Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.949.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

EEEEE JESAM TUDUM......spustio cjeenu na 350(kartica doslovno ko nova))  i uzmem je i montiram kad skontam da mi je napajanje neko jaaadnoooo od 400 wat a za ovu karticu treba preko 500wat 

.tada fail broj .2  idem je probat stavit spojim ukljucim idem spojit LCD na karticu kad moj kabel VGA a za ovu treba HDMI kabel to se valjda moze jeftino kupit a sad me hebe napajanje..i kad sam ukljucio nije spojen kabel bio i samo je bibikala biiiii  biiiiiiiiiiiii biii itako daljeee :((((  to je vjerovatno da je napajanje slabo :(((((((   sad kupovat napajanje

imal ko kakav savjetttttttt...koje najeftinije napajanje od preko 500 wati odma da ga narucim

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
controlor666 kaže...

EEEEE JESAM TUDUM......spustio cjeenu na 350(kartica doslovno ko nova))  i uzmem je i montiram kad skontam da mi je napajanje neko jaaadnoooo od 400 wat a za ovu karticu treba preko 500wat 

.tada fail broj .2  idem je probat stavit spojim ukljucim idem spojit LCD na karticu kad moj kabel VGA a za ovu treba HDMI kabel to se valjda moze jeftino kupit a sad me hebe napajanje..i kad sam ukljucio nije spojen kabel bio i samo je bibikala biiiii  biiiiiiiiiiiii biii itako daljeee :((((  to je vjerovatno da je napajanje slabo :(((((((   sad kupovat napajanje

imal ko kakav savjetttttttt...koje najeftinije napajanje od preko 500 wati odma da ga narucim

pa koje napajanje imaš, jesi probao uopće spojiti i upaliti računalo sa tom grafom i napajanjem???

13 godina
neaktivan

Samo kupi nešto pametno, nemoj MS Industrial i sl.

Imaš vodič o napajanjima u pripadajućem podforumu.

Trebao bi držati Corsair CX 430, ali možeš dodati nekih 100 kuna za CX 500 ili kupiti neki od drugih proizvođaća.

To sam ja- sigurno JA
13 godina
controlor666 kaže...

koja grafička...koje napajanje...nismo vidoviti

jer ako se radi o onoj 4870 to nikako ne spajati na loša napajanja jer to čudo treba punoo struje,em se radi o 2x6pin konektorima....

napajanja tipa strider 400, gp3 460, cx430, xfx 450, zalman 500 itd itd....+ 1x6pin konektor jer vecina tih napajanja ima samo 1x a tebi treba 2

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 21:27 (FakeDeath).
15 godina
neaktivan

OVAKO PLOCA JE IZ  MY PC SVE SU POSTAVKE PISU U MY PC NAPAJANJE je ATX 400 PNR nekooo starooo..i fali jos neki konektor   AJAJAJA JESAM TUDUM  sory na caps    ........

a kad spojim na maticnu ovu novu graficku onda samo se cuje bibikanje bii biiii biiiiiii

13 godina

cujes jer nisi spojio dodatne konektore na grafičku...a i ne mozes jer je napajanje slabo...a i ako uspiješ nemoj jer ce sve izgoriti...

kupi novo napajanje...reci koliko love imas i u kojoj trgovini ti paše?

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran

moze li moj i3 2120 drzati msi gtx 660 2gb twinfrozr na 1920x1080 bez velikog bottlenecka?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A U sugavom sam dbku  .love samo da moze normalno pokretat netreba nista svemirsko

15 godina
neaktivan
GaMeR112 kaže...

moze li moj i3 2120 drzati msi gtx 660 2gb twinfrozr na 1920x1080 bez velikog bottlenecka?

Ne.

Moze neke igre, ali Crysis 3 i novije sigurno nece moci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 22:10 (Almin94).
13 godina
controlor666 kaže...

A U sugavom sam dbku  .love samo da moze normalno pokretat netreba nista svemirsko

http://www.njuskalo.hr/kucista/corsair-cx430-oglas-9075690

ili pregledaj trgovine tamo kod sebe pa vidi što imaju i javi nam da ti kazemo koje....

a i poslao sam ti pm pa pogledaj ;=)

15 godina
neaktivan

nadam se da nije crko kad sam ga spojio sinoc, prvi put samo je bibiko i lagano vrtio ventilatore i to je to,,,,,znaci kontam uzet ovo napajanje tu preko kolege s foruma ,napajanje strider400    i ono ce normalno pokretat karticu  jel tako?  ali trebacu ukljucit jos jedan konektor((to mi kolega obeco poslat thanks FakeDeath))     i TO JE TO NEBI TEBALO bit vise iznenadjenja???   

E DA!!   posto sam moj LCD(starija tipa spajo na staru graficku a ona je isla preko VGA kabela znaci sad trebam uzet novi kabel HDMI da bi opce spojio stari LCD na novu karticu))

((jesu skupi ti kabeli))

13 godina

dovoljan ti je dvi to vga adapter ovo

ako nemas, pošaljem ti i to ;=)

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ako su igre u pitanju onda radje

http://cpudoo.com/vga/3387-asus-vga-hd7770-dc-1gd5-v2.html

ili 650ti koja je nesto jaca...7750 je najslabija tu i nema sta traziti kraj 7770

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 10:09 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Čini mi se da je korisno ...cijene radeka idu dolje, dolje

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim samo kratko za savjet: kartica do 1500 kn, što je najbolje uzeti i gdje?

Parva Diplodocus

0 0 hvala 0
13 godina
Anonimni_Korisnik_2013 kaže...

HD7870 ; http://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/1457-sapphire-radeon-hd-7870-ghz-edition-2-gb-gddr5-pci-express-30.html  i još ti ostane para {#}

16 godina
Anonimni_Korisnik_2013 kaže...

HD7950 ili gtx660Ti rabljeno

ili nove hd7870 ili gtx660

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 16:00 (Asta).
13 godina

Pozdrav, opet ja :)

Neka grafa do 1000-1100

frend većinom pikira na Portio, makar će uzeti i u ADM ako je bolje

svejedno da li je NVIDIA ili Ati

u kompu ima cca 4gb memorije, dual core, ali bude kroz godinu dvije to mijenjao :)

Bio je gledao da li da uzme Palit GTX 650 2gb verzija ili Gainward GTX 650 Ti GS 1gb verziju, makar ako je i neka atijeva bolja, moglo bi i to:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
X-Plosiv kaže...

Pozdrav, opet ja :)

Neka grafa do 1000-1100

frend većinom pikira na Portio, makar će uzeti i u ADM ako je bolje

svejedno da li je NVIDIA ili Ati

u kompu ima cca 4gb memorije, dual core, ali bude kroz godinu dvije to mijenjao :)

Bio je gledao da li da uzme Palit GTX 650 2gb verzija ili Gainward GTX 650 Ti GS 1gb verziju, makar ako je i neka atijeva bolja, moglo bi i to:)

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806879

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=13311&osCsid=0d5b5715e1078ad722fdd8d9ae974016

15 godina
neaktivan
polu rjeseno

Ovako .narucio sam prek kolege vec ovo napajanje(http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=247 za onu moju karticu novu))

E DOK nedodje jel mogu ja isprobat s ovim napajanjem imam ga vec http://www.game-debate.com/psu/index.php?ps_id=690&psu=MS%20Industrial%20Platinum%20MS-400ATX

400 wati je isto

UFFF NIJE SVE ISPISALO.....ovu karticu http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/pci-express-pci-e-agp-graficke-kartice-vise-modela-oglas-6298216

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 21:48 (controlor666).
13 godina
Re: polu rjeseno
controlor666 kaže...

Ovako .narucio sam prek kolege vec ovo napajanje(http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=247 za onu moju karticu novu))

E DOK nedodje jel mogu ja isprobat s ovim napajanjem imam ga vec http://www.game-debate.com/psu/index.php?ps_id=690&psu=MS%20Industrial%20Platinum%20MS-400ATX

400 wati je isto

UFFF NIJE SVE ISPISALO.....ovu karticu http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/pci-express-pci-e-agp-graficke-kartice-vise-modela-oglas-6298216

Nemoj se zajebavati sa tim MS-om, jer je to napajanje rupa bez dna.

15 godina
neaktivan

kako mislis rupa bez dna pa asamo  5-6 dana da odigram koju igricu

13 godina

nemoj ni pokusavati spajati na to jer ponovno, sve ce izgoriti a ne samo napajanje...

sačekaj da dodje strider pa se onda igraj

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
controlor666 kaže...

kako mislis rupa bez dna pa asamo  5-6 dana da odigram koju igricu

Strpljen spašen...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
neaktivan

auuuuu...    vec ja spojio{#}{#} .......a nece valjda rikavela sve sad....((spojio staru grafulju i naravno probo novu pa mi idalje biii biiiiiii bibikalo {#}

vazda su mi govorili  dok sam bio mali:::: Sr{#}   sacekaj poolako ne otvaraj too!!!

stacu kad nemam strpljenja nece valjda sad kostat me to momacki {#}

13 godina

pa naravno da bipa kada nisi spojio napajanje grafičke...kuzis, moras spojiti ona dva konektora...a to sa losim napajanjem ne mozes i nemoj!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 22:11 (FakeDeath).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

a kuzim te tek sad prijatelju ...em ti     TEK SADA OVO CITAM :ono ludilo usporedjuju u topicu ovo napajanje koje ja imam ko najgore...ajmeeeeee..... druze ujutro saljem lovu...salji sto prije...izgorece mi  stan a ne komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ostavicu ...ovo napajanje dok mi nedodje drugo necu vise spajat ovu novu karticu ...al valjda nece sve ostalo crknut zbog njega u nekoliko dana hebemu a iako crkne sunce mu barem cu uzet novi dio

a sad gledam pa staro napajanje je MS 400 atx kako li vec    i traje ihihi na nvidiji hmmmdobro je nebi trebalo crknut....ali cekam novo napajanje necu se vise igrat ovo mi je skoooolaaa

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 22:23 (controlor666).
11 godina
neaktivan

Jel bolja gtx 680 ili hd 7970 za kupnju ?

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice