PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne radi jos nabijem ih,ne mogu virovati u 3 dana da nemogu rijesiti ovo!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

10% popusta na sve u Gamecolllectionu do ponoći 29/12. Promo kod je Betterthansocks

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Jao, PSN ne radi vec 3 je*ena dana.... ( CE-34861-2) ! Neznas tko je to vise mutav...ovi hackeri ili ovi pacjenti iz Sony-a koji ne mogu uspotavit vezu! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Jao, PSN ne radi vec 3 je*ena dana.... ( CE-34861-2) ! Neznas tko je to vise mutav...ovi hackeri ili ovi pacjenti iz Sony-a koji ne mogu uspotavit vezu! 

ma prije bi ja rekao freakovi koj isu ovisni o PSNu, kao da nemaju offline igre :)

17 godina
PlayStation 4

pa nisi bas u pravu evo recimo in justice koja je free dosla ovaj mj. za ps+ ne radi ako ne sljaka psn , tj nemore uopce uc u igru da bi igrao single story mode ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

pa nisi bas u pravu evo recimo in justice koja je free dosla ovaj mj. za ps+ ne radi ako ne sljaka psn , tj nemore uopce uc u igru da bi igrao single story mode ....

Probaj ugasiti Internet vezu u opcijama.

Ali, ako je to isključivo multiplayer igra, onda neće raditi.

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

probao sam sad i story mode radi normalno 

Jesi siguran da ti je uopce do kraja skinuta ? Jer skine par GB i veli da je skinuto nakon toga skida u pozadini ostatak . Dok se ostatak ne skine mozes igrat samo obican fight
story mode ne i fali ti 6 likova  

http://www.snabbox.org/
17 godina
PlayStation 4

skinuto je sve , ali nema veze ionako igram samo story , multi me ne zanima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Ako umas digitalnu verziju igre ne radi ti nista bez psna i interneta. Mora ti verificirati licencu. Ja imam 7 digitalnih igara tj sve sto imam mi je digitalno i nemogu igrati nista na svakoj igri je lokot. A ovaj sony nabijem na k.....

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Ako umas digitalnu verziju igre ne radi ti nista bez psna i interneta. Mora ti verificirati licencu. Ja imam 7 digitalnih igara tj sve sto imam mi je digitalno i nemogu igrati nista na svakoj igri je lokot. A ovaj sony nabijem na k.....

Meni je jucer FC4 Offline mod radio normalno.

sokre2896 kaže...
Frendovi me zajebavali kako mogu na xboxu igrat da kako je sranje i da moram kupiti ps4 i sad ga kupim i vec par dana netadi im psn p ne kuzim kako nemogu to vec jednom popraviti, i xboxlive je bio ddosan pa radi normalno eto...

Znali su frendovi da ce hakirati PSN, pa cu te namjerno zeznuli.

Jedino logicno sto mozes napraviti. Vrati konzolu u ducan i naj*bi se frendovima majke.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Kome neće online neka proba:
PSN ID: Soja2706
17 godina
neaktivan

Probo tako i radi

Hvala puno

16 godina

Pozdrav ekipa , imam jedan problem- Jučer kupio Battlefield 4 premium u psn storeu i sve mi piše installed, ništa se ne skida više, a kad otvorim igru piše da se igra trenutno instalirava u izborniku "campaign 100% i to mogu pokrenut) , full game 35%.. I sad ne kužim šta napravit , kak uopće da online igram (battlelog mogu otvoriti, ali ništa za opciju traženja servera. Molim savjet ako netko zna..

14 godina
neaktivan
PlayStation 4
Da i meni radi, hvala puno

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Probao i ovo gore i ne radi.Baca mi da je kriva lozinka{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
matekws kaže...

Pozdrav ekipa , imam jedan problem- Jučer kupio Battlefield 4 premium u psn storeu i sve mi piše installed, ništa se ne skida više, a kad otvorim igru piše da se igra trenutno instalirava u izborniku "campaign 100% i to mogu pokrenut) , full game 35%.. I sad ne kužim šta napravit , kak uopće da online igram (battlelog mogu otvoriti, ali ništa za opciju traženja servera. Molim savjet ako netko zna..

Ja mislim da ti je taj Premium koji košta cca 180 kuna samo nadogradnja na osnovnu igru kojom dobiješ sve ekspanzije tj. DLC-ove. Barem je tako u PC verziji. Bojim se da ćeš morati kupiti i osnovnu igru.

Ako griješim, javi. Baš me zanima jel' zbilja daju cijelu BF4 igru za tako malo love.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 13:24 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma kupil je premium edition. Samo pričekaj da se skine 100% onda budeš mogel online igrati - prvo se skine kampanja da imaš kolko tolko kaj delati offline dok se ostatak skida. Prije 100% ne budeš mogel online česati jer se multi nemre igrati istovremeno dok se igra skida.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 13:28 (Shai Hulud).

1 0 hvala 0
16 godina

Sad sam isao vidjet u store I vidim da manualno moram skinut sve dodatke (china rising, final stand, dragon teeth, sec assault) vjerojatno je to to, sad ih skidam , pisalo da su free

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 14:55 (matekws).
12 godina
Shai Hulud kaže...

Ma kupil je premium edition. 

Da, imaš pravo.

Sad sam pogledao opis proizvoda u dućanu: "Battlefield 4 Premium Edition is the ultimate all-out war collection that includes the Battlefield 4 game plus Battlefield 4 Premium membership that gives you five themed digital expansion packs with tons of new multiplayer content..."

Ja imam Premium na PC-u, al razmišljam da uzmem i na PS4. Ima netko da igra i jel' ima kakav domaći klan za PS4?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 16:54 (DeniZg).
13 godina
odjavljen
Ja upravo kupio igru, frend mi to igra dosta dugo i ima domaci klan. Igrao sam je prije na ps3 i za ovu sicu se stvarno isplati uzet igru, pogotovo sto je premium.
17 godina
PlayStation 4

kolika je razlika u grafici od ps3 i ps4 tvoj objektivan dojam me zanima, da nije obican port {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 17:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja igram na Xbone BF4 i veliki je skok u odnosu na PS3. Konačno pošten frame rate, to je ono najbitnije (barem meni). Na PS4 more biti još samo bolje kad je jača konzola.

I da, konačno su popravili igru lol

Nikakva smrzavanja i gluposti ko na last genu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 18:12 (Shai Hulud).

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

igro sam BF3 na PS3 i grafika je ocajna bila, losija nego na Bad Company 2

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako igra neko Gta online,nek me doda:Arixod

Dvije su tajne uspjeha:1.Nikad ne otkrij sve što znaš

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Dal netko zna oce li sony dat kakvu besplatnu igru radi ovog sranja?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 0:09 (IvanDado).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Šta?za 3-4dana offline?kad su bili mjesec dana offline onda su ponudili igre.eventualno mogu sad ponudit neku Indie igru i to ako.
13 godina
PlayStation 4

kakva bsplatna igra pa papci nisu dali jos ni drive club a obecali besplatno na dan izlaska..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
E pa nabijem ih ja dao sam za pretplatu 400kn i svako malo psn neradi. 29.1 cu si razmislit ocu li produzit il stavit ps na njuskalo i bacit se opet na PC gaming

0 0 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...
E pa nabijem ih ja dao sam za pretplatu 400kn i svako malo psn neradi. 29.1 cu si razmislit ocu li produzit il stavit ps na njuskalo i bacit se opet na PC gaming

ma joj, pa preživjeli smo i teža vremena od par dana nerada PSN-a. Recimo rat i tsunami.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice