Konfa iz siga
ima li smisla prelaziti na gtx 770 (da nece CPU biti bottleneck?) ili bolje pricekati jos neko vrijeme pa vidjeti sta ce biti od maxwella? gejmam na 1920x1080
ne planiram OCati (zbog napajanja)
igram project cars (performanse ubijaju refleksije na rain settingu), total war serijal te planiram witcher 3, star citizen
gledao sam ati R9 280x, ali koliko vidim trosi previse za moje napajanje (+ imao sam ATI 6g i ne zelim se opet bakcati s njihovim driverima, nvidia rastura sto se tice toga)..
budzet do kojih 2300kn
tnx
proc ti je dovoljan za gtx 770 bez problema jer je njegov turbo boost 3.6 ghz - i on ti zapravo radi stalno na 3.6 ghz - nemoras ni postavljati xmp - osim ako ga u biosu neogranicis na 3.2 tako da oko snage procesora nebrini, sto se tice grafi - gtx 660 je nesto jaca od gtx 580, dok su gtx 580 i hd 7850 tu negdje, moze se reci da je 5% +/- u prefromansama, naravno hd 7850 se kloka jako dobro no to je druga stvar, btw Stjepanj gdje nabavljas te sve silne graficke kartice, vidim da stalno mjnejas i benchas - nabavi mi GTX 660ti dc2 top ili gtx 660ti pe