Neke ideje za Bug forum

poruka: 15
|
čitano: 1.709
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Neke ideje za Bug forum

Pozdrav,

evo tokom ovih 8 mjeseci koliko sam na Bug forumu, primjetio sam nekoliko stvari koje bi se mogle poboljšati. Evo ih:

1. Ponekad neki post sadrži dosta ugnježdenih citata zbog kojih tema izgleda nepregledno, još više ako ima neki citat od 10 linija, a neko je na to dodao sam 3 riječi. Pošto se dosta puta citat ne odnosi samo na cijeli post nego na određeni dio u postu, bilo bi dobro da se dugme "Citiraj" ne pojavljuje sve dok se ne označi tekst koji se želi citirati. Vjerujem da bi teme onda bile dosta preglednije i ljepše.
  2. Druga ideja je da se napravi automatski url shortener, koji će svaki link u postu (ponekad dosta dug), pretvoriti u nešto tipa www.bug.hr/3a1bac . Nije ništa veliko i teško za napraviti, a forum i postovi bi izgledali dosta ljepše.
  3. Treća ideja se tiče Syntax Highliter-a na forumu. Kao što možemo primjetiti neke teme (C++, C#, VB, HTML, CSS pomoć) se sastoje od 80 % koda. Bilo bi lijepo da se tu napravi neki Synatax Highliter. 
  4. Četvrta ideja se tiče Silverlighta na forumu. Znam da se na ovom forumu koriste Microsoftove tehnologije (ASP.NET i tome slično), ali bi bilo dobro da se vidi napredak na polju Silverlighta, jer često imamo problema. Ako ništa prebacite se na Flash.

Samo nemojte pisati : "Bilo bi zgodno ali nije potrebno"

35 Za
5 Protiv
Dafuq I just read?
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 21:01 (SaidSikiraX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Neke ideje za Bug forum
1. Bio je vec prijedlog o tome da se citira na osnovi selektiranog teksta i Domagoj je to prihvatio kao veoma zanimljiv prijedlog, tako da ce vjerojatno jednom biti implementirano. Do tada, dijelovi citata se mogu brisati u editoru.
2. Pa nek autor posta hiperlinka neku kracu rijec. Ne vidim problem i/ili potrebu u tome.
3. Bio je isto vec prijedlog. Mislim da je odbijen iz nekog razloga, iako...bilo bi korisno. Potrazi malo teme..
4. Ja nemam nikakvih problema sa SilverLightom. Ako ti se ne svida, deinstaliraj ga, pa ces imati klasicni upload slika. Mislim da ne postoji neka sansa da odustanu od njega...

;)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
protjeran
SaidSikiraX kaže...

1. Četvrta ideja se tiče Silverlighta na forumu. Znam da se na ovom forumu koriste Microsoftove tehnologije (ASP.NET i tome slično), ali bi bilo dobro da se vidi napredak na polju Silverlighta, jer često imamo problema. Ako ništa prebacite se na Flash.

Ja niti jedanput u 7 mjeseci nisam primjetio nikakve probleme.

13 godina
neaktivan
Neke ideje za Bug forum

Još mišljenja?

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja bih još samo dodao da je bojanje sintaksi "must have".
13 godina
neaktivan
Neke ideje za Bug forum

ja imam također jedan prijdlog. Razmišljao sam da napravim temu za pronalaženje spama na forumu. Tu bi forumaši tražili u ime moderatora, jer nemogu sve oni sami, sve teme koje su zakljucane i nemaju razloga biti vise tu. To bi bili večina zaključanih oglasa, jer je osoba navela da je već kupila/prodala/razmjenila/procjenila i tema više nema smisla.

Forumaši bi u toj temi objavljivali linkove sa takvim temama. Mislim da bi ovo uvelike pomoglo, ali jedino ako imam potporu vas i moderatora. Držimo ovaj forum što čišći. Hvala.

1 Otvori temu, uz našu potporu
18 Piši propalo...
Tražim starije BUG-ove...na PP...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 7:43 (VALVE).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
VALVE kaže...

ja imam također jedan prijdlog. Razmišljao sam da napravim temu za pronalaženje spama na forumu. Tu bi forumaši tražili u ime moderatora, jer nemogu sve oni sami, sve teme koje su zakljucane i nemaju razloga biti vise tu. To bi bili večina zaključanih oglasa, jer je osoba navela da je već kupila/prodala/razmjenila/procjenila i tema više nema smisla.

Forumaši bi u toj temi objavljivali linkove sa takvim temama. Mislim da bi ovo uvelike pomoglo, ali jedino ako imam potporu vas i moderatora. Držimo ovaj forum što čišći. Hvala.

Glupost, pa ima tipka prijavi, ako nešto ti smeta prijaviš, napišeš razlog i moderatori odluče oće to riješit.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
15 godina
Nemaju razloga vise biti tu? Hoces reci da bi se teme brisale?
No-way. Koja poanta toga? Kome smetaju ako su zakljucane. Samo bi nastale rupe u forumu.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Neke ideje za Bug forum

Moje je mišljene da se zaključane teme izbrišu ili one teme koju su podosta stare ali naravno u suglasnosti sa forumašima koji su "otvorili" pojedinu temu.

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Neke ideje za Bug forum

Kad smo vec kod prijedloga...ne znam je li bio ili ne...ali..zasto uz nekakvo pokroviteljstvo Bug-a ne organizirati negdje sajam rabljenih a i novih komponenti.

Tu bi se mogle dogovoriti i nekakve razmjene... whatever. 

Vjerujem da bi bilo dosta toga na prodaju/razmjenu 

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 12:39 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Moje je mišljene da se zaključane teme izbrišu ili one teme koju su podosta stare ali naravno u suglasnosti sa forumašima koji su "otvorili" pojedinu temu.

Dosta forumaša je i neaktivno, koji su otvorili stare teme. A i dobar dio tema je potreban, ako se netko nađe sa istim problemom samo nađe tu temu i riješi ga. Dok ovo sa neaktivnim (starim) oglasima bi već moglo funkcionirati.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Neke ideje za Bug forum

Dobar dan! Imam jedno pitanje.Kako napraviti bug temu... Pomoć!{#}

nikad ne odustaj
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odi na početku pod kategoriju koja ti treba. Kada uđeš u nju, gore desno će ti se pokazati pokreni novu temu.

Kadir beneath Mo Moteh
13 godina
neaktivan
Karlo Cool kaže...

Dobar dan! Imam jedno pitanje.Kako napraviti bug temu... Pomoć!{#}

6 mjeseci si ti i ne znas otvoriti temu?

{#}

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
Neke ideje za Bug forum

Ja mislim da bi bilo zgodno da se otvore nekakve recimo pop-up ankete koje bi se tjedno izmjenjivale.

Pitanjca tipa:Najgori moderator na forumu{#},Naj antivirusni program,Tko ce dobiti EU prvenstvo u nogometu...

Ima tih anketica dosta i zaista je zanimljivo pregledati rezultate.

Moj PC  
0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice