Nemogu više biti moderator zaključana tema

poruka: 86
|
čitano: 13.174
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Nemogu više biti moderator
Verbatim kaže...

Prijedlog za novog moderatora DrNasty
DrNasty is nice guy.

Btw. pozdrav DrNasty, imaš li još onih pilula YebiGa od 1000 mg ;-)))

Nisam ja takvog kova :)
A pilule su otisle, recesija je :) Ocekujem nove, s novom formulom, Recesion edition :)
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Verbatim kaže...

Prijedlog za novog moderatora DrNasty
DrNasty is nice guy.

Btw. pozdrav DrNasty, imaš li još onih pilula YebiGa od 1000 mg ;-)))

A pilule su otisle, recesija je :) Ocekujem nove, s novom formulom, Recesion edition :)
hahahaha 
Te manje drmaju i po 800 grama su ha?
17 godina
gamer2400 kaže...

ja mislim da bi bio dobar moderator onaj koji nema života i nekih pretjeranih aktivnosti evo ja sam to idealni kanditat

hahahahahhahaha koma, onda bolje poradi na zivotu a ne na moderatorstvu... kao da je to bitno pa nisi direktor svemira lol
AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
Joe Cavallo kaže...

Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??

Heh, samo nebi bila sitnica, sad koliko hrvata kupuje BUG x 1-2 kn, eto npr. 1000 hrvata kupuje bug i ako poskupi za 1 kn eto 1000kn vise.

EDIT:
Možda bi mogli sagradit vremeplov, ili mozda nesto kao u timeshiftu(sa duzim trajanjem) jer ipak Luxxu fali vremena.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 21:46 (markoal).
16 godina
neaktivan

Apsolutno se slažem. Čovjek je zaslužio i puno više, pa bar simbolično nekako da mu se malo odužimo za svu nesebičnu pomoć i podjelu svoga znanja i iskustva. Pravi je FILANTROP, a ne kao neki koje znam pa ako nešto malo znaju više, ne bi rekli niti pomogli kao da im iz oka vadiš.

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz), cooler Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
17 godina
CUNO kaže...

Apsolutno se slažem. Čovjek je zaslužio i puno više, pa bar simbolično nekako da mu se malo odužimo za svu nesebičnu pomoć i podjelu svoga znanja i iskustva. Pravi je FILANTROP, a ne kao neki koje znam pa ako nešto malo znaju više, ne bi rekli niti pomogli kao da im iz oka vadiš.

pa nek se bug oduzi ako je zasluzio...
AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
17 godina
neaktivan
Nemogu više biti moderator

Kad sam vidio naslov, osoba koja mi je prva pala na pamet da bi mogla ovo tražiti je LUXX. Ali sam se nadao da to nije istina. Stari, bio si dobar i pravedan moderator. Mislim da će admini teško naći osobu koja je spremna i sposobna kao ti preuzeti ovu ulogu i dobro je odrađivati kao što si je ti odrađivao.

Stvarno ti svaka čast..

Jedino se nadam da nećeš previše zapostaviti ekipu ovdje. "Naša noćna" tema više nebi bila to što je bez tebe.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Kad sam vidio naslov, osoba koja mi je prva pala na pamet da bi mogla ovo tražiti je LUXX. Ali sam se nadao da to nije istina. Stari, bio si dobar i pravedan moderator. Mislim da će admini teško naći osobu koja je spremna i sposobna kao ti preuzeti ovu ulogu i dobro je odrađivati kao što si je ti odrađivao.

Stvarno ti svaka čast..

Jedino se nadam da nećeš previše zapostaviti ekipu ovdje. "Naša noćna" tema više nebi bila to što je bez tebe.. :)

Ma naci ce vec nekog.
Nije baš cijeli forum balav i neozbiljan.
Samo se trebaju malo više potrudit pa ce bit.
Uglavnom vec se fina ekipica forumirala stalnih forumaša koji se trude biti aktivni i korisni forumu.
E tocno među njima se treba tražit novog moda.
Naravno nocnu necu zapostavit skroz.
Još cu ja dolazit tu i tamo ali ne više tolko cesto.
Ipak mi je to malo previše postalo.
A i želim stvarno više vremena provest sa ženom i klincom.
Ne da se jednom vratim s posla a njih nema doma.
I to zbog kompa?
E to necu riskirat.
Moja odluka je dobro promišljena ne brinite.

17 godina
neaktivan

svaka cast..

nije lako donjet takvu odluku.. a podrzavam je, obitelj treba biti najvaznija.. jos jednom, svaka cast..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LUXX u potpunosti te podržavam. Dobro si promislio i odlučio, ipak je obitelj na prvom mjestu.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
DrNasty, sjećam se da te jednom Miro pohvalio kao zrelog i ozbiljnog mladića.
Blagi mangupizam je dobro došao.

Recesion edition.?..mislim da češ morati iskemijat Remove Crisis edition.
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??

ovo je pretjerivanje da vec boli...
Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina

neznam čemu svi ovi komentari, čovjek zatražio razrešijenje, al dobro kad ide ide...

LUXX, legenda jesi ovog foruma, znanje neupitno, razloge naveo, tvoja volja naravno, a i ljepo od tebe da obitelj stavljaš ipak na prvo mjesto. A dobro je čuti i da ćeš dalje ostati sa nama.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina

Respect Luxx !  Namigiva

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Heh, a di je naxeem, sta on misli?
A mogli bi dignit spomenik za luxxa.(mozda sam malo pretjerao,Smijeh)
(Joke)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 22:42 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A šta vam je ljudi?!Iznenađen Čovjek je tu samo nam neće dijelit kartoneSmijeh

Ne kužim šta ste svi sad navalili neku tugu, jedina razlika je što više ispod bubamare neće pisati moderatorNamigiva

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 22:41 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Pa nije umro čovjek. ne da si pretjerao, već si stvarno pretjerao. A i gdje bi ti digao spomenik??? haha
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
16 godina

Tužna vijest, al stvarno i po sebi vidim kakva je

ovisnost komp, i ono sve mio je ostalo sa strane,

al kad je u pitanju obitlje luxx u pravu si šta si to

napravia

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cuj spomenik,pa nije covjek umro...hahah

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
markoal kaže...

Pa nije umro čovjek. ne da si pretjerao, već si stvarno pretjerao. A i gdje bi ti digao spomenik??? haha
 Pa na Trgu bana Jelačića
Belji se
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
16 godina

Lol, pa vidite smajlic, to je bila šala, šta ste se svi uozbiljili.
A mogli bi ovi koji krše pravila, ovih par dana dok ne pronađu zamjenu malo postovat pravila ili da neko zamjeni luxxa od postojecih moderatora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eto moj luxx pa skin ću se ja sad zobljat tebe komentirat mi je bilo najdraže oboica imamo znanja i iskustva s kofama bilomije zadovoljstvo ćitati tvoje teme i odgovore na forumska pitanja je da si mi da koji zuti ali manje važna stvar podržavan tvoju odluku jer i ja iman obitelj dvoje dice 8g i 5g i zenu slićnog mišljenja kao tvoja ka uđe ukuću prvo kaze opet buljiš u to sranje pa onda dobardan

naravno da je obitelj isprid svega i spasit ćeš se što neš stalno ćitat djećje gluposti

budi pozdravljen i ćuvaj familiju

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ne odlazi covjek zauvjek, samo ce manje vremena provoditi na forumu.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ivan M. kaže...

Pa ne odlazi covjek zauvjek, samo ce manje vremena provoditi na forumu.

Točno...

Zato, jedan veseli - lock! Cool
17 godina

LUXX,

zbilja ne znam što da kažem..

Prvo, nadam se da ćeš sada reći "Aprililili.." , iako čisto sumnjam.. Ne lažen ako kažem da će nam SVIMA biti žao što prestaješ biti mod. Da, naći će se zamjena, ali samo je jedan LUXX.

Iako si podijelio mnogo kartona, vidiš da ti nitko ne zamjera, već te obožavaju, večinom, te nitko ne želi da odeš.. pa ni ja.

Znam da ti je obitelj na prvom mjestu, kao što bi i trebala biti, i reći ću samo da te potpuno razumijem i podržavam

u tvom naumu da se odvojiš od kompa, te više vremena provedeš uz obitelj, ženu i dijete.. to je zbilja jedan hrabar

i divljenja vrijedan potez.. znam da meni nije lako tek tako se odvojiti od kompa, a kako je tek

onda nekomu kome je kompjuter bio glavna preokupacija u životu..

S obzirom da nečeš više biti česti gost foruma, ipak bih želio da ostanemo u nekakvom kontaktu..

jer tebi dugujem ovoliko zanimanje za OC, a i koga ću drugo pitati nego tebe ako nešto zahebem pri OCu..

Sretno ti bilo u životu,

Pozdravi ženu i dijete..

puma1400

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Luxx ostaje!

Našao sam se Luxxom u Otočcu ob Krki, razmijenili smo vjerodajnice, stavili zemljovide na mizo in nato smo se dogovorili - Luxx ostaje moderator, ali će vam rjeđe dijeliti kartone i prijateljske savjete, jer će osjetno manje vremena provoditi na forumu. Mali kompromis među prijateljima :)

Da bismo i njemu i vama i sebi, olakšali održavanje reda na forumu - uskoro ćemo regrutirati nekoliko novih moderatora!

Stay tuned!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice