Prijedlog za novog moderatora DrNasty
DrNasty is nice guy.
Btw. pozdrav DrNasty, imaš li još onih pilula YebiGa od 1000 mg ;-)))
Prijedlog za novog moderatora DrNasty
DrNasty is nice guy.
Btw. pozdrav DrNasty, imaš li još onih pilula YebiGa od 1000 mg ;-)))
ja mislim da bi bio dobar moderator onaj koji nema života i nekih pretjeranih aktivnosti evo ja sam to idealni kanditat
Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??
EDIT:
Apsolutno se slažem. Čovjek je zaslužio i puno više, pa bar simbolično nekako da mu se malo odužimo za svu nesebičnu pomoć i podjelu svoga znanja i iskustva. Pravi je FILANTROP, a ne kao neki koje znam pa ako nešto malo znaju više, ne bi rekli niti pomogli kao da im iz oka vadiš.
Apsolutno se slažem. Čovjek je zaslužio i puno više, pa bar simbolično nekako da mu se malo odužimo za svu nesebičnu pomoć i podjelu svoga znanja i iskustva. Pravi je FILANTROP, a ne kao neki koje znam pa ako nešto malo znaju više, ne bi rekli niti pomogli kao da im iz oka vadiš.
Kad sam vidio naslov, osoba koja mi je prva pala na pamet da bi mogla ovo tražiti je LUXX. Ali sam se nadao da to nije istina. Stari, bio si dobar i pravedan moderator. Mislim da će admini teško naći osobu koja je spremna i sposobna kao ti preuzeti ovu ulogu i dobro je odrađivati kao što si je ti odrađivao.
Stvarno ti svaka čast..
Jedino se nadam da nećeš previše zapostaviti ekipu ovdje. "Naša noćna" tema više nebi bila to što je bez tebe.. :)
Kad sam vidio naslov, osoba koja mi je prva pala na pamet da bi mogla ovo tražiti je LUXX. Ali sam se nadao da to nije istina. Stari, bio si dobar i pravedan moderator. Mislim da će admini teško naći osobu koja je spremna i sposobna kao ti preuzeti ovu ulogu i dobro je odrađivati kao što si je ti odrađivao.
Stvarno ti svaka čast..
Jedino se nadam da nećeš previše zapostaviti ekipu ovdje. "Naša noćna" tema više nebi bila to što je bez tebe.. :)
svaka cast..
nije lako donjet takvu odluku.. a podrzavam je, obitelj treba biti najvaznija.. jos jednom, svaka cast..
LUXX u potpunosti te podržavam. Dobro si promislio i odlučio, ipak je obitelj na prvom mjestu.
Blagi mangupizam je dobro došao.
Recesion edition.?..mislim da češ morati iskemijat Remove Crisis edition.
Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??
neznam čemu svi ovi komentari, čovjek zatražio razrešijenje, al dobro kad ide ide...
LUXX, legenda jesi ovog foruma, znanje neupitno, razloge naveo, tvoja volja naravno, a i ljepo od tebe da obitelj stavljaš ipak na prvo mjesto. A dobro je čuti i da ćeš dalje ostati sa nama.
Respect Luxx !
Heh, a di je naxeem, sta on misli?
A mogli bi dignit spomenik za luxxa.(mozda sam malo pretjerao,)
(Joke)
A šta vam je ljudi?! Čovjek je tu samo nam neće dijelit kartone
Ne kužim šta ste svi sad navalili neku tugu, jedina razlika je što više ispod bubamare neće pisati moderator
Tužna vijest, al stvarno i po sebi vidim kakva je
ovisnost komp, i ono sve mio je ostalo sa strane,
al kad je u pitanju obitlje luxx u pravu si šta si to
napravia
Cuj spomenik,pa nije covjek umro...hahah

Lol, pa vidite smajlic, to je bila šala, šta ste se svi uozbiljili.
A mogli bi ovi koji krše pravila, ovih par dana dok ne pronađu zamjenu malo postovat pravila ili da neko zamjeni luxxa od postojecih moderatora.
eto moj luxx pa skin ću se ja sad zobljat tebe komentirat mi je bilo najdraže oboica imamo znanja i iskustva s kofama bilomije zadovoljstvo ćitati tvoje teme i odgovore na forumska pitanja je da si mi da koji zuti ali manje važna stvar podržavan tvoju odluku jer i ja iman obitelj dvoje dice 8g i 5g i zenu slićnog mišljenja kao tvoja ka uđe ukuću prvo kaze opet buljiš u to sranje pa onda dobardan
naravno da je obitelj isprid svega i spasit ćeš se što neš stalno ćitat djećje gluposti
budi pozdravljen i ćuvaj familiju
Pa ne odlazi covjek zauvjek, samo ce manje vremena provoditi na forumu.
Pa ne odlazi covjek zauvjek, samo ce manje vremena provoditi na forumu.

LUXX,
zbilja ne znam što da kažem..
Prvo, nadam se da ćeš sada reći "Aprililili.." , iako čisto sumnjam.. Ne lažen ako kažem da će nam SVIMA biti žao što prestaješ biti mod. Da, naći će se zamjena, ali samo je jedan LUXX.
Iako si podijelio mnogo kartona, vidiš da ti nitko ne zamjera, već te obožavaju, večinom, te nitko ne želi da odeš.. pa ni ja.
Znam da ti je obitelj na prvom mjestu, kao što bi i trebala biti, i reći ću samo da te potpuno razumijem i podržavam
u tvom naumu da se odvojiš od kompa, te više vremena provedeš uz obitelj, ženu i dijete.. to je zbilja jedan hrabar
i divljenja vrijedan potez.. znam da meni nije lako tek tako se odvojiti od kompa, a kako je tek
onda nekomu kome je kompjuter bio glavna preokupacija u životu..
S obzirom da nečeš više biti česti gost foruma, ipak bih želio da ostanemo u nekakvom kontaktu..
jer tebi dugujem ovoliko zanimanje za OC, a i koga ću drugo pitati nego tebe ako nešto zahebem pri OCu..
Sretno ti bilo u životu,
Pozdravi ženu i dijete..
puma1400
Našao sam se Luxxom u Otočcu ob Krki, razmijenili smo vjerodajnice, stavili zemljovide na mizo in nato smo se dogovorili - Luxx ostaje moderator, ali će vam rjeđe dijeliti kartone i prijateljske savjete, jer će osjetno manje vremena provoditi na forumu. Mali kompromis među prijateljima :)
Da bismo i njemu i vama i sebi, olakšali održavanje reda na forumu - uskoro ćemo regrutirati nekoliko novih moderatora!
Stay tuned!