Brisanje tema

poruka: 20
|
čitano: 2.035
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

zasto modovi neobrisu stare i zakljucane teme   ? nemoze se snac vise ovde.. ima nekih tema od pre  3 godine  zapocete jednog dana a zavrsene drugog. Sto to ima da stoji na bugu ? 

Say Hello To My Little Friend

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

obrisati zastarele i zakljucane teme 

15 DA !
23 ne

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Brisanje tema

Pogledaj moje teme, naci ces sigurno 3 koje su obiljezene kao epske.

Da ne pricam o svim ostalim.

Kakav bi ovo bio forum da se stare teme brisu? Bio bi chat.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

pa teme se gomilaju ko zecevi ukucam nesto da trazi ibaci  500 strana

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Brisanje tema
Scarfaceee kaže...

pa teme se gomilaju ko zecevi ukucam nesto da trazi ibaci  500 strana

ako si vidio neke odredene teme koje smatras da bi se trebale obrista,ti ih prijavi.modovi neka odluce

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
14 godina
Brisanje tema

Kolko su mi puta pomogle te starije tebe u riješavanju problema (np. Aoe2 i još mnogo toga)

bolje to nego da se stalno otvaraju nove tebe bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 15:12 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Brisanje tema

korisne/zanimljive bi trebalo ostavit

ali mnoge lockane bi trebalo obrisat

evo naprimjer dvije su u listi aktivnih tema:

http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/pc-5000-5500-kn/114335.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/packet-flow-cod-2/114334.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 15:12 (XXX-Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Te dvije će nestati iz aktivnih tema vrlo brzo, a na dno svojih podforuma nedugo nakon toga.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Danny_HR kaže...
Te dvije će nestati iz aktivnih tema vrlo brzo, a na dno svojih podforuma nedugo nakon toga.

to je točno, ali otežavaju pretraživanje jer se tamo pojavljuju

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

vidim neke zakljucane jos od pre tri godine ... Treba to i stic obrisat neznam koliko ima modova na bugu 10 ? 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Danny_HR kaže...

to je točno, ali otežavaju pretraživanje jer se tamo pojavljuju

Sustav pretrazivanje je smece i pomogne mi u 10% slucajeva.

Bolje je traziti na Google-u, samo staviti da pretrazuje samo BUG.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...

vidim neke zakljucane jos od pre tri godine ... Treba to i stic obrisat neznam koliko ima modova na bugu 10 ?

Oprostite na duplom post-u, ali za 50 godina, sta cemo?

Biti cemo forum koji se ne moze pohvaliti nicim, je li?

14 godina
neaktivan
Brisanje tema

sa cim da se pohvalis  ?? pogeldaj ti kakvih ima bisera  sto su napravili teme  to je za plakanje a ne za hvalu 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

takvih bisera ima puno više po drugim forumima, naši admini rade svoj posao

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

rade rade nekazem ja da nerade ali ima i kod nas dosta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje tema

Ne vidim potrebu brisanja starijih ili lockanih tema jer mnoge su korisne premda nema puno postova u njima. Ako se obrišu lockane teme opet će biti "specijalaca" koji će istu ili sličnu takvu temu pokrenuti pa će se opet lockati, a i bolje je da ostanu pa se može pogledati zašto je neka tema lockana i ponešto naučiti iz nje.

Ima mnogih koji ne žele koristiti tražilicu na forumu i pogledati ima li nešto što njih zanima vezano za njihov problem, nego otovore novu temu i olakšaju si posao.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

odi posjeti par tjedana forum.hr pa ćeš vidjet što je rasul i banda i što su admini, pa ćeš vidjet stvarnu razliku i zašto se 99% korisnika ne buni na ovaj forum kakav je

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brisanje tema

nekazem ja da se obrisu dobre teme koje su nekad bile aktivne iz njih se i moze procitat nesto ako te zanima .. nego za one sto nemaj veza sa mozgom 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

nekazem ja da se obrisu dobre teme koje su nekad bile aktivne iz njih se i moze procitat nesto ako te zanima .. nego za one sto nemaj veza sa mozgom

admini ovo rade u svoje slobodno vrijeme i to je njihova slobodna volja, kad postaneš admin na ovom forumu bilo to za 3 godine, 5 godina, 15 godina, uzmi i sam počni brisat teme koje nemaju veze sa mozgom, a dotad sumnjam da ima svrhe tjerati admine da svo svoje slobodno vrijeme troše još i na pregledavanje desetke tisuća tema i odabiranje onih koje nemaju veze sa mozgom i njihovo brisanje

iskreno, nemoj se uvrijediti, meni ova tema nema veze sa mozgom

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 15:50 (munjovoz).
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

zasto modovi neobrisu stare i zakljucane teme   ? nemoze se snac vise ovde.. ima nekih tema od pre  3 godine  zapocete jednog dana a zavrsene drugog. Sto to ima da stoji na bugu ? 

Sta ti nije jasno, sve je poredano po aktivnosti i vremenu teme, a imas tam gore (sedmo s desna) aktivne teme pa ak kliknes na to vidjet ces da ce ti izlistat teme koje su trenutno aktivne...i to po stranicama, fo real!

Teme koje pratim, moje teme, teme u kojima sudjelujem, to isto ima...desno uz rub..

no bullshit, i'm serious.. no bullshit, i'm serious..
The best way to be boring is to leave nothing out.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice