super posao si obavio...Ajd barem si stavio opet stari avatar,pa te lako prepoznat uvijek
@gamer-gts: Joj da sam u ovom podforumu mod sad bi dobio karton za glupa pitanja.
Ako si moderator u forumu onda si UVIJEK moderator.
Nema veze jel to tvoj podforum ili nije.
Na ponašanje se mora pazit bilkad i bilogdje.Nema tu sad sam mod par sati pa onda deri po forumu jer više nisam mod.
Neide to tak

steta jbt iman osjecaj ko kad san u skoli bi pa kad je prof otisa pa mora drugi doci eto ista situacija luxx vrati se ja necu novog profesora xD
a jos nisan dobio karton od njega aj bar mi daj karton jedan da mogu reci luxx je meni dao zadnji karton xD
Hm,Luxx...odluka je ispravna.Obitelj na prvom mjestu.
Znam i ja što je to,i sam sam otac dvoje djece i nikad dosta vremena za njih.
Pogotovo zato kaj delam takav posao da često izbivam od doma,pa i po par tjedana.
A,žena me zbog kompa niti pogledat više neće....lolololol.
Onda se snalazim i odrađujem po noći kad oni spavaju sve kaj trebam.
U svakom slučaju,uvijek možeš doći nakratko i družit se s ekipom.
Ti jesi legenda ovog foruma(nisam ja ovdje od jučer,samo imam novi nick)
i kao takav ćeš uvijek ovdje imat ekipu bio mod ili ne
@gamer-gts: Joj da sam u ovom podforumu mod sad bi dobio karton za glupa pitanja.
Ako si moderator u forumu onda si UVIJEK moderator.
Nema veze jel to tvoj podforum ili nije.
Na ponašanje se mora pazit bilkad i bilogdje.Nema tu sad sam mod par sati pa onda deri po forumu jer više nisam mod.
Neide to tak
Nebitno. Da ne idemo previše u OT. Administracija će odabrati zamjenu i mislim da tu nikakva priča nije bitna.
Lux ostani ti si meni dao od svih najviše žutih ako to odeš tko će drugim ljudima dodjelit kartone ti si najpravedniji

Ma stine još i od mene hehehe.
Uglavnom hvala na podršci.
Nije bila laka ta odluka ali kaj ceš.
Moram to skresat inace ode familija u Pi.Ma. (piksu marmelade ;) )
U čast LUXX-u clocknimo svoje kompiće do kraja.
Sad mi nema ko žuti dat,valjda će doć novi moderator
Lux ostani ti si meni dao od svih najviše žutih ako to odeš tko će drugim ljudima dodjelit kartone ti si najpravedniji

smrc a meni nisi niti jedan karton dodjelio
MA nije da odlazim zauvijek.
Samo eto kao mod jednostavno više nemam vremena.
A rijetko se pojavljivat ovdje nema smisla jer onda trolčići rade što hoce kad znaju da nema moda.
Jednostavno nemam više vremena za to.
Dolazit cu ja ovamo i pisat sve i svašta ali ne više u toj mjeri ko dosad.
Ponekad sat-dva na dan, ponekad više dana ne.
ma znam i meni si dao najvise zutih i crvenih neznas kolko sam ti psovo samo idi :)
ma sala zajebi ti forum drz se svoje porodice od ovog nemas nista..pozz
Žao mi je što sam postavljao glupa pitanja
a i nemam čelične živce
teško da bi izdržao
Respect LUXX-u!!!
dosta mi je pomogao dok sam ga pitao
pogotovo kod OC-a
što me je i naučio
BTW:govorimo kao da će umrijeti
Ja mislim da su ti vaznija obitelj i djeca od te ˝kante˝
smrc a meni nisi niti jedan karton dodjelio
MA nije da odlazim zauvijek.
Samo eto kao mod jednostavno više nemam vremena.
A rijetko se pojavljivat ovdje nema smisla jer onda trolčići rade što hoce kad znaju da nema moda.
Jednostavno nemam više vremena za to.
Dolazit cu ja ovamo i pisat sve i svašta ali ne više u toj mjeri ko dosad.
Ponekad sat-dva na dan, ponekad više dana ne.
Ma to je ispravna odluka. Ipak je obitelj na prvom mjestu, sve ostalo treba doci poslije toga.
Meni je isto zao sto moras objesiti kopacke o klin :), ali nije sad da ides skroz, vec ces samo manje posjecivati forum.
Ja takodjer gledam da provedem sto vise slobodnog vremena vani a ne za compom (upravo dosao s kafe :)), ovo sjedenje je ubitacno.
Nemoj zaboraviti nespavalice :)
Žao mi je što sam postavljao glupa pitanja
a i nemam čelične živce
teško da bi izdržao
Respect LUXX-u!!!
dosta mi je pomogao dok sam ga pitao
pogotovo kod OC-a
što me je i naučio
BTW:govorimo kao da će umrijeti
luxx totalno te razumijem i mislim da dobro cinis... svima ces nam nedostajat (znam da neides zauvijek ali ipak :D)
imam samo za reci da si legenda!!!
mislim da si dobro odlucio, zapostaviti obitelj svakako nije dobra stvar, nazalost znam iz osobnog iskustva....jos imas malog sina, svaka cast prema odanom radu na ovom forumu...
Svaka čast majstoru, živ i zdrav nam bio. Pozdrav tebi i tvojoj obitelji žele svi forumaši i javi se ponekad da znamo da je sada sve u redu. Dava si previše sebe pa je i red da se odmoriš od kompova i nas. Uživaj u familiji, oni su na prvom mjestu definitivno. Kako stoje stvari i ja ću tvojim stopama uskoro.
posveti se zeni i djeci prvo a onda kaj ostane vremena to za komp pozz :D
Sad ce jos valjda manje Fear-a igrat, ja sam se bar izvukao nisam dobio od luxxa ni jedan karton(a nisam ni mogao,postujem pravila).
Bye Bye Luxx, sad ćeš dobiti novog bracu ;-))))
Prijedlog za novog moderatora DrNasty
DrNasty is nice guy.
Btw. pozdrav DrNasty, imaš li još onih pilula YebiGa od 1000 mg ;-)))
Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??
Pozdrav Luxx, uživaj sa obitelji jer bi svakom e to trebalo biti na prvom mjestu i prije posla novca itd a pogotovo foruma i kompa! A sad predlažem BUG redakciji da sljedeći BUG košta 1-2 kune skuplji i da od te 1-2 kune više od svakog BUG-a kupe nešto LUXX-u kao oproštajni poklon od cjelog forumai BUG čitatelja! Znam da ne ideš zauvijek sa foruma ali "daješ otkaz" na mjestu moda pa kao ono sitnicu neku!! Da li se selažete forumaši??