PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
PlayStation 4

Ima li netko iskustva s ovim prodavačem na Njuškalu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
FileFicho kaže...

Ja sam ga danas zvao u više navrata i slao SMS ali se ne javlja niti odgovara...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
11 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

ja ti nebi uzeo digitalnu igru od nekoga jer te moze lagano prevarit kupis cd i igras 

10 godina
neaktivan

Ni ja nebi nema teorije..
Sumnjivo je a ko zna koliko je puta igra skinuta sa tog acount a 
A s tim riskirati pa dobiti ban konzole ne hvala...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 23:23 (slk21).
14 godina
PlayStation 4

Ne kupuj od te ekipe iz Varaždina, ja sam uzeo nba, sve ok prvih mjesec dana, nakon toga lik je promijenio nesto i vise ne mogu u igru.

Kasnije sam zvao lika s njuškala pod imenom anitaps4 ili tako nesto. Objasnio mu sto mi se dogodilo i lik mi rekao da zna za te slučajeve, da ima čak ime lika koji je to radio a vjerovatno sad pod drugim imenom to rijesava.

Ima decko tu sa foruma koji uzima od nekog duze vrijeme i kaze da je sve ok, probaj prokopat malo ranije po postovima

nine

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Preporuka za Base.com evo drugi put naručujem igra stigla za 5 radnih dana.
PSN - JurezZq

2 0 hvala 3
13 godina
jake kaže...

Ne kupuj od te ekipe iz Varaždina, ja sam uzeo nba, sve ok prvih mjesec dana, nakon toga lik je promijenio nesto i vise ne mogu u igru.

Kasnije sam zvao lika s njuškala pod imenom anitaps4 ili tako nesto. Objasnio mu sto mi se dogodilo i lik mi rekao da zna za te slučajeve, da ima čak ime lika koji je to radio a vjerovatno sad pod drugim imenom to rijesava.

Ima decko tu sa foruma koji uzima od nekog duze vrijeme i kaze da je sve ok, probaj prokopat malo ranije po postovima

I taj anitaps4 prodaje igre na Njuškalu...ne znam ni da je on baš pouzdan.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4
mogu li u isto vrijeme aktivirati primary na ps3 i ps4 jer htio bi prijatelju staviti na trojku primary
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jake kaže...

Pazi, ti accountovi nemaju više vlasnika jer su ukradeni preko BruteForce.exe programa na kompjuteru koji izlistava sve accounte koji se koriste na zadanim IP adresama (adrese sam ubacivaš), ali taj program je jako riskantno koristit na kućnim računalima, on se koristi isključivo na računalima preko čije WIFI adrese se ne igra na PS4. Igra se aktivira preko accounta kojeg dobijes ali nakon što se igra downloada više NE SMIJEŠ ulaziti u taj account koji si dobio, inače će igru zaključati likovi iz PSN-a i account suspendirati. Ako se pazi na to da poslije ne ulaziš u account, svakako se igre isplati kupovati na taj način jer su trostruko jeftinije. 

P.S. Ja sam taj dečko 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 20:26 (Rayz00).
17 godina
Rayz00 kaže...
jake kaže...

Pazi, ti accountovi nemaju više vlasnika jer su ukradeni preko BruteForce.exe programa na kompjuteru koji izlistava sve accounte koji se koriste na zadanim IP adresama (adrese sam ubacivaš), ali taj program je jako riskantno koristit na kućnim računalima, on se koristi isključivo na računalima preko čije WIFI adrese se ne igra na PS4. Igra se aktivira preko accounta kojeg dobijes ali nakon što se igra downloada više NE SMIJEŠ ulaziti u taj account koji si dobio, inače će igru zaključati likovi iz PSN-a i account suspendirati. Ako se pazi na to da poslije ne ulaziš u account, svakako se igre isplati kupovati na taj način jer su trostruko jeftinije. 

P.S. Ja sam taj dečko 

Zanimljivo, accountovi koji nemaju više vlasnika jer su ukradeni. Jel to nešto ko ukradeni auto? Pa nema više vlasnika?

I ovo, isplati se kupovati ukradene igre... pa jel ti imaš išta u toj glavi? :-D

12 godina
Bitanga kaže...

Zanimljivo, accountovi koji nemaju više vlasnika jer su ukradeni. Jel to nešto ko ukradeni auto? Pa nema više vlasnika?

I ovo, isplati se kupovati ukradene igre... pa jel ti imaš išta u toj glavi? :-D

Htio je napisati da se isplati prodavati. 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Ne znam citirati na mobu, al evo ide obojici odgovor.
Totalno sam se krivo izrazio, te accounte ne koristi nitko, niti je itko ikad igrao na njima. Tako da prakticki nije krađa, ali je nelegalno to radit jer se protivi ps-ovom režimu.
Isplati se i kupovat, platiš trostruko manje a igru ti nitko ne može oduzet (da, osim ako sam ne zajebeš jer ima ta jedna sitnica), imaš istu igru kao i svi ostali koju su pljunuli za nju puno više novaca.

0 4 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...
Totalno sam se krivo izrazio, te accounte ne koristi nitko, niti je itko ikad igrao na njima. Tako da prakticki nije krađa, ali je nelegalno to radit jer se protivi ps-ovom režimu.
Isplati se i kupovat, platiš trostruko manje a igru ti nitko ne može oduzet (da, osim ako sam ne zajebeš jer ima ta jedna sitnica), imaš istu igru kao i svi ostali koju su pljunuli za nju puno više novaca.

Brij ti samo i dalje. "praktički nije krađa", "nitko ih ne koristi niti je igrao na njima" - a nego što su radili? Kupili igru i onda si im "ukrao" account, al nije krađa?

Uglavnom, budala tko to kupuje, bez obzira na cijenu.

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...

Brij ti samo i dalje. "praktički nije krađa", "nitko ih ne koristi niti je igrao na njima" - a nego što su radili? Kupili igru i onda si im "ukrao" account, al nije krađa?

Uglavnom, budala tko to kupuje, bez obzira na cijenu.

Primjetio sam ja da si ti nedokazan i u prijašnjim postovima. Te accounte ne koristi nitko uzeo ih taj hacker ili ne. I nitko te ne nagovara da tako uzimaš igre, ja sigurno hoću jer nemam para za disk izdanja. Btw ako je netko snalažljivi od tebe ne moraš ga nazivati budalom 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4
aloooo ti što kradeš aj odgovori mi moze li u isto vrijeme primari biti na ps3 i ps4?ako netko zna to si ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Primjetio sam ja da si ti nedokazan i u prijašnjim postovima. Te accounte ne koristi nitko uzeo ih taj hacker ili ne. I nitko te ne nagovara da tako uzimaš igre, ja sigurno hoću jer nemam para za disk izdanja. Btw ako je netko snalažljivi od tebe ne moraš ga nazivati budalom 

Ja sam nedokazan? Znači *hacker* je ustvari neka vrsta konzolaškog Robina Hooda samo ne otima od nikoga igre (nego pronalazi slobodne igre na slobodnim accountima u svemiru) i prodaje jeftino onima koji nemaju para?

Zvuči dosta razborito, ja bih kupio odmah 10 igara barem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 8:35 (Bitanga).
15 godina
Rayz00 kaže...

Čekaj, od koga su ti accounti ukradeni?

Potpis!
15 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Btw ako je netko snalažljivi od tebe ne moraš ga nazivati budalom 

Mogu razumit ovo razmišljanje, ipak živimo u državi gdje većina percipira kradljivce kao snalažljive 

Eto, ja se snalazim na način da kupim igru na njuškalu, i opet je prodam na njuškalu. Ne gubim ništa, samo malo vremena da odem na poštu.

PSN ID : Eraserhead_981
14 godina
PlayStation 4

Ok, pretpostavimo da ti koji preprodaju igre ne kradu igre (iako sumnjam kako bi to uopce mogli) vec na neki nacin uvjetno receno "crackiraju" igre. I to sve u praksi prolazi.

MOzes li ti meni onda garantirat da se memi ta igra odnosno pristup istoj nece zablokirat nakon nekog vremena (pod uvjetom da ja ne ulazim u taj account koji ti meni das)?

Ako mozes to garantirat, ja se obvezem od tebe kupit svaki mjesec 2 igre po cijeni koju prodajes, a ti meni pod materijalnom odgovornoscu (tipa stavimo ugovornu kaznu od 1000- 2000 Eura) pa ako mi se onemoguci pristup ti placas penale.

Ako si toliko siguran u ono sto prodajes nađemo se i potpisemo ugovor?

nine

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Te igre su ničije i accountovi su ničiji. Nikome ne uzimam koricu kruha, nitko te igre nije kupio, to je sve jedna jako složena shema. Ja se ne bavim time, samo preprodajem i imam svega 15 kuna po igri, Napali ste me ovdje bez ikakva razloga, samo sam vam htio izaći u susret a na vama je da odlučite želite li kupovati tako ili ne, i to je sva mudrolija.
Ovaj momak me je shvatio jednim dijelom, ali nikakav ja ugovor neću potpisivat jer to je smiješno. Za igre garantiram da neće nestat ili zaključat se ili slično. U svakom slučaju to bi bilo to od mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 16:13 (Rayz00).

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

dobro daj ajde ovo je vec smijesno... koji vam je vrag ljudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...
Te igre su ničije i accountovi su ničiji. Nitko ne uzimam koricu kruha, nitko te igre nije kupio, to je sve jedna jako složena shema. Ja se ne bavim time, samo preprodajem i imam svega 15 kuna po igri, Napali ste me ovdje bez ikakva razloga, samo sam vam htio izaći u susret a na vama je da odlučite želite li kupovati tako ili ne, i to je sva mudrolija.
Ovaj momak me je shvatio jednim dijelom, ali nikakav ja ugovor neću potpisivat jer to je smiješno. Za igre garantiram da neće nestat ili zaključat se ili slično. U svakom slučaju to bi bilo to od mene.

A na nama je da upozoravamo druge da ne budu budale i ne kupuju od takvih poput tebe, i tu uopće nema nikakve mudrolije :-P

14 godina
PlayStation 4

Znam da je smijesno, samo sam htio vidjet kako ces reagirat. U pravilu nemam nista protiv takve kupnje, jeftinije za mene kao kupca, a kao svaka slična kupnja postoji rizik, ali buduci da i nije neka lova (naspram original igre) ja cu i dalje kupovat na taj nacin pa ako naletim na nekog tko nije pouzdan javim ovdje.

nine

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Evo pocelo skidanje bete sad cekamo petak hype
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Te igre su ničije i accountovi su ničiji. Nitko ne uzimam koricu kruha, nitko te igre nije kupio, to je sve jedna jako složena shema. Ja se ne bavim time, samo preprodajem i imam svega 15 kuna po igri, Napali ste me ovdje bez ikakva razloga, samo sam vam htio izaći u susret a na vama je da odlučite želite li kupovati tako ili ne, i to je sva mudrolija.

Svak ko prodaje igre tako poslije restora licencu tako da...

Evo ja vam govorim ne kupujte od ovih sto prodaju primari/secundary/fantom na njuskalu jer ce te igre izgubiti kad tad tj. onaj koji vam ih proda moze ih uzeti natrag

Ja vam kazem jer znam imam iskustva,nema gdje me nisu naguzili na piku na njuskalu,ebayu alibabi itd.

17 godina
hanteed kaže...
Rayz00 kaže...
-

Svak ko prodaje igre tako poslije restora licencu tako da...

Evo ja vam govorim ne kupujte od ovih sto prodaju primari/secundary/fantom na njuskalu jer ce te igre izgubiti kad tad tj. onaj koji vam ih proda moze ih uzeti natrag

Ja vam kazem jer znam imam iskustva,nema gdje me nisu naguzili na piku na njuskalu,ebayu alibabi itd.

Ti si onda baš nedokazan. 

12 godina
Ice45 kaže...

Bete cega slika ti se neda otvoriti.

13 godina
neaktivan
Svakako se slažem da ne preporučam od nepoznatih tipova, ali pošto se moj prijatelj kojeg poznajem time bavi, siguran sam u njega i vjerujem mu. Još od playstationa 3 uzimam tako igre preko njega i super sam zadovoljan. S raspravom ste otišli preširoko i ne namjeravam odgovarati na svakakve gluposti koje pišete aludirajući na moje postove. LP
17 godina
Rayz00 kaže...
Svakako se slažem da ne preporučam od nepoznatih tipova, ali pošto se moj prijatelj kojeg poznajem time bavi, siguran sam u njega i vjerujem mu. Još od playstationa 3 uzimam tako igre preko njega i super sam zadovoljan. S raspravom ste otišli preširoko i ne namjeravam odgovarati na svakakve gluposti koje pišete aludirajući na moje postove. LP

Kome ćeš vjerovati ako ne prijatelju prevarantu. Slažem se!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice