ma joj, pa preživjeli smo i teža vremena od par dana nerada PSN-a. Recimo rat i tsunami.
Ono sto mene zanima, jeli se sony uopce izjasnio zasto je psn bio offline?
ma joj, pa preživjeli smo i teža vremena od par dana nerada PSN-a. Recimo rat i tsunami.
Ono sto mene zanima, jeli se sony uopce izjasnio zasto je psn bio offline?
ahh...tragedija...
kak si smijesan. meni to smeta placam a ne igram. bas kad sam bio doma pod ovim praznicima nisam mogao igrat.
kak si smijesan. meni to smeta placam a ne igram. bas kad sam bio doma pod ovim praznicima nisam mogao igrat.
plaćam 3 pretplate, misliš da cmizdrim radi toga? pa ni ne stignem igrat, čak ni za vrijeme blagdana nisam stigao pa ne pravim drame ;)
Edit shvatio sam da sam budala
ahh...tragedija...
da tragedija je kad nesto platis i ne dobijes to sto si platio
plaćam 3 pretplate, misliš da cmizdrim radi toga? pa ni ne stignem igrat, čak ni za vrijeme blagdana nisam stigao pa ne pravim drame ;)
nisam ni ja stigao. odmah mi je lakše kad znam da drugi koji su stigli, nisu mogli. živio lizard squad.
Bolje uzmi Premium Edition za 170 kn na HR store-u i miran si.
Ovako, platiti ćeš 12$ osnovnu verziju i onda te bude povuklo i morat ćeš nadoplatiti Premium 50$.
A Battlefield je stvarno strašna igra. Premioum Edition za 170 kuna je praktički badava.
ahh...tragedija...
kad ti ne radi ADSL usluga kod teleoperatera jel tražiš da ti poklone 5 godina free razgovora ili free raskid? ajde molim te....budite sretni što kruže glasine da ćete dobit 2 free igre jer 2-3 dana nije radio PSN
ahh...tragedija...
kad ti ne radi ADSL usluga kod teleoperatera jel tražiš da ti poklone 5 godina free razgovora ili free raskid? ajde molim te....budite sretni što kruže glasine da ćete dobit 2 free igre jer 2-3 dana nije radio PSN
a gle ovisi
Nisam imo 30 dana internet i napisao sam zalbu T-com-u i tih 30 dana ne moram platit
A od tih glasina nista
da meni nije radio net vise od 7 dana odma raskid ugovora :D
Ljubomoran sam ko pas :D
Cestitam! :)
Meni je prije bio bezvezan taj sivi, dok ga nisam vidio u zivo. Work of art. Ova gravura sa trokut, kvadrat, krugom je bolesna. Plaketica mala rula. Ma sve je super. Nadam se da ces uzivat!
ahh...tragedija...
da,tražim i dobijem
Je li iko od vas reedemao ovaj besplatni psn+ 14 dana sto je. Meni trazi broj kartice za verifikaciju. Je li prolaze tu nase kartice?
I druga stvar: jel se moze sa ovim kupiti psn+ 1 mjesec: LINK
Hvala
Je li iko od vas reedemao ovaj besplatni psn+ 14 dana sto je. Meni trazi broj kartice za verifikaciju. Je li prolaze tu nase kartice?
Hvala
ja sam aktivirao tih 14 dana, upisao sam svoj ziro racun (pbz) i proslo je sve ok. Sto se tice linka to je bon za psn+ i mislim da ce raditi samo na americkom acountu, nisam sto posto siguran.
Hvala
ja sam aktivirao tih 14 dana, upisao sam svoj ziro racun (pbz) i proslo je sve ok. Sto se tice linka to je bon za psn+ i mislim da ce raditi samo na americkom acountu, nisam sto posto siguran.
Posto sam ja iz bosne, a psn ne podrzava bosnu, napravio sam US account jer koji cu drugi.
Jucer sam uzeo PS4 sa GTA V i FIFA 15, ali sam nov na tom polju pa bi mi bilo super ako bi mi neko iskusan dao svoj skype pa da ga pitam par pitanja i da mi da par savjeta.
Ako neko ima volje
Hvala
Pitaj tu
Pa to se znalo prije mj dana još.
Sva sreća pa nisam kupio fl, prešao infamous i to mi je jedna od najdražih igara.
Gledam njuškalo za te svečano napravljene konzole .
Ima ih par komada, a traže za njih od 11000 do 15000kn .
Komedija živa!
A to je to.
Izgleda da vecina tih koji su to dobili nisu ljubitelji, fanovi il kak god oces nazvat.
Ili se probudio kapitalizam cak i u fanovima.
A znam osobno ljude (ukljucujuci sebe) koji nema sanse da ju prodam da kosta i vise. Koji smo to bas htjeli zbog kolekcionarstva ili ljubavi prema playstationu.
Al dobro. Tak to mora biti.
Ja probao iz dosade staviti PBZ visu direktno na US PSN i prošlo bez problema.
Ja sam sad probao sa svojom visa hpb prepaid karticom platiti na psn us i prošlo je bez problema,
dok mi je prije uvijek javljao error.
Gledam njuškalo za te svečano napravljene konzole .
Ima ih par komada, a traže za njih od 11000 do 15000kn .
Komedija živa!
A tko če dat 11000kn kad je na ebay-u manje.. i to u uk di je prosječna plaća 3000 eura.Realna cijena je oko 6000-7000kn u Hr ako i tolko pošto ipak je limitirano izdanje ima i kameru itd..
kad ce pustit nove igre na psn plus?