PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala onda, 100% uzimam PS4, vjerujem Sony-u, ASIANS OP! Ono sto je Microsoft izvodio sa xboxom 360 je trolaza, svaka generacija se kvarila, osim novog slima

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Bera kaže...

Hvala onda, 100% uzimam PS4, vjerujem Sony-u, ASIANS OP! Ono sto je Microsoft izvodio sa xboxom 360 je trolaza, svaka generacija se kvarila, osim novog slima

Gle buraz, ja imam doma xBox 360 FAT igran satima i satima bez gašenja, igrane na stotine igrica na njemu, i eto još dan-danas radi, prije pola godine uzeo sam si slim verziju i stavio ga u dnevni a fat prebacio u spavaću, brate kako onaj ventilator skuplja prašinu to je ne normalno. . .tako da ja sa te strane dajem plus fat-u. . . 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 16:11 (Diazz72).
15 godina
neaktivan

Imam FAT nikad nisam imao problema s njim i jos uvijek nemam osim sta mi se po ljeti upali jos jedan ventilator pa je malo glasnija ali to je normalno kad je 30+ stupnjeva po zimi se ne cuje nikako ako ne mislis kupit high end PC kao ja onda ti je PS4 daleko najbolji izbor za igranje  u buducnosti...

16 godina
Bera kaže...

Sto se tice toga.... po tom pitanju su Xbox360 i PS3 konzole vise manje iste (prve revizije ofc), nove nemaju problema.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovisi koji Xbox 360 phat model imaš zavisno o matičnoj ploči, no Microsoftov RROD je bio zastupljeniji od YOLDA kod PS3. Napominjem da su se trebale mjenjati 3 matične ploče dok se nije došlo do slim modela koji se ne kvari.

Prve dvije generacije x360 imali su oko 90% šanse da dobiju RROD, a xbox 360 fat jasper imao je isto tako RROD no ipak manje nego u prve dvije.

Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Dobro je što ćemo moći otići kod frenda, ulogirat se sa svojim PS4 računom i skiniti npr. multyplayer Fife 14 i igrati samo taj dio igre.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja imam ps3 fat. Dapace, upravo danas sam ga uspjesno popravio (YLOD, vec treci put haha) i ponovno zaigrao nakom pola godine. Na njega sam stavio AC MX-4 i hladnjak sam maksimalno jako zašrafio, ali on se i dalje dosta grije, sada kada je temperatura u sobi oko 25C. Ventilator se jednostavno dere!

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...

Ja imam ps3 fat. Dapace, upravo danas sam ga uspjesno popravio (YLOD, vec treci put haha) i ponovno zaigrao nakom pola godine. Na njega sam stavio AC MX-4 i hladnjak sam maksimalno jako zašrafio, ali on se i dalje dosta grije, sada kada je temperatura u sobi oko 25C. Ventilator se jednostavno dere!

Kakve to veze ima sa četvorkom?

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Kakve to veze ima sa četvorkom?

Par postova prije je bila svađa oko toga

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako sam dobro shvatio.. PS3 igre apsolutno sve moči će se zaigrati i na hebozovnoj stvari imena ps4, preko servisa gaikai? 
Čuo sam na tome videu, pa reko da pitam domaću ekipu iz prave prve ruke :) 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dhfLBTPcG6U

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Ako sam dobro shvatio.. PS3 igre apsolutno sve moči će se zaigrati i na hebozovnoj stvari imena ps4, preko servisa gaikai? 
Čuo sam na tome videu, pa reko da pitam domaću ekipu iz prave prve ruke :) 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dhfLBTPcG6U

Šef tog Gaikai-a je izjavio nešto u stilu "cilj nam je sve playstation igre (PS1, PS2, PS3...), prebaciti na servis pa da ih igrači mogu streamati sa PS4-a"

17 godina
PlayStation 4

Evo nekih detalja vezano za testni PS4 uređaj, koji koriste razne strane koje testiraju i pripremaju novi PS4.Najintresantnija sitnica je ovo, naveli su 2.75ghz pod Maximum clock frequency in the system. Normalno to se jedino može odnosit na CPU dio kaj drugo, jer GPU jezgra ne može radit nikako na tak visokoj radnoj frekvenciji.Dakle to je testni uređaj kaj drugo, znači majušni Jaguar CPU ipak može postič prilično visoku radnu frekvenciju kad to treba e sad u kojem režimu rada i jel to možda TurboCore samo na jednoj jezgri teško je reč.Cool

PS4 koji če na kraju završit u dučanim, sigurno neče imat 8 Core Jaguar CPU sa ovak visokom radnom frekvencijom nema šanse.Viša radna CPU frekvencija bolje su performanse, ali onda raste i potrošnja te zagrijavanje uređaja tak to ide obično.{#}

http://www.engadget.com/2013/07/16/sony-ps4-development-kit-fcc/

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

pozdrav, da li netko zna neki ducan gdje bi se po malo jeftinijoj cijeni nabavljale igre za ps4(za sada ps3),a da su cijene manje od 400 kuna po igri

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

pozdrav, da li netko zna neki ducan gdje bi se po malo jeftinijoj cijeni nabavljale igre za ps4(za sada ps3),a da su cijene manje od 400 kuna po igri

malo si uranio

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

0 0 hvala 0
16 godina
_CR7_ kaže...

Pa to smo vec odavno znali...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, namjeravam naruciti s Amazon jedan LED Monitor 24" koji ima HDMI i zvucnike, ako cu spajati na njega Playstation 4 na HDMI ulaz, dali ce to raditi sve normalno? Znam da xbox360 radi normalno na na monitorima ako se spoji sa orginal VGA kablom ili na HDMI ulaz.

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Pozdrav, namjeravam naruciti s Amazon jedan LED Monitor 24" koji ima HDMI i zvucnike, ako cu spajati na njega Playstation 4 na HDMI ulaz, dali ce to raditi sve normalno? Znam da xbox360 radi normalno na na monitorima ako se spoji sa orginal VGA kablom ili na HDMI ulaz.

nebi smjelo bit problema 
nego jesi siguran da ce ti to amazon htjet poslat ? 

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...

nebi smjelo bit problema 
nego jesi siguran da ce ti to amazon htjet poslat ? 

hoce hoce, upravo naruceno :) 

14 godina
odjavljen
PlayStation 4

ja sam vec nakon E3 poceo skupljati pare za novu plejku(nisam kupio konzolu ima 14 godina).Koliko vas planira uzeti konzolu i zbog koje ekskluzive?

25 kupit cu PS4
1 kupit cu Xboxone
5 necu nabavljati konzolu
6 cekat cu "slim" verziju
9 nemam namjeru jos uzimati ps4
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 14:31 (Nitro233).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

ja sam vec nakon E3 poceo skupljati pare za novu plejku(nisam kupio konzolu ima 14 godina).Koliko vas planira uzeti konzolu i zbog koje ekskluzive?

Ja uzimam konzolu par mjeseci poslije izlaska,negdje tamo oko 4. mjeseca 2014.

Uzeo bi ga i prije ali jebiga nece se imat para,s obzirom da je 500kn vec rezervirano za GTA 5 na dan izlaska igre :)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
16 godina
zanemarite
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 22:09 (lovac82).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, jel netko od vas kupovao voucher za PS4? I ako je, di ste kupili?

i još jedna stvar me zanima, ako kupim konzolu vani (u mom slučaju, u Njemačkoj na Amazonu), dali mi vrijedi garancija u Hrvatskoj? Nedaj Bože da se nešto dogodi konzoli, al samo me zanima dali bi mi priznali garanciju u ovlaštenom Sony servisu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 23:25 (sk0ls).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

tu kupish http://www.sonycenter.hr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=495 dobis kod i time si rezervirao svoj primjerak istog..  

za drugo nisam siguran al trebalo bi bit , bolje nazovi sonycentar pa pitaj {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 15:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

tu kupish http://www.sonycenter.hr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=495 dobis kod i time si rezervirao svoj primjerak istog..  

za drugo nisam siguran al trebalo bi bit , bolje nazovi sonycentar pa pitaj {#}

dali oni mogu poslati PS na kućnu adresu? ili ja moram podici PS osobno u poslovnici? i taj kod koji dobijem prilikom kupnje, to se dobije na email adresu ili pošalju poštom? (oprostite na noob pitanjima) 

12 godina
protjeran
PlayStation 4
Hoće li se Playstation 4 moći osim na tv spojiti i na Android tablet?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hero6218 kaže...
Hoće li se Playstation 4 moći osim na tv spojiti i na Android tablet?

Prvi put cujem da bi se konzola spajala na tablet.

Moci ces je spojiti na TV ili monitor putem HDMI-a.

12 godina
protjeran
Ma bil je neki video na Youtubeu de su govorili o tome, ali je video kasnije maknut.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice