PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.445.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Lijep pozdrav,
Planiram ovih dana kupiti PS4. Posto sam prije citao nesto kako je jeftinije nabavljati online igre putem US store-a zanima me da li je jos to tako? Pretpostavljam da onda ne mogu tu igru prebaciti na Hrvatski racun?
Gdje je najjeftinije nabaviti igre?
Unaprijed hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
trolljegeren kaže...
Lijep pozdrav,
Planiram ovih dana kupiti PS4. Posto sam prije citao nesto kako je jeftinije nabavljati online igre putem US store-a zanima me da li je jos to tako? Pretpostavljam da onda ne mogu tu igru prebaciti na Hrvatski racun?
Gdje je najjeftinije nabaviti igre?
Unaprijed hvala

Bilo je na us storeu dosta jeftinije dok nije sredinom 2014. dolar počeo rasti. Zato što su oduvijek na ps storeu cijene bile takve da je 1 usd = 1 eur.

Kupljenu igru možeš igrati na bilo kojem accountu.

Potpis!
16 godina
PlayStation 4

Koja je procedura kad se uzme preorder igre preko webshopa u Sancta Domenici? Dođe li i vaucher ili samo igra po izlasku i koliko nakon izlaska?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel mogu spojiti svoju tipkovnicu i mis Logitech MK700/MK710 sa PS4 i igrati GTA 5?

0 0 hvala 0
14 godina

ne mozes igrati misem i tipkovnicom osim ako si ne kupis VenomX ili Xim 4

14 godina
PlayStation 4

Diablo 3 UEE - 199kn na HR PSN-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

Diablo 3 UEE - 199kn na HR PSN-u 

Ja kupio, makar imam na PCu i ne igram... nek se nađe :-P

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

danas beta pocinje makar jos je nisu pustili,kazu oko 19 bi mi mogli igrat..

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/beta

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jel ce mo igrat ili tek krenut skidat betu jer je ne vidim nigdje za skinut

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dacho223 kaže...

jel ce mo igrat ili tek krenut skidat betu jer je ne vidim nigdje za skinut

tek skidat,PC vec mozes skinut , a konzole nista. mislim da je netko napisao da je 7GB...

PSN - brdjanin85
15 godina
Skida se. Sa hr storea
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pitanje.Bratic hoce kupit PS4 i zanima ga ovo: http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=873613a1-3002-4b5b-8a85-49fd95280721

Sad da li on moze ovo uzet za 137kn mjesecno bez kartice kao sto mobitel mozes uzet ili je to striktno za kartice?Ja sam mu reko da je sigurno za kartice,ali eto mozda nije.

0 0 hvala 1
17 godina
IvanDado kaže...

Ja sam mu reko da je sigurno za kartice,ali eto mozda nije.

Na žalost, je. Samo za kartice :) Iako, ne moraju bit isključivo kreditne kartice, može i kartica tekućeg računa (koju sigurno ima ako ima redovne prihode). :)

plaćanje na rate - KLIK

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
14 godina
IvanDado kaže...

Pitanje.Bratic hoce kupit PS4 i zanima ga ovo: http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=873613a1-3002-4b5b-8a85-49fd95280721

Sad da li on moze ovo uzet za 137kn mjesecno bez kartice kao sto mobitel mozes uzet ili je to striktno za kartice?Ja sam mu reko da je sigurno za kartice,ali eto mozda nije.

Mora biti na karticu mislim nećeš ići svaki mjesec u dućan i dat onom frajeru 137 kn

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
odjavljen

Hvala :) Dokle god nije kreditna kartica moci ce da zeme.Onda dobro 

11 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

Mora biti na karticu mislim nećeš ići svaki mjesec u dućan i dat onom frajeru 137 kn

Zasto ne?Usput ga pocastis pivom pa bude 127 kn mjesecno 

17 godina
Cek, stvarno je moguce kupovati na rate s obicnom karticom tekuceg racuna tipa maestro i obicna visa elektron?
16 godina
SinCr0 kaže...
Cek, stvarno je moguce kupovati na rate s obicnom karticom tekuceg racuna tipa maestro i obicna visa elektron?

Ovisi koja banka, recimo meni HPB ne da, a kažu da ista Visa na PBZu može u dućanima.

17 godina
SinCr0 kaže...

Je, ovisno od koje banke. Na linku u mom gornjem odgovoru piše koje kartice primaju i do koliko rata.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
16 godina
neaktivan

Zar ne bi prvo banka trebala odobriti za tu Maestro (ili Visa u slucaju PBZ-a) karticu placanje na rate pa tek onda mozes u ducan kupovati tom Maestro/Visa karticom na rate?

Npr. ja imam PBZ Maestro koja je ujedno i Visa jer tako banka posluje ali nemam odobreno placanje na rate tom karticom niti odobren minus po tekucem racunu vezanim uz tu karticu jer nisam stalno zaposlen.

Druga stvar su npr. studentski paketi gdje je odobreno placanje na rate i minus i ponegdje i studentski American.  To prolazi u svim ducanima.

Ali sto se tice klasicnih tekucih racuna i placanja na rate - prvo je potrebno odobrenje banke a to bez stalnih primanje ne ide.

Neka me netko, molim, ispravi jer bih i ja onda mogao kupiti plejku u SD-u 

Courage of the heart is very rare...
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skužio sam kako ubacit titlove na filmove na PS4.,ali što me sad j..., ova naša slova č ć đ itd...

Jel postoji koji program da promjeni kompletna slova iz č,ć u c. Ja upišem da mjenja slovo iz č u c i on promjeni sve automatski.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
R36 kaže...

Skužio sam kako ubacit titlove na filmove na PS4.,ali što me sad j..., ova naša slova č ć đ itd...

Jel postoji koji program da promjeni kompletna slova iz č,ć u c. Ja upišem da mjenja slovo iz č u c i on promjeni sve automatski.

Notepad ili bilo koji editor. Za notepad ctrl+H i samo replace all 

10 godina
protjeran
PlayStation 4

Pozdrav

Znali neko koliko bi me kosto playstation 4 u njemackoj

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Lio kaže...

Pozdrav

Hvala

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4056425_-playstation-4-ps4-sony.html

10 godina
protjeran
SinCr0 kaže...
Lio kaže...

Pozdrav

Hvala

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4056425_-playstation-4-ps4-sony.html

Puno hvala i dali postoji neka taka stranica za austrijsko tržište

15 godina
neaktivan
Lio kaže...
SinCr0 kaže...
Lio kaže...

Pozdrav

Hvala

Puno hvala i dali postoji neka taka stranica za austrijsko tržište

ja sam svog u media marktu(njemacka) platio 399€ 1TB verzija, a 500 gb je bio 333€

16 godina
PlayStation 4

kad bi se ps4 kupio tamo dal bi garancija bila ostvariva u Hrvatskoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kad bi se ps4 kupio tamo dal bi garancija bila ostvariva u Hrvatskoj?

to neznam, mislim da nije, moj kolega je kupio u media marktu mobitel bio ga je razbio i morao ga je bas u njihov servis nosit na popravak...

10 godina
neaktivan
Neznam dali ste vi primijetili ali meni su se brzine bitno poboljšale s 3.00 updateom. Prije je bila 0.1 sad je više od 2mb po sekundi što je maksimum interneta kod mene.

P.S.
Battlefront beta je jako dobro izvedena na PS-u, meni se nije nijednom crashala i imam dojam da igram gotovu igru a ne betu nakon što se sjetim bf4 na pocetku
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam na primarnom accountu Witcher 3. Medjutim igram ga na sekundarnom. Sada kada bih kupio ekspanziju preko sekundarnog (a ne primarnog na kom mi je witcher 3), pretpostavljam da bih mogao regularno igrati?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice