PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
zelenbic kaže...
Branimir82 kaže...

Nažalost igra je poluigriva radi loših kontrola, ako idete najmestiti manualni set-up kontrola igra uđe u kupus-mode, gdje odjednom treba namjestiti botun i za brisače i za pepeljaru i za mp3 i za grijače sjedala, a toliko botuna nema na dual shocku naravno a igra vas upozorava da treba najmestiti sve botune prije nego izađete iz setup-a.Sve što želim je staviti gas i kočenje na x/kocku, tu sitnu promjenu ne možete napraviti.

Igranje na L2/R2 da je gas i kočenje a R1/L1 gear up, gear down je MUČENJE prstiju.

Moraš se malo naviknuti ali je dosta bolje jer buttonima uvijek daješ 100% gasa/kočnice pa ti dođe kao da igraš na kompu ovako možeš točno odrediti koliko gasa ili kočnice hoćeš s obzirom na to koliko jako pritisnes R/L2

Znam, analogna kontrola je bolja, šteta što je dual shock 4 izgubio analogne botune u odnosu na DS3.Stvar je u držanju četri prsta naprid, umisto standarno dva koja bi po potrebi naginjao gore dolje, jednostavno je neudobno za igrati tako.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dečkovi, gdje ste kod nas prednaručili The Witcher 3?

Jesu ovi iz Infomarka pouzdani?

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

i jel valja taj project cars?

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Psujem na glas i igram od 07:12, dakle valja.

15 godina
Branimir82 kaže...
Ezio kaže...

a grafika u usporedbi sa driveclubom?

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Branimir82 kaže...
Ezio kaže...

a grafika u usporedbi sa driveclubom?

Grafika ko grafika, sljedeće godine će biti loša, stoga ne gledam na grafiku.Sama vožnja je zabavna, nije zahtjevna kao u GT-u, no nije ni arkadna koliko u NFS.Ima jako puno game modova, trenutno se fokusiram na practice mode.

15 godina
PlayStation 4

pa dobro, jel bolja ili lošija od drivecluba? ako si igrao dc za usporedbu...

i da li je osjećaj vožnje bolji ili lošiji od dc-a? jel realnije?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja javim dojmove navecer igra mi se skinula igrao sam od 12 do 12 i 15 morao sam rano ustat al zato danas igram od 17h dok ne zaspim 😄

vozim na novom t80

a tih 15 min sto sam odvozio se cini super al treba vise odigrat da se nesto moze rec.

uglavnom javim dojmove za volan i igru

edit:zaboravio pitat dal itko ima problem sa crnim crtama po rubu ekrana ali samo u main menu kad vozim sve super? Inace te svaka igra kad ju prvi put pokrenes pita da si to podesis. Dal itko zna di to ima u opcijama jer ja to nemogu nac

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 11:53 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Lyrical Miracle 24 kaže...

Pozdrav

Da li ima kakve razlike u kvaliteti proizvoda te servisnom centru budem li kupovao playstation u ELIPSA ili santadomenice/sony centra?

Da li je isti serviser itd jer dns je u elipsa ps4 na akciji za 3086 kuna pri online shoppingu

Mislim da nema veze. Kupi gdje ti je jeftinije.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

probaj u postavkama plejke za ekran imas da prilagodis sliku do ruba ekrana skroz (display area settings)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 12:58 (Joky007).
12 godina
PlayStation 4

Pogledat cu al sumnjam sa je to to je do igre pa u godinu i pol kolko imam ps4 mi se to nije dogodilo ponavljam to je samo u main menu kav vozim sve jebormalno

0 0 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...

Pogledat cu al sumnjam sa je to to je do igre pa u godinu i pol kolko imam ps4 mi se to nije dogodilo ponavljam to je samo u main menu kav vozim sve jebormalno

Ovo sto ti je predlozeno je 100% ja to moram smanjit sto vise jer mi u fifi bude rasirena slika ako je to do kraja stavljeno.. no kad je onako ful smanjeno onda je u driveclubu i project cars main menu smanjen

PSN: Chov1ch
12 godina
PlayStation 4

Sad sam se malo pogubio znaci tvoj prijedlog je da napravim kaj?

0 0 hvala 0
12 godina
nema veze, u igri kad vozis se ne vidi jel rastegne sliku, to ti je sto posto to, kad si podesis stavi ne tocno do ruba nego malo vise
12 godina

video na 2:31
12 godina
PlayStation 4

Stavit cu kad dodem doma. Nego jedno pitanje sad mene muci kak ce mi druge igre izgledati kad to napravim jer sve koje imam izgleda u meniji i u igri kad igram normalno. Pa sad ak to rastegnem rastegnut ce mi se i ostale igre ili? Sorry mozda glupo pitanje ali nisam bas strucnjak.

0 0 hvala 0
12 godina
normalno ti bude u svim igrama tako, bar je meni, jedino ako nisi bas podesaval to isto u samoj igri, onda si ponovo podesi u toj igri, ili na tvu umjesto 16:9 stavi automatski
17 godina
makaown kaže...

Jel bolje kabel od interneta prikopcati direktno u ps? Jer povezan sam wifiem i u zadnje vrijeme dok se skida neka igra prestane skidati pa moram testirati vezu i onda opet skida normalno..

Nemam problema sa downloadom bio preko WiFi ili LAN kabela.

Ali u oba slučaja mi je brzina downloada puno veća kad konzolu stavim u rest mod, pa eto, probaj.

12 godina
Joky007 kaže...
normalno ti bude u svim igrama tako, bar je meni, jedino ako nisi bas podesaval to isto u samoj igri, onda si ponovo podesi u toj igri, ili na tvu umjesto 16:9 stavi automatski

Moram se sa tim doma pozabaviti jucer nisam stignuo a bilo mi je full cudno zasto je tako. Velim jos jednom nikad mi se to ni desilo do sad na ps4 i sad sa project cars se desava. Nadam se da cu uspjet negdi u igri nac da rasirim sliku i to je to. Glupo mi je u setrings od psa to radit obda cu zmrdat sve igre samo ce PC radit dobro

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

svi su skinuli igru samo ja cekam da mi da sifru i acc a reko mi je u dva dati a proslo je dva 

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Virty kaže...

Ali u oba slučaja mi je brzina downloada puno veća kad konzolu stavim u rest mod, pa eto, probaj.

I meni također. Čak i ako igram offline igru.

Dosta iritirajuće.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Virty kaže...

I meni također. Čak i ako igram offline igru.

Dosta iritirajuće.

Više-manje igram samo offline te mi je uvijek takva situacija.

Ali, ne smeta mi, pustim download dok ne igram u rest modu i sve za 5.

Ide punom brzinom (12 mbps) tako da se sve skine u razumnom vremenu.

15 godina
PlayStation 4

Project cars igra u 60fpsa my ass.

To je igra koja ponekad doseže 60fpsa.

Neznam kako vi ali ja nisam zadovoljan snagom psčetvorke

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Project cars igra u 60fpsa my ass.

To je igra koja ponekad doseže 60fpsa.

Neznam kako vi ali ja nisam zadovoljan snagom psčetvorke

Ja sam više nego zadovoljan.

Sve šta sam igra, ide kako treba, grafika je predivna (to ovisi i o developerima)..... konzola je oku ugodna :)

Tek sljede ljepotice, prva je godina iza nas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:05 (Virty).
15 godina
PlayStation 4

kako više nego zadovoljan kad u svakoj boljoj igri se konzola muči sa padom fpsa i to se osjeti.nekad manje nekad više

Moj PC  
0 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

kako više nego zadovoljan kad u svakoj boljoj igri se konzola muči sa padom fpsa i to se osjeti.nekad manje nekad više

kao sto ti je rekao do developera je,nije jos istrazen hardver konzole pa sjeti se sta je bilo sa ps3 kad je izasao

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
12 godina
PlayStation 4

A kako ti znas da nije 60fps?

2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Možda ja nemam oko sokolovo pa to ne primjećujem, ali nije sve do konzole.

Složim tako PC djeci od 1000 eura te igra zatrza ili padne fps, a joj, kanta :)

15 godina
omomomomoomm kaže...

A kako ti znas da nije 60fps?

imas hrpu testova koji su izasli jucer i danas

12 godina
PlayStation 4
nije stalno 60 fps, krece se od 35 do 60
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5