Nestale notifikacije novih postova zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.179
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nestale notifikacije novih postova

Od jučer, ili iprekjučer, su mi nestale notifikacije novih postova u Firefoxu. U IE radi sve ok.

Kada sam u root-u (http://www.bug.hr/forum/) tamo piše slovima "ima novih poruka" na početku svake teme koje ima novih poruka, ali kada uđem u neki podforum i kada gledam popise tema onda vidim one male bijele oblačiće na temam koje sam sve pročitao, ali onih žutih jednostavno nema, njihovo mjesto je prazno. Tako da znam koje teme imaju novih postova, ali ne mogu ići direktno na te nove postove kao što se prije moglo.

Root Foruma Root Foruma
nema žutih oblačića nema žutih oblačića
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nestale notifikacije novih postova

Meni na Cromu radi normalno ;)

Androidaš, twitteraš, forumaš, informatičar... Administrator i urednik Geekoteke... http://www.geekoteka.site50.net/
15 godina

I meni i na IE i na Operi radi OK.. Sad s Opere pišem. Ali Firefox mi je primarni preglednik pa bi htio da to netko pregleda, i ako je do njih problem da se riješi, ili da se javi netko drugi tko je imao takav problem da da kakav savjet što da pokušam napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kod mene na Firefoxu sve OK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Nestale notifikacije novih postova

E to, hvalana info, onda očito samo kod mene neš ne štima.

14 godina

Ako ti sto znaci i u mene FF radi normalno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
15 godina

OK ljudi, hvala, može lock, do mene je problem onda, idem vidit da to riješim.

EDIT: zanimljivo je to što se na kompu baš ništa nije mijenjalo OSIM...windows update-a.

EDIT2: evo problema i riješenja...problem je neki od zadnjih update-a za .net fw4. Isprobano, kad sam ga maknuo bilo je sve ok, kad sam ga opet vraio opet su nestale notifikacije.

To je bilo samo da provjerim da li je stvarno do toga. A inače uz taj update instaliran problem se riješava jednostavnim reinstallom FireFoxa.

Eto pa ako netko naiđe na isti problem to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 12:08 (miki1981).
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice