Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.540
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još će rezbarije služit kao okviri za sadržaj i na kraju vjerojatno neko osvijetljenje.
Jako slabo se vide ova slova...
Za print radiš?
Budi siguran da u 300dpi radiš, i osobno, probaj nekako drukčije to napravit, ovako je nečitko/neestetski.
Za print radiš?
Budi siguran da u 300dpi radiš, i osobno, probaj nekako drukčije to napravit, ovako je nečitko/neestetski.
je, 300 dpi. Bit će ok. Vidjet ćemo još kamo će me odvesti
Okvir štita je stock ili?
Špica, chrome efekt već dugo pokušavam postići, hvala.
fora
Super je, ali probaj malo popraviti ove naljepnice sa strane kamiona, na prikolici su okej, i ovaj tekst "Sky is Not the Limit" stavi u nekakav drugi font, i malo se probaj igrat sa velikim/malim slovima, da naglasiš nešto.
U stilu, the sky is NOT the limit.
Evo uhvatio malo vremena posto su skolski praznici...
Nije da cjepidlačim, slika je izvrsna, no ako već poslušaš slasha i budeš bijenjao ovaj tekst dolje desno, mislim da ispred sky ne ide the, tako da bi ga možda bilo bolje ukloniti.
Ostatak je odličan ( možda još malo bode ova naljepnica na vratima kamiona, no ništa previše.
malo crtanja...
Može slika veće rezolucije? :)
Evo uhvatio malo vremena posto su skolski praznici...
Scene sve odvažnije =) Kvaliteta na (najvišoj) razini, kao i uvijek.
u 23 sec
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice-22h-06h/11094.aspx?page=3104&jumpto=1877771&sort=asc&view=flat
morao sam dat link da jer je koncept važan
evo jedna
Super. Dobro si ocistio kamion od blata i prljavstine, motion blur je super. Covjek naprosto ne moze vjerovati da je to isti kamion. Ako se bolje zagleda vidjet ce da gornji desni retrovizor nema refleksije na sajbi no...to je vec cjepidlacenje.
Ako je to onaj isti kamion na kojem su radnici onda svaka cast. Prilicno si se potrudio da ga odrezes sa pozadine
We want somethin' from Ad4pt3r!!!