CoD 4 za PS2

poruka: 13
|
čitano: 6.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
CoD 4 za PS2

Pogledajte i prosudite dali je istina... bilo bi dobro da malo bacite pogled i na komentare... Čovjek veli da je crackirao tako da se to može. Piše da će tzv. "guide" biti gotov do kraja ovog mjeseca, pa hoću čuti vaša mišljenja o tome.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoD 4 za PS2

Playstation 2 ima 128-bitni Emotion Engine, 32 RAM i DVD-ROM i sad ti skontaj kako ce on crackovati igru koja dolazi na Blu-Ray i jos pokrenuti na tako slabasnom hardwaru i jos da prikaze ovakvu grafiku....

Koliko god on bio "pametan", ipak mislim da nije pametniji od Ken-a Kutaragija....

Eto misljenja...cccc

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 za PS2

Mislim da je nemoguče, ali pošto jeon(ako ima znanje) žestoko optimizirao i preradio igru, možda je i moguče.

Živi bili pa vidjeli kada izađe.Izlanuo se

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD 4 za PS2
ivan262 kaže...

Mislim da je nemoguče, ali pošto jeon(ako ima znanje) žestoko optimizirao i preradio igru, možda je i moguče.

Živi bili pa vidjeli kada izađe.Izlanuo se

Jel moguće ili nemoguće? Izlanuo se

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina

ma da, naravno, na ps2 je to. a uskoro izlazi i za mobitele i bit će još bolja grafika...Belji se

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Playstation 2 ima 128-bitni Emotion Engine, 32 RAM i DVD-ROM i sad ti skontaj kako ce on crackovati igru koja dolazi na Blu-Ray i jos pokrenuti na tako slabasnom hardwaru i jos da prikaze ovakvu grafiku....

Koliko god on bio "pametan", ipak mislim da nije pametniji od Ken-a Kutaragija....

Eto misljenja...cccc

zaboravio si napisat da ima 4mb grafiku i 300mhz proc.

nemoguce.

17 godina
neaktivan
Nemoguće.

Sve drugo napisano je višak.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
CoD 4 za PS2

Mozda bi pri rezi 320x240 cak i radilo ali nevjerujem.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoD 4 za PS2

da, može biti svašta... a i vidi se da "laga", pa je moguće da je on to snimio s frapsom, pa zato šteka, što govori da je s PC-a, nikad se nezna...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 za PS2

Moguče je.

vJEROJATNO JE UZEO IGRU ZA X360,na kompjuteru je doradio malo i igra.

Moguče je ja sam to uradio.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
EyeToy kaže...

Moguče je.

vJEROJATNO JE UZEO IGRU ZA X360,na kompjuteru je doradio malo i igra.

Moguče je ja sam to uradio.

Mrmlj, da. A ja eto sad igram crysis na Intel Celeronu od 333 mhz, 64 MB ram-a, ATI Rage2 2Mb grafičkoj kartici, Win95 i ide na enthusiast 1600x1200 @ 250 fps. Ajde ne lupetaj. Kao prvo - PS2 ne čita DL-DVD. Sad isprobao. Ili je sve to varka...

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
CoD 4 za PS2

Ako je ko malo bolje pazija vidija bi kada prilazi pokraj nekog oruzija na podu mu pise zuto veliko F da pokupi to oruzije!Dakle ovo nemoze bit i nije istina!

Žene umiju odglumiti orgasam,zato muškarci mogu cijeli brak! :D

0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kao prvo - PS2 ne čita DL-DVD. Sad isprobao. Ili je sve to varka...

možda si mislio na blue ray diskove, jer PS2 čita DL-DVD bez problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice