješ izdavače i developere. A i malo si zastranio sa kontraoptužbama u nastojanju da se obraniš...
Kolko ja znam postojala je shema sa fantomskim accountima gdje bi user logirao sub account, skinuo igru i stavio si ps4 kao primary, da bi onda taj sub account bio deaktiviran preko web browsera (jer jedna licenca igre ne može raditi na 2 primary konzole) . Restoranje licence bilo od usera ili Sonya bi uklonilo igru sa tog fantomskog accounta. Ne znam jel to potpuno onemogućeno sa 2.50 patchom ili je samo napravljen reset licenci.
Ne kužim ovu shemu koju Rayz navodi, ali mi je drago da se počelo pričati o bilo čemu, samo da prestanu jedno te ista pitanja, gdje ima za kupit igre i zašto nekom ne radi kupovina igara s karticom.
Gdje živimo (i s kime) nije nikakva isprika za nešto što nije dozvoljeno.
Pa oštećuješ izdavače i developere. A i malo si zastranio sa kontraoptužbama u nastojanju da se obraniš...
Oštećuješ ih i ti skidanjem piratskog sadržaja sa interneta, kao i svi mi.
Kolko ja znam postojala je shema sa fantomskim accountima gdje bi user logirao sub account, skinuo igru i stavio si ps4 kao primary, da bi onda taj sub account bio deaktiviran preko web browsera. Restoranje licence bilo od usera ili Sonya bi uklonilo igru sa tog fantomskog accounta.
Ne kužim ovu shemu koju Rayz navodi, ali mi je drago da se počelo pričati o bilo čemu, samo da prestanu jedno te ista pitanja, gdje ima za kupit igre i zašto nekom ne radi kupovina igara s karticom.
Slična stvar, te fantomske accountove imaš na neko neodređeno vrijeme, minimalno 6 mjeseci. Poslije toga ga lako "ugase". Ovo je malo složenija stvar, no bojim se iznosit ovdje jer tome nije mjesto na forumu, a postoji mogućnosti da i pogriješim jer nisam ni ja ukapirao jedan dio kod traženja takvih accountova. Na google nisam uspio nigdje nać ovu metodu jer sam vam htio linkat jer mi je to najjednostavnije. Ako procuri napravit ću temu s detaljnim objašnjenjem za one koji "žele znati više".
Kužim. Ako se radi o nečem što je protuzakonito, onda ne bi o tome trebalo pisati na forumu.
Ako je to neka shema koja "samo" krši Sonyev Terms of service agreement, onda ne bi bilo loše to ovdje spomenuti, čisto da znamo o čemu se radi.

Oštećuješ ih i ti skidanjem piratskog sadržaja sa interneta, kao i svi mi.
Kako znaš da ja skidam piratske sadržaje s interneta?
Ne moraš odgovoriti, vidi se da pišeš napamet.
moze li mi netko reci kakva je razlika izmedu plejke s 500gb i 1000gb, samo u gb-ajtima, ili i u kakvim perormansama?
koliko priblizno igara stane na 500gb disk?
moze li mi netko reci kakva je razlika izmedu plejke s 500gb i 1000gb, samo u gb-ajtima, ili i u kakvim perormansama?
Nema razlike u performansama (osim ako sam kupiš i staviš SSD ili SSHD disk pa imaš nešto brže vrijeme učitavanja).
Stane 400 igara od 1 GB ili jedna od 400 GB (zato jer 100GB zauzima sistem).
Pogledaj si na PS Storeu koliko koja igra zauzima, pa računaj. Neke su i do 60 GB.
Nema nikakve razlike u hardveru tj. samo je razlika sto ima duplo giga
Zavisi ako ces igrati platformere ona mozes koliko hoces igara skinuti na konzolu od 500gb,ako ces igrati jace naslove onda pazi
od 500GB diska 100GB cca otpada na OS, znači 20%. Na 1TB disku je to 10%.
Stane ti minimalno 8 ogromnih igara po 50GB jel (tipa GTA, Shadow of Mordor, SW Battlefront). Ili stotine indie gluparija. :-P
Da ono, lik je poseban, mislio je ispast faca jer pozna lika koji to kuži i njegov je dilerčić (a osim toga nema nikakvog pojma kako stvar funkcionira), al nismo ostali impresionirani pa smo sad mi lejm jer mu nedamo da si pošteno zaradi za džeparac.
Da mu ne odgovaram sad posebno - nije bitno buraz što smo mi radili i dal smo radili ikad sve legalno u životu, al nikad nismo kupca varali i uvjeravali ga da je to super i da im nitko neće blokirat account i da neće spušit igru koju su naivno kupili od tebe.
Sony i developer su manji problem, al nemoš kupca pravit majmunom, a to upravo radite.
jedina mana svega toga je ukoliko vlasnik posumnja da je netko vec gameshare-ovao acc pa pritisne deactivate all u media and device preko kompa, onda vrijedi ovo da ce se zakljucati prilikom spajanja na internet. Inače koliko je vas uopce odavdje ulogiralo se preko kompa na acc pa malo pročešljali svoj account, kladim se da vecina korisnika ni ne pomišlja da bi bas njihov acc mogao biti "hakiran" , između ostalog po meni nabava igri na takav način ne bi smio i ne bi se trebao tretirati kao ilegalan iz razloga sto je sony omogucio "frends and family game share" (čitaj način za zaradu i preprodaju) i kao navedeno igre sa drugih accounta se shareaju na taj način. E sad način na koji se nabavljaju ti acc moze biti ilegalan ali i ne mora, jednostavno netko od prodavaca kupljenu igru zeli podjeliti za određeni iznos pa sebi umanjiti troškove same igre. Veći problem ako se gleda sa te strane sto su trebali iskljuciti djeljenje PS+, ljudi masovno kupuju bilo kakve acc sa raznoraznih stranica za par $ na kojima ima placena pretplata i ona za sitne novce dobije 5-6mj do 1god pretplate PS+
a koliko s"ratora.....
a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija. pustite decka na miru . ne svidja vam se ne dirajte i bok.
previse svetaca
a koliko s"ratora.....
a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija. pustite decka na miru . ne svidja vam se ne dirajte i bok.
previse svetaca
Ja nemam US account. Uglavnom, nije uopće ista stvar da li ti zakidaš Sonya i riskiraš blokadu svog accounta ili dok prodaješ iste i dovodiš kupca u zabludu. Ne da mi se više ponavljati.
Ali da, tko kupi sam si je kriv. No to i dalje ne znači da mi možeš zabraniti da govorim protiv toga, jer je to što se radi jedno moralno dno dna. Idi uzmi lopatu pa kopaj ili radi nešto konstruktivno.
J.ebote Bitanga jesi se naložio na čovjeka. Ne bi ne znam da ti je ne znam šta napravio.
OT: Uncharted kolekcija opet na sniženju na storeu. 199 kn.
J.ebote Bitanga jesi se naložio na čovjeka. Ne bi ne znam da ti je ne znam šta napravio.
OT: Uncharted kolekcija opet na sniženju na storeu. 199 kn.
Pa ne bih da se nije sam javio i krenuo opravdavat. Al evo, prestajem, ionako se ponavljamo, a i nije više zanimljivo :-)
a koliko s"ratora.....
previse svetaca
To nije ni blizu isto. Kupovinom na us accountu plaćaš sonyu istu cijenu koju plaća amerikanac. A zbog tečaja dolara je cijena skoro jednaka onoj u hrvatskom storeu.
Ovom njegovom "metodom" plaćaš nekakvu bitno manju cijenu i pritom ne znaš jesu li ti accounti ukradeni ili nisu. Napisao je čovjek prvo da su ukradeni pa poslije rekao da zapravo i nisu ukradeni. Mene osobno ne zanima kupovina takvih accounta ali me živo zanima kako to fukcionira, tj. kako se dolazi do tih accounta.
Tomb Raider DE 7,50$ na US PSN-u
a kolko vas ima US ACCAUNTOVE? UK ? niste ni a od amerke vidili ni UK pa kupujete preko njihovih storeova i ostalih pizdarija.
Tebi mogu odgovorit isto što i njemu; kako znaš tko i koliko nas ima US accounte?
Ako baš hoćeš, ja imam HR account i kad kupujem digitalna izdanja kupujem ih na hrvatskom storeu. Za mene je to jedini fer način. Netko drugi će reć da sam budala. Stvar percepcije i osobnog stava.