Pozdrav evo jedan prijedlog, dakle primjetio sam da se u raznim temama za savjetovanje (pogotovo vezano za graficke kartice, procesore itd ) postavlja dosta linkova za prodaju kao preporuke za kupnju sa Njuskala ili drugih foruma tj njihovih oglasnika sto je izravno krsenje pravila ovog foruma vezano za oglase, jer ti korsnici ciji se oglasi linkaju kao savjeti za kupnju niti su registrirani na ovom forumu niti im je namjera bila postavljati na ovaj forum oglas, uz to nezna se o kome se radi a dobivaju veliki publicitet uz to se mogu dogodit negativna iskustva pri tim kupnjama a ti linkovi su posredovani ovim forumom, dakle prijedlog je da se zabrane bilo kakvi linkovi za prodaju ili kupnju bilo cega nebitno dali se radi o savjetima osim linkova oglasnika sa ovog foruma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos jedna stvar - vrlo je iritirajuce sto svatko moze davati TD nebitno dali sudjeluje u raspravi, kometira ili zna ista o temi o kojoj je rijec a da ovi koji pisu nemogu vidjeti o kome se radi. Možda bi trebalo neko opce glasovanje na forumu o tome, jer mi se ovako cini bzvz.
Zakasnio si s drugim postom. O tome je već davno raspravljano i odlučeno je da se ne vide forumaši koji daju TU i TD.
Vjerojatno moderatori, super moderatori i admini vide tko kome lupa TU i TD
Zakasnio si s drugim postom. O tome je već davno raspravljano i odlučeno je da se ne vide forumaši koji daju TU i TD.
Tnx - nisam vidio , kako god odluka je po meni bzvz - ...a naravno da oni vide hah.
Tnx - nisam vidio , kako god odluka je po meni bzvz - ...a naravno da oni vide hah.
Oni su to stavili,koliko sam shvatio,da se ne bi forumaši prepucavali oko toga bezveze. Ja se nisam znao da je postojala lista dok nisam pročitao u jednoj temi...