Sta je bolja opcija izmedju ove dvije kartice??
Gainward GeForce GTX 650Ti BOOST GS 2GB
Sapphire HD7850 1GB Ghz Edition
Sta je bolja opcija izmedju ove dvije kartice??
Gainward GeForce GTX 650Ti BOOST GS 2GB
Sapphire HD7850 1GB Ghz Edition
Mislim da bih tu isao na HD7850 ! Iako s 1GB memorije , mrvicu je jača i ima bolji OC potencijal ! Iako bas i nemres fulat da uzmes i GTX650 Ti BOOST !
16 | HD7850 1GB |
---|---|
14 | GTX650 Ti BOOST 2GB |
Tu mi je najveca dilema izmedju 2gb ili OC?? sta mi je bolje na duze staze, posto ne mijenjam graficke cesto, 2/3 god. period.
Na duge staze , onda ipak mozda bolje BOOST zbog 2GB memorije , a i da se i ona nesto OC-at !
Ili se protegnut do 2GB HD7850 , razlika je nekih 150kn ( ovisno o trgovini )!
Koju graficku uzeti :D
22 | GAINWARD GeForce GTX 650 TI |
---|---|
3 | xfx Radeon hd 7770 |
GTX650 Ti , nesto je jača i skuplja ! S druge strane , za cijenu GTX650 Ti se da naci HD7790 , koja je nesto jača od GTX650 Ti !
Tražim novu grafičku pa malo gledam cijene po nabavi i naletim na 660 Ti u edigitala po dobroj cijeni. Radi se o Asus 660TI 3GB za 1619 kn, dok se 2GB verzija prodaje za 1879 kn.
Osobno nikad nisam ni čuo za 660 Ti s 3GB rama i vidim da se poprilično razlikuje u izradi što se tiče coolera i samog pcb-a, a i razlika u cijeni je osjetna. Također na netu ne mogu pronaći nikakvih konkretnih informacija ili nekakav review vezano uz ovu karticu.
Zna li tko od vas šta o ovoj kartici, jeli to standardna 660 Ti samo s više rama ili nekakva ''okrljaštena'' verzija pa je zato tako osjetno jeftinija od ostalih?
Gledajuci specifikacije to je standardna GTX660 Ti samo s 3GB memorije i mislim da je gore starija verzija hladnjaka ! Super cijena za tu grafu !
Tražim novu grafičku pa malo gledam cijene po nabavi i naletim na 660 Ti u edigitala po dobroj cijeni. Radi se o Asus 660TI 3GB za 1619 kn, dok se 2GB verzija prodaje za 1879 kn.
Osobno nikad nisam ni čuo za 660 Ti s 3GB rama i vidim da se poprilično razlikuje u izradi što se tiče coolera i samog pcb-a, a i razlika u cijeni je osjetna. Također na netu ne mogu pronaći nikakvih konkretnih informacija ili nekakav review vezano uz ovu karticu.
Zna li tko od vas šta o ovoj kartici, jeli to standardna 660 Ti samo s više rama ili nekakva ''okrljaštena'' verzija pa je zato tako osjetno jeftinija od ostalih?
http://www.asus.com/us/Graphics_Cards/GTX660_TIDC2OC3GD5/#specifications
http://www.asus.com/us/Graphics_Cards/GTX660_TIDC2O2GD5/#specifications
neznam jesi vidi na Asusovim stranicama, ali poprilično su jednake osim količine memorije i što je ova s 3GB malo brža
mislim da ti se to isplati uzet
izgleda da je na edigitalu greška u cjeni al na njihovu štetu
http://www.asus.com/us/Graphics_Cards/GTX660_TIDC2OC3GD5/#specifications
http://www.asus.com/us/Graphics_Cards/GTX660_TIDC2O2GD5/#specifications
neznam jesi vidi na Asusovim stranicama, ali poprilično su jednake osim količine memorije i što je ova s 3GB malo brža
mislim da ti se to isplati uzet
izgleda da je na edigitalu greška u cjeni al na njihovu štetu
Nije greska , to je prava cijena ! Bila je i jeftinija i par forumasa ju je kupilo !
Kako je Haf rekao nije greška, znaju oni imati dobre akcije.
Jedino mi je malo čudno to šta nigdje ne mogu naći ništa konkretno o toj kartici, a vidim i na asusovim službenim stranicama da je niti nema na 660 Ti listi
Ima je !
Da, vidim da je izbacuje u pretragi ali nigdje se ne spominje na onoj listi. Možda je povučena iz proizvodnje jer ima stari hladnjak kako si rekao...?
Jedino me muči to da uzmem sad nju pa da za koji dan dođu 760 po istoj cijeni, jer koliko vidim ovaj edigital često zna imati dobre akcije.
razlika izmedu te dvije kartice nije u starom hladnjaku nego da bi se ova skuplja tocnije OC verzija bolje hladila(veci klokovi) i od tuda nesto veci hladnjak od asusa a i cijena naravno...LP
Za to ti treba i novi procesor.
Za to ti treba i novi procesor.
kao sto ti gore kolega kaze s tim procesorom prakticki nemres vise nista novo vrtiti na tim detaljima! nemoze ti pomoci ni grafa za 8000kn!
Bilo koji Athlon II x4 ili neki Phenom II x4 840 ili 945.
Svakako prije nadogradnje ažurirati/nadograditi bios.
Evo CPu Support liste: http://www.gigabyte.com.hr/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3008
Ja sa mojim procesorom igram sve igre bez problema (SP) a mislim da je slično govno kao tvoj. Ako nisi neki zahtjevni gamer kupi grafu i deri.
ti imaš grafičku koju tvoj procesor ne može gurati...jedino ako je dobrano ocan...na stock nema teoretske šanse
za takav proc i kao što on ima max je 6670 ddr5
Ja sa mojim procesorom igram sve igre bez problema (SP) a mislim da je slično govno kao tvoj. Ako nisi neki zahtjevni gamer kupi grafu i deri.
neces vjerovati ali moj comodore64 isto vrti sve igre bez problema...daj procitaj ponovno sta je covijek pitao i trazio! ako zaista neznas konkretno odgovoriti na necije pitanje onda rade suti jer ce u suprotnom doslovno baciti novce po tvojoj preporuci!
sry ali bez ljutnje kolega Zekat! LP
Koja grafa za intel core 2 duo.. znaci da nije pre jaka ili pre slaba, cisto da moze izvuci full iz nje. koja bi bila?
Koja grafa za intel core 2 duo.. znaci da nije pre jaka ili pre slaba, cisto da moze izvuci full iz nje. koja bi bila?
procitaj drugi post iznad svog!
Trazim vec nekoliko dana grafe...hd6870/6850/5870/5850 sve te na njusci, i sve sta sam našao nema garu tako da mi se baš ne isplati.
Vi ste mi preporucili ove gore grafe, a niti jednu od nvidie, ne kuzim zasto? mozda sam ja rekao da bude od amd-a? moze bit, neznam
Uglavnom, malo sam tražio po njušci i našao par oglasa..trebam da mi kazete koja od tih grafa je najjaca i konkurira ovima gore.
Grafe: GTX285, GTX460, GTX470, GTX560 i GTX650TI
Mozda bi neku od ovih uzeo ako su bolje ili otprilike iste kao ove gore..samo opet ovisi o garanciji.
Hvala
Grafe: GTX285, GTX460, GTX470, GTX560 i GTX650TI
Prekriženo ne gleda, Ždere struje, staro je i ne podržava dx11.
GTX 460 ~ 6850
GTX 560 ~ 5850
GTX 650 Ti ~ HD 6870
GTX 470 ~ HD 5870
pa bar 560/560ti ima na svakom čošku :S
ima ih i sada na njušci sa garancijom...
Ovu ekipu ovdje moraš uzeti sa malom rezervom. Pogledaj pod Moj PC moju konfu, HD6850 ja se s njom igram odlično, sve nove naslove (SP), naravno nije FullHD ali postavke su večinom na high bez AA, MSAA i ostalih fora. Igram se 25 god. bez prestanka po par sati na dnevnoj bazi i onda mi dođe čovjek i kaže da je to nemoguče. Nebavim se tolko bottleneck-om, clockanjem..više igram.