Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.958.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
JanPula kaže...

Jel neko kupovo iz MagazinRS web shopa,jesi li sigurni.

Među boljim dućanima u ZGu.

12 godina

Možda za grafičke ili zbog usluge(nisam kupovao kod njih).

Malo off, ali pogledao sam maloprije njihove cijene, poprilično šareno, a kod određene periferije(hint; miševi), da nije tužno bilo bi smješno!!

coffe,coffe,coffe.....
17 godina
Vodič za odabir grafičke kartice
GeForce GTX 1060 iChill X3 ili Gigabyte G1 1060?

Inno je jeftinija 100kn, a kolko čitam i nekaj je hladnija..

Pošto vidim da nisu baš nekaj popularne, jel ju ko ima da napiše koju riječ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uzimao sam monitore tamo, moram pohvalit dečke jer su monitori stigli odmah idući dan a i super mi je što možeš plaćat paypalom i općenito su vrlo pristupačni za komunikaciju.

14 godina
Hvala, a ide li to u moju maticnu i jel mi dovoljno napajanje?

*noob* Thx :)
17 godina

Moze i dovoljno je ...happy gaming 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Imaš odličnu Pc Ekspert recenziju o Gigabyte G1 1060 . Gledaj onu sa dužom garancijom.

RIP Šaban (21.6.2016)
10 godina
Best buy grafa do 1300 max1350 kn, ni kune vise. Vise inf pod moj pc.
Hvala!
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LLAMABOY kaže...
Best buy grafa do 1300 max1350 kn, ni kune vise. Vise inf pod moj pc.
Hvala!

Novo definitivno RX460, ako si vis eza nvidiu onda GTX950 ili potrazi polovno R9 380 / GTX960

11 godina
neaktivan

Kupujem novu graficku i mislio sam na SAPPHIRE RX 470 4G D5 Nitro+ , pa me zanima jel dobra , jer mi se čini da je puno bolja od GTX 960 a tu su u istom cjenovnom rangu, i još me zanima i najvažnije pitanje oce mi stat u ovov kučište sa slike, jer je grafička 240 mm a čistog prostora ima 230mm i onda ima ova kockica od Sata1_2 koja je visoka 1cm pa me zanima oce stat grafička il ce joj to smetat pa se nece moc stavit???

ova sa slike je 210mm

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne moras pisat 10 postova, imas dugme "uredi" u desnom kutu od posta i onda mozes mjenjat post i dodavati slike. Izmjeri koliko prostora imas od prednje dozadnje strane na mjesto gdje ide gpu, ako imas manje nego pise da je duzina kartice ne mozes ju staviti.

Btw 

Ako ne stane pogledaj si Gigabyte GTX950 koja je u istom cjenovnom rangu kao i RX460 a manjih je dimenzija

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 17:49 (ibme74).

0 0 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...

A šta se onda nudiš kad nemaš vrimena ni volje za pomoći ???

Ispričavan se. Nisam znao da triba provest par sati u nekog i kopat po hardweru/softweru. Kad je pitao pomoć ponudio sam se, momak je objasnio i nemogu mu pomoć. To je trajalo doslovno 3 poruke.

Nadam se da sam ti objasnio i da te više neće mučiti to pitanje. 

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
12 godina
Neznalica121212 kaže...
nicky.sl kaže...

Ispričavan se. Nisam znao da triba provest par sati u nekog i kopat po hardweru/softweru. Kad je pitao pomoć ponudio sam se, momak je objasnio i nemogu mu pomoć. To je trajalo doslovno 3 poruke.

Ma hvala tebi sto si htio pomoci, nema potrebe za raspravom. Sto se oglasa tice izgleda da je ipak bio prevarant jer kad sam ga trazio da dostavi odredene dokaze vise se nije javljao i pobrisao je oglas sa njuskala. LP :)

12 godina
ibme74 kaže...
Neznalica121212 kaže...
nicky.sl kaže...

Ma hvala tebi sto si htio pomoci, nema potrebe za raspravom. Sto se oglasa tice izgleda da je ipak bio prevarant jer kad sam ga trazio da dostavi odredene dokaze vise se nije javljao i pobrisao je oglas sa njuskala. LP :)

Nema na čemu, gotovo sam i mogao pomoći da vidim jeli fake. Teško me zajebat. Možda je to genetski pošto mi je stari krim inspektor u penziji. :P poz

11 godina
neaktivan

ima dosta od prednje do zadnje strane samo je problem ova bjela kockica jer neznam jel ce uc graficka u utor ak je to ispod graficke ili je preveliko

10 godina
odjavljen
šaran1234 kaže...

ima dosta od prednje do zadnje strane samo je problem ova bjela kockica jer neznam jel ce uc graficka u utor ak je to ispod graficke ili je preveliko

Stati će.

17 godina
Puls3 kaže...
zvonac kaže...

Imaš odličnu Pc Ekspert recenziju o Gigabyte G1 1060 . Gledaj onu sa dužom garancijom.

Citao sam, samo sad vidim drugi problem zvan coil whine..

10 godina
odjavljen

Nesto ne stima sa tim Giga 1060kama

Puno se pise po netu o coil whineu.

Phoenix je mozda i najbolji odabir.

0 0 hvala 0
11 godina

Ne znam bas jer ima 2g jamstva. Tu je i Inno3D iChill X3 ili MSI Armor koga briga sto nema backplate, svi sa 3g jamstva kao i Giga..

13 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Nesto ne stima sa tim Giga 1060kama

Puno se pise po netu o coil whineu.

Phoenix je mozda i najbolji odabir.

pa ocigledno su zavojnice(choke) na mosfetu/Vrm-u kvalitetnije(nemora znaciti kvalitetnije vec bolje popunjene iznutra pa zavojnica nemoze toliko titrati) nego kod ostalih!

Gainward ima Magic R22(oznaka "r22") zavojnice koje su superiornije naspram Coiltronics-a(oznaka veliko slovo "C") koji slovi kao high-end!

edit.

evo jedan fini tekst:

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/67822-graphics-card-coil-whine-investigation.html

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 0:33 (Stjepanj).
10 godina
Kupovao ja.kuciste i SSD ..sve oke iako malo oko transporta mi je minus dostave a ne ducana malo bolje osiguranje za ssd al oke sve stima
11 godina

Tko nadje ista za Inno3D iChill X3 1060 nek linka. Nekak mi se cini najkvalitetnija, ali nema nikakvih informacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 1:31 (The_Fichek).
12 godina

Kupio danas u HG Spota za 2570kn GTX 1060. Grafička čini se pokreće sve na ultra za sada. Moram napomenuti da moj XFX 450w pro napajanje pokreće cijelu konfiguraciju. Fx 8350, gtx 1060, z11 kučište 4 ventilatora, evo 212 hladnjak.

Hvala FakeDeath na savjetu da će napajanje uspjeti to vrtiti. Hvala svima na savjetima.

3 0 hvala 0
13 godina
The_Fichek kaže...

Tko nadje ista za Inno3D iChill X3 1060 nek linka. Nekak mi se cini najkvalitetnija, ali nema nikakvih informacija.

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/93623-inno3d-geforce-gtx-1080-ichill-x3/ evo The_Fichek

oh sry to je 1080

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 22:25 (mislioc).
8 godina
neaktivan

Sta mislite da kupim Asusovu GTX 950 75watta, rx 460 ili da cekam mozda GTX 1050 ako bude bez six pina?
sada u kompu imam GTS 450

2 RX 460 -1100kn
3 GTX 950 Asus - 1300kn
11 Cekaj GTX 1050

0 0 hvala 0
15 godina
CroBandit kaže...

Sta mislite da kupim Asusovu GTX 950 75watta, rx 460 ili da cekam mozda GTX 1050 ako bude bez six pina?

Ako ti se ne zuri cekaj 1050 vidi benchmarkove pa odluci izmedju 460 ili 1050.  

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
13 godina
neaktivan
CroBandit kaže...

sta je ostatak masine?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

Pozz!

Ako možeš malo se strpi, tako moram i ja, za sada imam 1200kn, pa za nekih mijesec dva si uzmem 1060 ili rx480 od MSI, pa sam miran koju godinu;))) ali kako tebi odgovara! Strpljen spašen, možda naletiš na nešto šta ti odgovara, strpljenje je vrlina... uff, uff, ;)) Lp

14 godina
neaktivan
Pozdrav, trebala bi mi pomoć oko odabire nove grafe. Mogu ići do 1200-1300kn. Zabrinjava me bottleneck jer mi kompjuter nije baš naj noviji iako smatram da ima kvalitetne komponente htio bi ga osvježit s novom grafičkom ali opet da ne bacam pare ako mi cpu nece moc iskoristit sav potencijal grafičke. Mislio sam uzet 750ti a možda čak i 950gtx, Može li amd parirat ovim grafičkama po cijeni i performansama?

Konfiguracija:
MBO: Asus H61M-F
GPU: ATI HD 5670 512mb ddr5
CPU: Intel Core i5-2400 3.10GHz, 3098 MHz Sandy Bridge 1155
RAM: Kingmax FLFE85F-C8KM9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM 2X2GB
PSU: LC-Power LC500H-12 500W

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rađe gtx 950. Ili sačekaj sada nove AMD RX serije.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice