Pristojno skidanje zvjezdica zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 8.277
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pristojno skidanje zvjezdica
Faerdhur kaže...

Pa dobro, nije crveni karton rješenje za takve stvari, zato sam postavio ovaj problem kao "Pristojno..." Ja se sramim svog jedinog crvenog kartona bar 50%, ali ostalo me nije sram jer je stvar bila u totalnoj nestručnosti i neiskustvu tog moderatora.

Crveni is not an option for me za skidanje zvjezdica.

Mislim da bi se trebao ostaviti toga, pa prekršio si na kraju krajeva pravilo o privatnosti i objavio privatnu poruku...

ne znam što bi to trebalo biti "option" za skidanje zvjezdica ako ne nepoštivanje pravila, pogotovo onih gdje se zadire u privatnost, budeš li i dalje zahtjevao na ovakvim temama smatrat ću te infantilnim a vjerujem i dobar dio uzera na ovom forumu, mod/admin je možda "pogriješio", nemoraš ti zato "griješiti" još više...

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
17 godina
Pristojno skidanje zvjezdica

Gle Faer, radi sta hoces, ali ja ti preporucam da ne brises account i otvaras novi zbog glupih zvjezdica koje sutra vec BUGovci mogu odluciti odbaciti.

Ja uvijek u diskusije ulazim sa vecom dozom respekta ako vidim da osoba s kojom sam u diskusiji ima account na ovom forumu duze od 20 mjeseci.

Znam da onda nije neki mangup koji se upravo registrirao i poceo spamat po forumu.

Tako da bi bilo steta da izgubis svojih 20 mjeseci, jer njih nikad neces moc nadoknaditi a zvjezdice dodju i odu. Namigiva

- Psiho246
Moj PC  
10 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

mod/admin je možda "pogriješio", nemoraš ti zato "griješiti" još više...

Jasno.

(s)izgoreo kaže...

smatrat ću te infantilnim

Uznemirio si me.

(s)izgoreo kaže...

Mislim da bi se trebao ostaviti toga

Da, već lagano i ja...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 12:08 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

Ja se više ne zaaram zvjezdicama!Od tada nit' ih dobivam nit'gubim.Ja sam sretan kada se mogu nasmijat i naučit nešto na ovom forumuSmijeh

Neznam kako da se potpišem?

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Zato ćete ti i takvi živjeti 150 godina, a ja sam već imao dva ozbiljna zdravstvena "atentata" na život zbog strasti i tvrdoglavog nastojanja da nešto izborim, ne očekuj da ću biti još dugo tu Osmijeh

Eh, da mi je malo tvojeg cooliranja... dobro je to, premda se pitam kakav bi onda bio seks, s obzirom da mi je ovakvome taj bitni dio života zbog mog temperamenta jednostavno briljantan Belji se

Ma daj... nemoj se opterećivat beznačajnim sitnicama...

Evo jedan clip koji sam našao na youtube-u koji odražava stav koji sam ja "prihvatio" pred nekih 10-ak godina...

U svakom slučaju, ako te apsolutno boli briga za sve, živjet ćeš bez stresa i to puno duže :D :D

16 godina

neznam jel ovo ide pod oglase ili..al ja prodajem svoje zvijezdeOsmijeh

jedna petokraka -20kn

jedna "mršava" -10kn

petokraka +mršava -25kn. 

sve zainterisirane stranke nek mi se jave na PM.

9 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Što se tiče zvjezdica ,više uopće ne znam čemu služe??Po meni sasvim dovoljno je da se pokazuje koliko si na forumu u okviru "mjesečnice" jer nema godinaNevinašce....a zvjezdice više nisu ničemu pokazatelj osim da si moderator s ohhhoo starsica jer ih automatski dobiješ maksimum.Vrijeme je i da se one same ukinu jer ionako se žutaći i crvendaći dobijaju po sasvim drugačijem kriteriju .Moderatori ionako znaju sve ,koji si ip,koju mašinu imaš doma itd itd,pa što će im zvjezdice(tj. nama)?Dupli račun,sve ok ako se više nikad ne prijaviš na onaj prošli ,to je po meni ok.

Private
15 godina
protjeran
goodye kaže...

Ja mislim da ti nisi procitao temu.

On hoce da skine zvjezdice, a ne da ih nabije.

Jako dobro sam ja pročitao. Nakon što je izgubio zvjezdice (aaa buhuhuhuhu) sad želi da mu se maknu sve. Kao malo dijete kad lupa nogama u pod i viče: neću neću neću.

Dakle kad ih je imao puno onda nikome ništa, a sad kad je baniran i skinu mu pola zvijezdica odmah plačipichkanje slijedi i durenje. Smiješno.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
moderator

Nekako nisam siguran da li čitam ovu temu u "bircu" ili u "ideje, sugestije"? Malo ste zalutali s ovakvim palamuđenjem!

@Faerdhur - ako želiš predložiti da se statusi ne vide - jednostavno to kaži, a pusti se moraliziranja i filozofiranja (u ovom podforumu koji ima jasnu i funkcionalnu svrhu).

Radi se o vrlo marginalnom dijelu forumu i od toga raditi mirakl je svjevrsno - trolanje!

I ako te nešto (kao ti statusi) tako jako smeta i ne možeš ih više gledati - pa jednostavno se pasiviziraš ili ne dolaziš na forum dok se to ne izmijeni. Sloboda izbora!

@BannedOnThisForum - a ti o svom status bolje šuti! Više od dvadeset puta si opomenut od moderatora, valjda u želji da ti se nick "ostvari"! :)

Sve u svemu - želja pokretača teme (o mogućnosti uklanjanja statusa) primljena na znanje, a daljnja rasprava je suvišna, pa se tema zaključava!

Moj PC  
4 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice