Pozdrav,
Imam nepodnosljiv problem s ovom grafičkom.
Grafička sama od sebe zuji cuje se kao "strujanje struje" zuji cip i vjerojatno kondenzatori... i to na intervale dodje pa prodje.. npr kad idem na rating u Win7 kad dodje na test 3d i ona sranja to se cuje kao da mi je trafostanica uredu, a kad pokrenem Frumark na početku se cuje i onda preuzme vent koji je isto dosta bucan,(doduse bucniji od ostalih sto imamo u uredu gtx 260, 250, 6870) ali to razumijem zasto.
I to je ok kad se nesto radi, slusa, ali kad je tisina to zujanje izludi čovjeka. A pošto većinu posla kad radim sam u tisini stalno sam lud :) Novi je cijeli komp, grafička nova, kupio Sileo kuciste koje je kao tapecirano i svejedno se cuje.... Ima li tko kakav savjet, grafička se uopće ne opterećuje temp je od 30- 32 c..
Odni u links di sam uzeo cijeli komp i oni kazu da je normalno da neke zuje.... i kao ne cuje se bas jako a u servicu bruji 5 kompova rastavljenih ovo, ono normalno da se tamo ne cuje toliko.
Kupis komp da ti bude tih jer ti je blizu slozis sileo, stavis necujno napajanje, 2 venta od 5db, i necujni Scythe Grand kama cross i onda te grafička izluđuje!
Savjeti dobrodosli, i dal da idem opet u links da im se napim krvi dok mi ne zamjene ???
pozz