PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.439.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
miikaa77 kaže...
Joky007 kaže...
mislim da je i meni tak, nisam siguran, ali pogledat cu kad dodem doma

Ajde molim te, ne znam sto da radim. Konzola radi extra brzo i nema nikakvih problema jedino me ovo kopka..

Kao da ti je konzola "apšisala" na suncu.

Ja bi na tvom mjestu napravio sljedeće: isprobaj neke zahtjevne igre i vidi jel' konzola glasna. Ako jest, vraćaj natrag i reci da je apšisala i glasna i nek ti daju drugu.
Ako je skroz tiha, ostavi ju. Lako kupiš neke naljke ako te toliko smeta, a vidim da je Sony u Japanu počeo prodavati i šarene poklopce za HDD, ako te to veseli.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 14:08 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
Joky007 kaže...

Ajde molim te, ne znam sto da radim. Konzola radi extra brzo i nema nikakvih problema jedino me ovo kopka..

Ne znam da li dobro vidim. Mislis na ovu svijetliju "fleku" na gornjoj strani vece polovice?

Moja nema nikakvih fleka na plastici. Uniformna je cijelom povrsinom. Ali nije kupljena kod nas nego u CH. I sto je jos smijesnije import japanski.

Znaci konzola je za japansko trziste (zamijenjeni X i O u meniju).

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 13:48 (Chaky).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam FIFU sad za sad i stvarno je tiha, piso sam SD kazu da je to okej.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
Joky007 kaže...

Ako pricas o ovom LED tako je i meni, isto kupljena u SD

11 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
miikaa77 kaže...
Joky007 kaže...

Ako pricas o ovom LED tako je i meni, isto kupljena u SD

Na ovu bijelu "fleku" mislim..

12 godina

Ovo čudo obavezno kupujem kad dođe kod nas ili EU.

Sony Pico projektor, 1920*720, koji se spaja na sve moguće uređaje preko mini HMDI-a ili bežično.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
miikaa77 kaže...
Joky007 kaže...

Ne znam da li dobro vidim. Mislis na ovu svijetliju "fleku" na gornjoj strani vece polovice?

Moja nema nikakvih fleka na plastici. Uniformna je cijelom povrsinom. Ali nije kupljena kod nas nego u CH. I sto je jos smijesnije import japanski.

Znaci konzola je za japansko trziste (zamijenjeni X i O u meniju).

Da, da na fleku. Stvarno je konzola extra i tiha i brza al nekako mi ova fleka opet trn u oku. Da li da pokusam s necim ocistit?

13 godina
protjeran
PlayStation 4

može li netko ko znam u koracima objasnit ono djeljenje igara na 2 konzole...ja i brat imamo konzole pa bi kupovali popola igre...gledo sam več 10 youtube videa i svašta i nekako mi nije baš sve jasno...buni me ovo primarna konzola , primarni akaunt ...ko mora bit logiran na čiji akaunt dok igra...hvala unaprijed...dosta tog mi je nejasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Brat se ulogira u tvoj account na svojoj konzoli i postavi ju kao primarnu za tvoj account. Ti ulogiraš njegov account na svoju konzolu i postaviš ju kao primarnu za njegov. Sad svako može igrati na svom accountu i sve igre su vam zajedničke. Samo kod prvog skidanja igre konzola mora ulogirati account koji je kupio igru. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 9:27 (DeniZg).
13 godina
protjeran
DeniZg kaže...

Brat se ulogira u tvoj account na svojoj konzoli i postavi ju kao primarnu za tvoj account. Ti ulogiraš njegov account na svoju konzolu i postaviš ju kao primarnu za njegov. Sad svako može igrati na svom accountu i sve igre su vam zajedničke. Samo kod prvog skidanja igre konzola mora ulogirati account koji je kupio igru. 

znači on če ostat logiran na moj account a ja na njegov ? ako sam dobro shvatio ...hmm

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 12:20 (ursusc355).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prvo ti deaktiviraš svoj kao primary i on svoj kao primary na svojoj konzoli.

Onda se on ulogira u tvoj acc i stavi da mu je to primary acc, stavi tvoje igre da se skidaju. Izlogira se. 

Ti isto napraviš.

Onda se ulogirate svaki u svoj account i to je to. 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ursusc355 kaže...
DeniZg kaže...

znači on če ostat logiran na moj account a ja na njegov ? ako sam dobro shvatio ...hmm

Neće ostat ulogiran.

To unaksrno ulogiravanje je samo jednokratno da bi se suprotne PS4 konzole postavile kao primarni uređaji za vaše accounte.

Nakon toga svako loga svoj account na svom uređaju i pičite.

Kad izađe neka igra i ti ju npr. kupiš na svojem accountu, ti logaš svoj account i skidaš igru i ne brineš. A brat će morat ulogirat tvoj account na svoju konzolu, pokrenuti da se skida ta ista igra i može se vratiti natrag na svoj account i čekat da mu se skine igra.

Vrijedi i obrnuto ako brat kupi igru na svojem accountu. Tada on ne brine, a ti moraš nakratko ulogirat njegov account da bi pokrenuo skidanje igre.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 13:02 (DeniZg).
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hvala vam puno obojici...shvatio sam sad...još ima ljudi kojima nije problem pomoći nekome kad nezna nešta...svaka čast dečki...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Može pomoć, nov sam na PS4-u. Zašto mi cijelo vrijeme u glavom meniju i tamo gdje su Activities piše ime i prezime, umjesto mog gamertag-a ?

Gledao sam postavke privatnosti, stavio sam da mi ime i prezime mogu vidjet samo Close friendovi, al mi i dalje svuda piše ime i prezime umjesto gamertag-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ne brini.To samo ti vidis.

1 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

E ljudi, vec sam dugo htio pitat al nikako da se sjetim. Znaci ja sam na launch dan kupio ps4 i dobio godinu dana garancije a sad kad je frend kupio ps4(ne onaj najnoviji model) čujem da je njegov dosta tiši. Sad me zanima da li zbog one EU direktive o 2 godine u kojemu je moguće prijaviti grešku mogu poslati njima konzolu na servis besplatno ili mi je vise nece besplatno servisirati? Ako je nece onda cu sam otvoriti i zamijeniti termalnu pastu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
JozoBozo121 kaže...

E ljudi, vec sam dugo htio pitat al nikako da se sjetim. Znaci ja sam na launch dan kupio ps4 i dobio godinu dana garancije a sad kad je frend kupio ps4(ne onaj najnoviji model) čujem da je njegov dosta tiši. Sad me zanima da li zbog one EU direktive o 2 godine u kojemu je moguće prijaviti grešku mogu poslati njima konzolu na servis besplatno ili mi je vise nece besplatno servisirati? Ako je nece onda cu sam otvoriti i zamijeniti termalnu pastu

Glasan uređaj ti Sony ni neće priznati kao neispravan, a kamoli da se još ideš pozivati na direktive EU oko produženja garancije.

Inače, promjena termalne paste ti neće nužno smanjiti buku. Moguće je da i nemaš dobar kontakt između procesora i stražnje ploče (koja ima funkciju hladnjaka), pa ti ventovi pušu mlaki zrak, a procesor je i dalje vruć. Ja sam svoj PS4 otvorio valjda 10 puta i istraživao mjesecima dok to nisam skužio. Tek kada sam stavio bakrenu pločicu između procesora i hladnjaka i zamijenio termalne "spužvice" na memoriji. Uspio sam prepoloviti buku konzole (65 na 50 db), ali ne i potpuno ju ukloniti. I onda opet moraš paziti da ne pritegneš šarafe prejako, jer ti onda prednja ploča dodiruje matičnu i pregrijava konzolu, te je moguće i da nećeš moći ni upaliti PS4. Ovo pišem čisto da znate da promjena paste najčešće nije rješenje i ima tu još dosta "caka".

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 22:34 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Branimir82 kaže...

Treba biti panj teške kategorije da ne skužiš pri prvom pogledu na paket i konzolu da je riječ o otvorenom/korištenom proizvodu.

Kako ćeš to skužiti? Pogotovo ako je dobro zapakirana, i paket nema tragova korištenja, a i konzole nisu kod nas "sealane" kao kod amerikanaca.

Ako misliš po onoj kao naljepnici meh...čak se i naljepnica da naračiti sa ebaya.

Možda po kontroleru,ako je pohaban ili šta ja znam nema one naljepnice na sebi (mada to i ne zna dosta ljudi da treba imati - pogotovo ko kupuje prvi put).

Ili po kablovima, mada vjerojatno su i njih "uvaljivali sealane". A isto tako vjerujem da dobar dio ljudi i ne obraća previše pažnju na sitnice.

Na samoj konzoli ne možeš nikako skužiti, osim ako nisu gazili po njoj 

Koliko se sjećam na starom ributu je bila tema za ps3 konzole i jedan poznati dućan na koji se sumnjalo, valjda se ne dešavaju takve piz.darije sa ps4.

Ja sam čuo (i to provjereno znam) da su, pazite, u Sancta Domenici prodavali korištene konzole pod nove. Dakle, vjerojatno refurbished konzole ili slično.

Ja sam nedavno uzeo PS4 1TB C chassis sa FIFA 16, kad sam otvarao pakiranje, kontroler je na sebi imao one 2 naljepnice (kod D-pada i kod one 4 tipke). Da li konzola mora imat kakvu naljepnicu na sebi ili slično ?

10 godina
neaktivan
Dali si mijenjao termalne spuzvice na svih 16 memorijskih modula ili samo na nekima?
12 godina
JozoBozo121 kaže...
Dali si mijenjao termalne spuzvice na svih 16 memorijskih modula ili samo na nekima?

Ima ih 8 (8x1Gb) i mijenjao sam na svima, ali mislim da sam mijenjao sa svake strane modula, dakle 16 kako si napisao.

Ali, to sam mijenjao više radi distanciranja od aluminijske ploče, jer je bakrena pločica povećala razmak na dijelu procesora, pa sam uzeo i deblje te spužvice da bude otprilike ista razina.

Inače je problem s tim PS4-kama jer te prve spužvice su veće visine od procesora pa je zato bio slabiji kontakt procesora sa alu pločom.

Kažem, isprobavao sam svašta, bio sam i prejako stegnuo šarafe pa valjda zbog pritiska na CPU/GPU se PS4 nije htio upaliti, pa sam morao otpuštati. Ali, uspio sam djelomično smanjiti buku, ali ni blizu razine mog PC-a.

Sad više neću ništa dirati i dok radi radi.

Možda ti nećeš morati izvoditi te kerefeke i promjena paste ti bude dovoljna. Probaj pa vidi.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 22:42 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koji PS4 ti imaš, a da ti je tako bučan bio, A, B ili C chassis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Prvu seriju.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Inače, promjena termalne paste ti neće nužno smanjiti buku. Moguće je da i nemaš dobar kontakt između procesora i stražnje ploče (koja ima funkciju hladnjaka), pa ti ventovi pušu mlaki zrak, a procesor je i dalje vruć. Ja sam svoj PS4 otvorio valjda 10 puta i istraživao mjesecima dok to nisam skužio. Tek kada sam stavio bakrenu pločicu između procesora i hladnjaka i zamijenio termalne "spužvice" na memoriji. Uspio sam prepoloviti buku konzole (65 na 50 db), ali ne i potpuno ju ukloniti. I onda opet moraš paziti da ne pritegneš šarafe prejako, jer ti onda prednja ploča dodiruje matičnu i pregrijava konzolu, te je moguće i da nećeš moći ni upaliti PS4. Ovo pišem čisto da znate da promjena paste najčešće nije rješenje i ima tu još dosta "caka".

Respect!

Ako si slikao postupak, mozes nabaciti guide .

Ovo mi nije bas jasno za bakrenu plocicu izmedu procesora i hladnjaka. Po mojoj logici si nju mazao pastom s obje strane ili se varam?

Znaci izmedu procesora i bakra, te bakra i aluminija?

Kako si skuzio da nije dobar kontakt procesora i hladnjaka?

Prva serija je imala odredeni postotak "neispravnih" konzola koje su imale problema s HDMI, glasnocom ili BR citacem.

Veca je vjerojatnost da takve popravljene konzole dospiju do nas, jer ih ovdje lakse utope.

Plus sto nitko ne kontrolira prodavace, pa ih prodaju pod nove.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odigrao Order 1866 i mogu reći da mi je igra bila odlična. S obzirom da sam pročitao neke negativne komentare o igri ugodno sam iznenađen s kvalitetom. ugođajem,gameplajom čak ni nije tako prekratka . Mislim ne bi se bunio da je duža ali bolje da je kvalitetna nego da se priča razvodni. Ima nešto slično od igara netko  za preporučiti ? Tek sam počeo igrati na Ps4 pa nisam puno odigrao Last of Us odigrao ,Uncharted namjeravam slobodno pucajte s prijedlozima .

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

The Order je dobra igra, ali samo po ovoj cijeni koliko sad košta, dakle za 20$. Ljudi su ponajviše prigovarali zbog nedostatka multiplayera, a i sama igra je dosta kratka (za nešto što se na početku prodavalo po 60$). Sad kad ju kupiš za 20$ i odigraš, vjerujem da je dojam dosta drugačiji. Sama priča u igri je solidna, a grafika i atmosfera u igri fantastična.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 10:08 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
i ja igram Order i super je, sad sam na 11 nivou a mislim da ih ima 16, last of us obavezno završi, igra je super a nekaj slično orderu možda ovaj novi assassins creed syndicate
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

The Order je dobra igra, ali samo po ovoj cijeni koliko sad košta, dakle za 20$. Ljudi su ponajviše prigovarali zbog nedostatka multiplayera, a i sama igra je dosta kratka (za nešto što se na početku prodavalo po 60$). Sad kad ju kupiš za 20$ i odigraš, vjerujem da je dojam dosta drugačiji. Sama priča u igri je solidna, a grafika i atmosfera u igri fantastična.

Da potpuno si u pravu sve stoji što si rekao . Po ovoj cijeni koja je sad igra je fantastična. Sva sreća da sam u zaostatku s igrama pa su cijene sada pale ili su popusti pa je i sam dojam drugačiji nego kada te oderu s cijenom.

sake08
16 godina
maxis kaže...
antimadridista kaže...

Da potpuno si u pravu sve stoji što si rekao . Po ovoj cijeni koja je sad igra je fantastična. Sva sreća da sam u zaostatku s igrama pa su cijene sada pale ili su popusti pa je i sam dojam drugačiji nego kada te oderu s cijenom.

Ja sam full razočaran igrom, i 20$ je previše za nju. Ok, lijepa je - i to je sve. Dosadila mi je za pola sata, čak me ni priča nije vukla dalje koliko su me neke skriptirane stvari iziritirale.

15 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
i ja igram Order i super je, sad sam na 11 nivou a mislim da ih ima 16, last of us obavezno završi, igra je super a nekaj slično orderu možda ovaj novi assassins creed syndicate

Last of Us sam završio igra također fantastična. Ima 15 ili 16 poglavlja. Većinom sam igrao s slušalicama Hyper cloud II i atmosfera i zvukovi su odlični . Fora je kad se čuje kako onaj njegov komad iz reda bjesno diše kad ulazi u prostoriju. Čini mi se da će pasti nastavak bar mi se čini po završetku. Nešto odigrao od Assasinsa  ali ponavljaju se već malo pa nisam baš nešto napet. Nisam odigrao do kraja ni onaj prošli Black Flag.

sake08
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
maxis kaže...
antimadridista kaže...

Ja sam full razočaran igrom, i 20$ je previše za nju. Ok, lijepa je - i to je sve. Dosadila mi je za pola sata, čak me ni priča nije vukla dalje koliko su me neke skriptirane stvari iziritirale.

E to je ljepota različiti ukusi a o ukusima se ne raspravlja. Meni te skriptirane stvari nisu smetale čak naprotiv ponekad liči kao da si u filmu. Priča mi je dobra i baš me zanimalo što se krije na kraju.Mislim da su ostavili nešto za  nastavak i možda je to razlog kraće priče.

sake08
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice