zasto modovi neobrisu stare i zakljucane teme ? nemoze se snac vise ovde.. ima nekih tema od pre 3 godine zapocete jednog dana a zavrsene drugog. Sto to ima da stoji na bugu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
obrisati zastarele i zakljucane teme
15 | DA ! |
---|---|
23 | ne |
Pogledaj moje teme, naci ces sigurno 3 koje su obiljezene kao epske.
Da ne pricam o svim ostalim.
Kakav bi ovo bio forum da se stare teme brisu? Bio bi chat.
pa teme se gomilaju ko zecevi ukucam nesto da trazi ibaci 500 strana
pa teme se gomilaju ko zecevi ukucam nesto da trazi ibaci 500 strana
ako si vidio neke odredene teme koje smatras da bi se trebale obrista,ti ih prijavi.modovi neka odluce
Kolko su mi puta pomogle te starije tebe u riješavanju problema (np. Aoe2 i još mnogo toga)
bolje to nego da se stalno otvaraju nove tebe bezveze.
korisne/zanimljive bi trebalo ostavit
ali mnoge lockane bi trebalo obrisat
evo naprimjer dvije su u listi aktivnih tema:
http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/pc-5000-5500-kn/114335.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/packet-flow-cod-2/114334.aspx
to je točno, ali otežavaju pretraživanje jer se tamo pojavljuju
vidim neke zakljucane jos od pre tri godine ... Treba to i stic obrisat neznam koliko ima modova na bugu 10 ?
to je točno, ali otežavaju pretraživanje jer se tamo pojavljuju
Sustav pretrazivanje je smece i pomogne mi u 10% slucajeva.
Bolje je traziti na Google-u, samo staviti da pretrazuje samo BUG.
vidim neke zakljucane jos od pre tri godine ... Treba to i stic obrisat neznam koliko ima modova na bugu 10 ?
Oprostite na duplom post-u, ali za 50 godina, sta cemo?
Biti cemo forum koji se ne moze pohvaliti nicim, je li?
sa cim da se pohvalis ?? pogeldaj ti kakvih ima bisera sto su napravili teme to je za plakanje a ne za hvalu
takvih bisera ima puno više po drugim forumima, naši admini rade svoj posao
rade rade nekazem ja da nerade ali ima i kod nas dosta
Ne vidim potrebu brisanja starijih ili lockanih tema jer mnoge su korisne premda nema puno postova u njima. Ako se obrišu lockane teme opet će biti "specijalaca" koji će istu ili sličnu takvu temu pokrenuti pa će se opet lockati, a i bolje je da ostanu pa se može pogledati zašto je neka tema lockana i ponešto naučiti iz nje.
Ima mnogih koji ne žele koristiti tražilicu na forumu i pogledati ima li nešto što njih zanima vezano za njihov problem, nego otovore novu temu i olakšaju si posao.
odi posjeti par tjedana forum.hr pa ćeš vidjet što je rasul i banda i što su admini, pa ćeš vidjet stvarnu razliku i zašto se 99% korisnika ne buni na ovaj forum kakav je
nekazem ja da se obrisu dobre teme koje su nekad bile aktivne iz njih se i moze procitat nesto ako te zanima .. nego za one sto nemaj veza sa mozgom
nekazem ja da se obrisu dobre teme koje su nekad bile aktivne iz njih se i moze procitat nesto ako te zanima .. nego za one sto nemaj veza sa mozgom
admini ovo rade u svoje slobodno vrijeme i to je njihova slobodna volja, kad postaneš admin na ovom forumu bilo to za 3 godine, 5 godina, 15 godina, uzmi i sam počni brisat teme koje nemaju veze sa mozgom, a dotad sumnjam da ima svrhe tjerati admine da svo svoje slobodno vrijeme troše još i na pregledavanje desetke tisuća tema i odabiranje onih koje nemaju veze sa mozgom i njihovo brisanje
iskreno, nemoj se uvrijediti, meni ova tema nema veze sa mozgom
zasto modovi neobrisu stare i zakljucane teme ? nemoze se snac vise ovde.. ima nekih tema od pre 3 godine zapocete jednog dana a zavrsene drugog. Sto to ima da stoji na bugu ?
Sta ti nije jasno, sve je poredano po aktivnosti i vremenu teme, a imas tam gore (sedmo s desna) aktivne teme pa ak kliknes na to vidjet ces da ce ti izlistat teme koje su trenutno aktivne...i to po stranicama, fo real!
Teme koje pratim, moje teme, teme u kojima sudjelujem, to isto ima...desno uz rub..