Pozdrav,
evo tokom ovih 8 mjeseci koliko sam na Bug forumu, primjetio sam nekoliko stvari koje bi se mogle poboljšati. Evo ih:
- Ponekad neki post sadrži dosta ugnježdenih citata zbog kojih tema izgleda nepregledno, još više ako ima neki citat od 10 linija, a neko je na to dodao sam 3 riječi. Pošto se dosta puta citat ne odnosi samo na cijeli post nego na određeni dio u postu, bilo bi dobro da se dugme "Citiraj" ne pojavljuje sve dok se ne označi tekst koji se želi citirati. Vjerujem da bi teme onda bile dosta preglednije i ljepše.
- Druga ideja je da se napravi automatski url shortener, koji će svaki link u postu (ponekad dosta dug), pretvoriti u nešto tipa www.bug.hr/3a1bac . Nije ništa veliko i teško za napraviti, a forum i postovi bi izgledali dosta ljepše.
- Treća ideja se tiče Syntax Highliter-a na forumu. Kao što možemo primjetiti neke teme (C++, C#, VB, HTML, CSS pomoć) se sastoje od 80 % koda. Bilo bi lijepo da se tu napravi neki Synatax Highliter.
- Četvrta ideja se tiče Silverlighta na forumu. Znam da se na ovom forumu koriste Microsoftove tehnologije (ASP.NET i tome slično), ali bi bilo dobro da se vidi napredak na polju Silverlighta, jer često imamo problema. Ako ništa prebacite se na Flash.
Samo nemojte pisati : "Bilo bi zgodno ali nije potrebno"
35 | Za |
---|---|
5 | Protiv |