molim pomoć, za klinca od sestre tražim grafu u linksu i vidio sam xfx 7750 na akciji za 650 kunića, po slici bi rekao da je verzija double dissipation koja u recenzijama dobiva odlične ocjene zbog niske temperature i potrošnje što je bitno zbog slabijeg napajanja (vjerojatno ćemo kupiti i novo napajanje da ne vrisne sve skupa) i lošijeg kućišta koje nema bogznakakvo prozračivanje...
...pitanje je, obzirom da klinac ima u kištri e7200 koji ne bih klokao (opet da kojim slučajem na vrisne nešto jer je matična neki šrotex) hoće li to biti odgovarajuća karta, jer se otprilike slaže i u budžet, i hoće li taj proc biti preveliki bottleneck (bf3/4 ne igra tako da zanemarite ekstremne situacije)
slika je kriva, to je FX775AZNJ4 iliti sa jednim ventom...
ahm njesra, a znači bolje onda uzet onu sapphire što je kolega str preporučio
za matičnu nisam siguran koja je, ali je zasigurno jedna od najjeftinijih i još je stara pet godina pa stvarno ne bih riskirao klokanjem proca da nešto ne vrisne jer baš za novi komp i nemaju love, a mali će biti jako tužan ako ostane bez kompa
za napajanje mislim da je neki ms od 400w također prastaro, zato sam im i preporučio da uzmu novo, ili cx430 ili lc green 460, cijena je slična
Samo zemi onu spapphire,pa kasnije kupiš neko napajanje,jer me čudi kako to ms več nije crklo