Pri loginu opcija offline

poruka: 5
|
čitano: 1.100
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mislim da ime teme mnogo govori, da se u malom login kvadratiću prikaže i mala opcija koja se može označiti da prilikom logovanja budemo prikazani kao "offline", da možemo biti na forumu, a da prikazuje da smo offline.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Polu-korisna opcija,al moglo bi se staviti.Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

1 0 hvala 1
15 godina
RE: Pri loginu opcija offline
Uvijek se možeš odjaviti i nastaviti surfati forumom...
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
u potpunosti se slazem sa
deadman kaže...
Uvijek se možeš odjaviti i nastaviti surfati forumom...

borg
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Mislim da ime teme mnogo govori, da se u malom login kvadratiću prikaže i mala opcija koja se može označiti da prilikom logovanja budemo prikazani kao "offline", da možemo biti na forumu, a da prikazuje da smo offline.

Bolje objasni kada bi to bilo korisno, jer ovako mislim da nema nekog smisla (a i bez nekog razloga mislim da to neće uvoditi + napisan je već naćin kako biti offline mada on ima nekih nedostataka)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice