PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
omomomomoomm kaže...
E pa nabijem ih ja dao sam za pretplatu 400kn i svako malo psn neradi. 29.1 cu si razmislit ocu li produzit il stavit ps na njuskalo i bacit se opet na PC gaming

ma joj, pa preživjeli smo i teža vremena od par dana nerada PSN-a. Recimo rat i tsunami.

Ono sto mene zanima, jeli se sony uopce izjasnio zasto je psn bio offline?

12 godina
PlayStation 4
Pozz,pokušavam kupit BF4 na saleu za 12$ preko MasterCard kartice. Ispunim sve i dodjem do adrese i pise da upisem adresu koje je povezana sa mojom karticom. E sad,mogu li ja upisati bilo koju americku adresu ili ne mogu uopce preko kartice kupovati? Moze li bit kakvih problema?
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
E pa nabijem ih ja dao sam za pretplatu 400kn i svako malo psn neradi. 29.1 cu si razmislit ocu li produzit il stavit ps na njuskalo i bacit se opet na PC gaming

ahh...tragedija...

12 godina
PlayStation 4

kak si smijesan. meni to smeta placam a ne igram. bas kad sam bio doma pod ovim praznicima nisam mogao igrat.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

kak si smijesan. meni to smeta placam a ne igram. bas kad sam bio doma pod ovim praznicima nisam mogao igrat.

plaćam 3 pretplate, misliš da cmizdrim radi toga? pa ni ne stignem igrat, čak ni za vrijeme blagdana nisam stigao pa ne pravim drame ;)

14 godina

Edit shvatio sam da sam budala

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 21:16 (zelenbic).
15 godina
HDesignz kaže...
omomomomoomm kaže...

ahh...tragedija...

da tragedija je kad nesto platis i ne dobijes to sto si platio

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
PlayStation 4
Sad ispada da ja dramatiziram al imam svoje misljenje i sorry ak se ti ne slazes s tim.

3 0 hvala 0
15 godina
HDesignz kaže...
omomomomoomm kaže...

plaćam 3 pretplate, misliš da cmizdrim radi toga? pa ni ne stignem igrat, čak ni za vrijeme blagdana nisam stigao pa ne pravim drame ;)

nisam ni ja stigao. odmah mi je lakše kad znam da drugi koji su stigli, nisu mogli. živio lizard squad.

Potpis!
12 godina
Bartaul kaže...
Pozz,pokušavam kupit BF4 na saleu za 12$ preko MasterCard kartice. Ispunim sve i dodjem do adrese i pise da upisem adresu koje je povezana sa mojom karticom. E sad,mogu li ja upisati bilo koju americku adresu ili ne mogu uopce preko kartice kupovati? Moze li bit kakvih problema?

Bolje uzmi Premium Edition za 170 kn na HR store-u i miran si.

Ovako, platiti ćeš 12$ osnovnu verziju i onda te bude povuklo i morat ćeš nadoplatiti Premium 50$.

A Battlefield je stvarno strašna igra. Premioum Edition za 170 kuna je praktički badava.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
HDesignz kaže...
omomomomoomm kaže...

ahh...tragedija...

kad ti ne radi ADSL usluga kod teleoperatera jel tražiš da ti poklone 5 godina free razgovora ili free raskid? ajde molim te....budite sretni što kruže glasine da ćete dobit 2 free igre jer 2-3 dana nije radio PSN

13 godina
odjavljen
HDesignz kaže...
Kill Frenzy kaže...
HDesignz kaže...
omomomomoomm kaže...

ahh...tragedija...

kad ti ne radi ADSL usluga kod teleoperatera jel tražiš da ti poklone 5 godina free razgovora ili free raskid? ajde molim te....budite sretni što kruže glasine da ćete dobit 2 free igre jer 2-3 dana nije radio PSN

a gle ovisi 
Nisam imo 30 dana internet i napisao sam zalbu T-com-u i tih 30 dana ne moram platit

A od tih glasina nista 

http://www.snabbox.org/
12 godina
PlayStation 4
21 dan mi nije radio internet i max tv dobio sam 3 mjeseca besplatni HBO paket mogao sam burat sportski ili HBO a posto sam imao spoetski izabeao sam HBO.

0 0 hvala 0
11 godina
omomomomoomm kaže...
21 dan mi nije radio internet i max tv dobio sam 3 mjeseca besplatni HBO paket mogao sam burat sportski ili HBO a posto sam imao spoetski izabeao sam HBO.

da meni nije radio net vise od 7 dana odma raskid ugovora :D 

12 godina
PlayStation 4
A bilo je neko opako sranje nevrijeme je sve zeznulo a i doma mi je sve pokurilo

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Stigao je :) Hvala RTLu na njihovoj nagradnoj igri :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
24 0 hvala 1
17 godina

Ljubomoran sam ko pas :D

Cestitam! :)

Meni je prije bio bezvezan taj sivi, dok ga nisam vidio u zivo. Work of art. Ova gravura sa trokut, kvadrat, krugom je bolesna. Plaketica mala rula. Ma sve je super. Nadam se da ces uzivat!

12 godina
PlayStation 4
Predivan je

0 0 hvala 0
15 godina
HDesignz kaže...
Kill Frenzy kaže...
HDesignz kaže...
omomomomoomm kaže...

ahh...tragedija...

da,tražim i dobijem

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li iko od vas reedemao ovaj besplatni psn+ 14 dana sto je. Meni trazi broj kartice za verifikaciju. Je li prolaze tu nase kartice?

I druga stvar: jel se moze sa ovim kupiti psn+ 1 mjesec: LINK

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:19 (Hambrle).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hambrle kaže...

Je li iko od vas reedemao ovaj besplatni psn+ 14 dana sto je. Meni trazi broj kartice za verifikaciju. Je li prolaze tu nase kartice?

Hvala

ja sam aktivirao tih 14 dana, upisao sam svoj ziro racun (pbz) i proslo je sve ok. Sto se tice linka to je bon za psn+ i mislim da ce raditi samo na americkom acountu, nisam sto posto siguran.

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Hambrle kaže...

Hvala

ja sam aktivirao tih 14 dana, upisao sam svoj ziro racun (pbz) i proslo je sve ok. Sto se tice linka to je bon za psn+ i mislim da ce raditi samo na americkom acountu, nisam sto posto siguran.

Posto sam ja iz bosne, a psn ne podrzava bosnu, napravio sam US account jer koji cu drugi.

Jucer sam uzeo PS4 sa GTA V i FIFA 15, ali sam nov na tom polju pa bi mi bilo super ako bi mi neko iskusan dao svoj skype pa da ga pitam par pitanja i da mi da par savjeta.

Ako neko ima volje

Hvala

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitaj tu

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa to se znalo prije mj dana još.

Sva sreća pa nisam kupio fl, prešao infamous i to mi je jedna od najdražih igara. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 3:38 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Gledam njuškalo za te svečano napravljene konzole .

Ima ih par komada, a traže za njih od 11000 do 15000kn .

Komedija živa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A to je to.

Izgleda da vecina tih koji su to dobili nisu ljubitelji, fanovi il kak god oces nazvat.

Ili se probudio kapitalizam cak i u fanovima.

A znam osobno ljude (ukljucujuci sebe) koji nema sanse da ju prodam da kosta i vise. Koji smo to bas htjeli zbog kolekcionarstva ili ljubavi prema playstationu.

Al dobro. Tak to mora biti.

17 godina
ChillyBoy kaže...
Arnold Layne kaže...
US psn ti nece prihvatit tvoju karticu pa ces morat kupovat bonove

Ja probao iz dosade staviti PBZ visu direktno na US PSN i prošlo bez problema.

Ja sam sad probao sa svojom visa hpb prepaid karticom platiti na psn us i prošlo je bez problema,

dok mi je prije uvijek javljao error.

BF3:fluffy_inside
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Gledam njuškalo za te svečano napravljene konzole .

Ima ih par komada, a traže za njih od 11000 do 15000kn .

Komedija živa!

A tko če dat 11000kn kad je na ebay-u manje.. i to u uk di je prosječna plaća 3000 eura.Realna cijena je oko 6000-7000kn u Hr ako i tolko pošto ipak je limitirano izdanje ima i kameru itd..

15 godina
PlayStation 4

kad ce pustit nove igre na psn plus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice