Zašto se više nemogu keyevi i accounti prodavat? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.321
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zašto se više nemogu keyevi i accounti prodavat?

Pozdrav, zanima me zašto je onemogućena prodaja cd keyeva i game accountova na forumu?
Prije se to prodavalo ko ludo i onda odjednom ste to zagasili i gotovo. Dali ce opet bit moguca prodaja i kupovina ili je to sad zauvijek onemogućeno?

Mislim da je to bio jedan jako koristan dio foruma.

Ako netko zna neku stranicu gdje se prodaju keyevi i accounti nek kaže:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Zašto se više nemogu keyevi i accounti prodava
Zato sto odjednom prodavac moze poslat email podrske npr. Riotu ako je u igri lol, da im je stealan account i vrate mu ga, a ovaj koji je kupio account izvisi
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
Zato sto odjednom prodavac moze poslat email podrske npr. Riotu ako je u igri lol, da im je stealan account i vrate mu ga, a ovaj koji je kupio account izvisi

A cd keyevi?

Pa dobro, svatko kupuje na svoju odgovornost, sigurno necu kupit account od nekog tko je na forumu 2 dana, evo od tebe bi kupio npr., 2 godine si na forumu, sigurno si neces reputaciju smanjivat zbog 100 kn vrijednog accounta.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
Volvox kaže...
Svrzic kaže...

A cd keyevi?

Pa dobro, svatko kupuje na svoju odgovornost, sigurno necu kupit account od nekog tko je na forumu 2 dana, evo od tebe bi kupio npr., 2 godine si na forumu, sigurno si neces reputaciju smanjivat zbog 100 kn vrijednog accounta.

Prevario bi se (ne odnosi se na kolegu iznad).

Bilo je i takvih (čak i ja imam konkretno iskustvo s jednim kolegom koji je, pazi ironije, prije održavao temu Dobra i loša iskustva... a prodao se za pišljivih 120 kn).

WordPress <3
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Volvox kaže...
Svrzic kaže...

A cd keyevi?

Prevario bi se (ne odnosi se na kolegu iznad).

Bilo je i takvih (čak i ja imam konkretno iskustvo s jednim kolegom koji je, pazi ironije, prije održavao temu Dobra i loša iskustva... a prodao se za pišljivih 120 kn).

A da, treba biti oprezan kao i u svemu, al ne kuzim zasto su zbog 2-3 incidenta zagasili cijelu rubriku. Jel postoji nada da ce bit vraceno to ? :)

14 godina

A bilo je malo više tih incidenata, meni je osobno također žao što se to zabranilo, ali se bojim da ništa od povratka na staro.

WordPress <3
17 godina
moderator
Zašto se više nemogu keyevi i accounti prodavat?

Zabranjena je prodaja zbog puno reklamacija, odnosno pokušaja prevare.

Uskoro će biti opet omogućeno, ali uz ostavljanje osobnih podataka prodavača.

...
Moj PC  
6 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice