Ne bi trebalo biti, jer je signal digitalan (ili ga ima ili ga nema).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LP svima!
Zanimalo me što mislite o ovoj ponudi -> Klik
Doma smo napokon odlučili uzeti malo bolji televizor, a pošto sam se i ja sebe odlučio počastiti s PS4, ovo mi se čini kao odlična ponuda. Doduše, nisam uspio naći previše informacija o navedenom televizoru, no po specifikacijama izgleda sasvim u redu.
Ne želim se nigdje zaletavati. Ako se za 4500-5000kn može dobiti bitno bolji televizor, onda sam spreman preskočiti ovu ponudu.
LP svima!
Doma smo napokon odlučili uzeti malo bolji televizor, a pošto sam se i ja sebe odlučio počastiti s PS4, ovo mi se čini kao odlična ponuda. Doduše, nisam uspio naći previše informacija o navedenom televizoru, no po specifikacijama izgleda sasvim u redu.
Ne želim se nigdje zaletavati. Ako se za 4500-5000kn može dobiti bitno bolji televizor, onda sam spreman preskočiti ovu ponudu.
To je W75 serija Sony tv-a, ovogodišnji model.Televizor za poželjeti, vidio ga u živo, slika je odlična, za tu cijenu - apsolutni best buy (800hz za te pare nećeš naći).
LP svima!
Imaš ovdje recenziju TV-a.
Ako se misliš igrati na njemu, onda gledaj da je input lag što manji.
Što te tiče cijene, popusta itd. to si vjerojatno i sam izračunao jel' se isplati.
Yessss, skida brzinom skoro kao na računalu.
Kao novi vlasnik ps4 (nedavno kupljen+fifa 16 gratis dobivena) zainteresiran sam za kupnju nba 2k16 te me zanima dali bi netko htio uzet popola samnom??
LP
Kako skontat kad je napunjen dualshock? Ostavio plej u rest modu u nadi da ce se sam ugasit kad se napuni ko na ps3, ustao se plej upaljen tata izvadio dualshock i pokazuje da je na 2 crtice nema sanse da se za 15 sati nije napunio..
Vjerojatni nisi uključio opciju na plejki da puni stvari dok je u rest modeu. Po defaultu je ugašena.
Kako skontat kad je napunjen dualshock? Ostavio plej u rest modu u nadi da ce se sam ugasit kad se napuni ko na ps3, ustao se plej upaljen tata izvadio dualshock i pokazuje da je na 2 crtice nema sanse da se za 15 sati nije napunio..
Mislim da se ugasi pozadinsko svijetlo na DS4 kad je pun. Dok se puni je narancasto.
je li moguce provjeriti ikako da li je ps4 nov, malo me strah jer ima kao neka fleka bijela na njemu.
Čuo sam da su u nas prodavali korištene konzole za nove -.-".
Žali se ako misliš da je korištena, mislim da se ne može provjeriti.
Stigao Wasteland 2 na PS Store. 269 HRK.
imam pitanje u vezi online igranja...dali ako kupim polovnu igru recimo destiny koja je online pucačina hoču li ju moči igrat online ako je prijašnji vlasnik isto igrao online ? ...neznam kako to ide...znam je na pc igrama bio online kod ...
Da, ako imaš PS+.
Da, ako imaš PS+.
imam...znači polovne igre ču moči sve online igrat...super...nema tu onda nikakvih online kodova ...zakon
Da, ako imaš PS+.
imam...znači polovne igre ču moči sve online igrat...super...nema tu onda nikakvih online kodova ...zakon
tako je nema nikakvih kodova
Čuo sam da su u nas prodavali korištene konzole za nove -.-".
Žali se ako misliš da je korištena, mislim da se ne može provjeriti.
Treba biti panj teške kategorije da ne skužiš pri prvom pogledu na paket i konzolu da je riječ o otvorenom/korištenom proizvodu.
Da, ako imaš PS+.
Eventualno se može se desiti da je uz igru išao dodatni kod za neki item, DLC ili ekspanziju (npr.Premium kod Battlefielda). U tom slučaju ako je kod iskorišten, ne možeš ga aktvirati na svom accountu, već možeš igrati samo glavni sadržaj sa diska.
Treba biti panj teške kategorije da ne skužiš pri prvom pogledu na paket i konzolu da je riječ o otvorenom/korištenom proizvodu.
Kako ćeš to skužiti? Pogotovo ako je dobro zapakirana, i paket nema tragova korištenja, a i konzole nisu kod nas "sealane" kao kod amerikanaca.
Ako misliš po onoj kao naljepnici meh...čak se i naljepnica da naračiti sa ebaya.
Možda po kontroleru,ako je pohaban ili šta ja znam nema one naljepnice na sebi (mada to i ne zna dosta ljudi da treba imati - pogotovo ko kupuje prvi put).
Ili po kablovima, mada vjerojatno su i njih "uvaljivali sealane". A isto tako vjerujem da dobar dio ljudi i ne obraća previše pažnju na sitnice.
Na samoj konzoli ne možeš nikako skužiti, osim ako nisu gazili po njoj
Koliko se sjećam na starom ributu je bila tema za ps3 konzole i jedan poznati dućan na koji se sumnjalo, valjda se ne dešavaju takve piz.darije sa ps4.
Kako ćeš to skužiti? Pogotovo ako je dobro zapakirana, i paket nema tragova korištenja, a i konzole nisu kod nas "sealane" kao kod amerikanaca.
Ako misliš po onoj kao naljepnici meh...čak se i naljepnica da naračiti sa ebaya.
Možda po kontroleru,ako je pohaban ili šta ja znam nema one naljepnice na sebi (mada to i ne zna dosta ljudi da treba imati - pogotovo ko kupuje prvi put).
Ili po kablovima, mada vjerojatno su i njih "uvaljivali sealane". A isto tako vjerujem da dobar dio ljudi i ne obraća previše pažnju na sitnice.
Na samoj konzoli ne možeš nikako skužiti, osim ako nisu gazili po njoj
Koliko se sjećam na starom ributu je bila tema za ps3 konzole i jedan poznati dućan na koji se sumnjalo, valjda se ne dešavaju takve piz.darije sa ps4.
ZAŠTO bi se ovlašteni distributer uvlačio u takve spletke ? Ako govorimo o kupnji u dućanu naravno.
Čak i da se na crno uzima to bi bilo na razini srednjoškolskg balavca koji je uvalio jednom liku jednu konzolu....jer bi svatko sa ikakvim poznavanjem hardwera vidio zgužvanu/presavijenu foliju, packe prstiju po plastici, prašinu na ventilaciji/plastici, korištene gljive na DS4, neprirodno smotane kablove, izlizanost metaalnog djela konektora, izlizane nogice konzole....itd itd.
ZAŠTO bi se ovlašteni distributer uvlačio u takve spletke ? Ako govorimo o kupnji u dućanu naravno.
Čak i da se na crno uzima to bi bilo na razini srednjoškolskg balavca koji je uvalio jednom liku jednu konzolu....jer bi svatko sa ikakvim poznavanjem hardwera vidio zgužvanu/presavijenu foliju, packe prstiju po plastici, prašinu na ventilaciji/plastici, korištene gljive na DS4, neprirodno smotane kablove, izlizanost metaalnog djela konektora, izlizane nogice konzole....itd itd.
Ne znam niti me zanima zašto bi se uvlačio i ko se uvlačio u takve gluposti. Ljudi su pričali da se dešavalo. Jel istina - ne znam.
Ja sam kupio dvije konzole kod ovlaštenog distributera i obje su bile u savršenom stanju.
Jedno pitanje,s kojeg webshopa kupujete ps4 igre a da je pouzdan. Znam za thegamecollection i zavvi,ima li jos koja? I je li dolazi porez na to? Znam da je na gamecollectionu 2£ dostava a na zavvi besplatno.

Base.com
Game.co.uk
365games.co.uk
Gameseek.uk
Shopto.net
Mislim da su poštarine redom, 1,79, 1,95, 1,99, 1,49, a za shopto nisam ziher.
A ponekad, ako je dobra akcija, i sa amazon.uk ili ebay.uk
Vi koji ste naručivali sa ovih stranica koliko otprilike treba da stigne paket?
Vi koji ste naručivali sa ovih stranica koliko otprilike treba da stigne paket?
Nažalost, u zadnje vrijeme sve šteka. Jel to do ove izbjegličke krize ili nešto drugo, ne znam. U svakom slučaju, stvari su se već i vratile pošiljatelju jer sam ja kao odbio. Čekam po mjesec, mjesec i pol nažalost.
Ali je to do naših, jer smo gledali tracking number i vidi se da pošiljka stoji kod nas po 15+ dana.
Kad je sve bilo normalno, najbrži je Amazon - 4-5 dana, pa Gamecollection - 5-7 dana.
Base, Zavvi, Game su oduvijek znali varirati. Nekad za 5 dana, nekad za 25 dana. Ali prosjek 10ak dana.
Gameseek i 365games sam ove godine prvi puta uzimao i trebalo je nekih 8 dana.
Ja bi uzeo, al me strah da me ne uhvate.
Pa nije bez razloga što na svakim turnirima igraju (COD, Fifa, PEs itd) pred 22-27 incnim monitorima. Monitor>TV uvijek...