Jednostavno je.
Zelim izbrisati acc na BOLu, a ne mogu naci gdje jer sam presao na novi mail i kompletan novi pristup ictu... od accounta do... ugl
KAKO GA IZBRISATI
Jednostavno je.
Zelim izbrisati acc na BOLu, a ne mogu naci gdje jer sam presao na novi mail i kompletan novi pristup ictu... od accounta do... ugl
KAKO GA IZBRISATI
Zamoli moda da ti da crni i rjeseno.
Accovi se ne mogu brisati.
Pristupni mail po novome možeš sam promjeniti u postavkama profila.
Ako ti se zbog nekog bitnog razloga Nickname na forumu ne sviđa,
pošalji PM administratorima/moderatorima,
te će oni, ako usvoje tvoj razlog, jednokratno promjeniti tvoj nickname.
Inače, nemoj tražiti mjenjanje nick-a svakih 7 dana, jer to ti neće proći.
Lp
Htio bi9h u potpunosti izbrisati profil
Htio bi9h u potpunosti izbrisati profil
Javi se moderatorima pa vidi..
Accovi se ne mogu brisati.
Pristupni mail po novome možeš sam promjeniti u postavkama profila.
Ako ti se zbog nekog bitnog razloga Nickname na forumu ne sviđa,
pošalji PM administratorima/moderatorima,
te će oni, ako usvoje tvoj razlog, jednokratno promjeniti tvoj nickname.
Inače, nemoj tražiti mjenjanje nick-a svakih 7 dana, jer to ti neće proći.
Lp
zašto meni nisu htjeli promjeniti nick....naravno prvi put to tražim i razlog je više nego dobar
Jednostavno je.
KAKO GA IZBRISATI
Accounti se ne brišu bezveze.
To što koristiš drugu mail adresu je najmanji problem. Možeš je promjeniti u svom profilu:
Da malo rezimiramo, ipak je prošlo već par dana od zadnjeg ovakvog pitanja :-)
1. account se ne može izbrisati jer bi to značilo i brisanje svih poruka, tema i ostaloga, što je apsurdno, jer bi forum ostao šupljikav, a teme nejasne
2. ako želite otići s foruma, jednostavno otiđite. account nakon određenog vremena postaje neaktivan, to se jasno vidi i to je najbliže brisanju accounta što postoji
3. ima ljudi koji traže crni karton i na taj način deaktiviraju account; po meni je to blesav način (piše vam protjeran, što nije točno) no ispunjavamo i te želje ako je nekome baš jako stalo
4. ako vam je jako stalo, možete uz bok točkama 3. i 4. izbrisati sve osobne podatke (ako ste ih uopće unijeli) iz profila
5. e-mail se može mijenjati u profilu
6. nadimak se ne može mijenjati u nikojim okolnostima i priče da će/su admini nekome mijenjali nadimak su krive
Wait, zašto se nick ne može izmjeniti?
Recimo da netko ima veliku grešku u nicku,
i da samo želi to ispraviti a ne mijenjati acc,
primjerice da je tvoj nick "Domgoj" umjesto "Domagoj",
dali bi ga želio izmjeniti?
Recimo da netko ima veliku grešku u nicku,
i da samo želi to ispraviti a ne mijenjati acc,
primjerice da je tvoj nick "Domgoj" umjesto "Domagoj",
dali bi ga želio izmjeniti?
Nebi bilo dobro da ga se stalno može mjenjati ili da ga korisnik sam može mjenjati, jer onda bi forum otišao u 3pm...
No, bilo bi ok da modovi mogu nekome promjeniti nick ukoliko dođe do pogreške poput ove koju si ti spomenuo ( ili nečeg sličnog ).
Jedino sto bih volio je da ima opcija jednokratnog mijenjanja, pa ako tada promijenis i pogrijesis, pa-pa. Recimo pogledajte moj nick, ime prve teme, nisam mislio ostajati.
Jednostavno je.
KAKO GA IZBRISATI
Nemožeš izbrisati,ni da hoćeš,moderator je objasnio kada bi obrisao acc,onda bi izbrisao i sve poruke koje si ti napisao,sve,kao i sjećanja,možda si bio dobar forumaš,to ostavlja uspomene nama,podsjećaju se na tebe,pogledaj koliko ih je samo neaktivnih,neki se vrate,jednostavno od brisanja nemaš nikakve koristi,ako se hoćeš vratiti na forum (to je samo primjer) a moderator je obrisao acc,što ćeš... brisanje accounta se neisplati
<goofy mode>
Jer se cijeli forum vrti na Microsoft rješenjima :)
</goofy mode>