Prikriveno psovanje na forumu zaključana tema

poruka: 66
|
čitano: 5.240
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Prikriveno psovanje na forumu
paintb0x kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo prijava zbog trolanja...

Koliko znam bol je kao i naša država sekularan...

BOL jest sekularan, država i nije baš  {#}

A prema ustavu je... znači načelno... iako ne podržavam sekularizaciju... ali ono... ako je već...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

mislis ,kao sto su u djelicu vremena sve unistili oni pedofili u irskoj, inaci po zanimanju siritelji blazene cistoce?

Pristojno se kaže: rektalni blagoslov   {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
Verbatim kaže...
torrente kaže...

mislis ,kao sto su u djelicu vremena sve unistili oni pedofili u irskoj, inaci po zanimanju siritelji blazene cistoce?

Pristojno se kaže: rektalni blagoslov   {#}

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran
Prikriveno psovanje na forumu
Meni su te riječi kao i svake druge, ako ih netko treba/želi iskoristiti da nešto objasni,prikaže, ok je, tako dugo dok se ne vrijeđa.
Ali mislim da na TV-u nema mjesta za takve riječi , jer TV gledaju i mala djeca , a čisto sumnjam da će neki malac od 5 godina ići čitati BOL.
WP

1 0 hvala 0
16 godina
netko,netkovic kaže...
Meni su te riječi kao i svake druge, ako ih netko treba/želi iskoristiti da nešto objasni,prikaže, ok je, tako dugo dok se ne vrijeđa.
Ali mislim da na TV-u nema mjesta za takve riječi , jer TV gledaju i mala djeca , a čisto sumnjam da će neki malac od 5 godina ići čitati BOL.

začudio bi se kada bi ih brojao, onih 10< ima svaki vikend barem 10-ak novih

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
moderator
Prikriveno psovanje na forumu

Kao što svi znate psovanje i vrijeđanje na osobnoj razini se sankcionira, a u iznošenju stavova, dojmova i mišljenja toleriramo "sočne" riječi na razini koju tolerira i dnevni tisak, odnosno medijska kultura u nas.

Zloupotrebu ovih jezičnih sloboda i bilo kakvo pretjerivanje ili iživljavanje - kažnjava se opomenama ili suspendiranjem forumaša.

Sada kada ste svi rekli što ste imali i sve je jasno - LOCK na ovu temu.

...
Moj PC  
10 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice