Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.947.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Kolko vrijedi powercolor 3850?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

150

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Zin8 kaže...

Iz links servisa su mi poslali poruku u kojoj mi nude XFX 7850 1GB u zamjenu za moju Sapphire HD 6950 1GB dual fan.Dali da to uzmem?

I koja bi grafa po njihovim cijenama bila fer zamjena?

- trazi hd 7870 - ako nedaju - uzmi hd 7850 jer je bolja od hd 6950 - ali prvo trazi i ako nedaju pocmi da krse tvoja prava itd - malo ''strucne'' terminologije i popustit ce 

14 godina
neaktivan

koju izabrati između ove dvije  http://www.links.hr/artikl-051.803.926  

http://www.links.hr/artikl-051.806.820

cika batmen
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 13:16 (cika batmen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gtx 650ti je bolja kartica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
cika batmen kaže...

koju izabrati između ove dvije  http://www.links.hr/artikl-051.803.926  

http://www.links.hr/artikl-051.806.820

GTX650 Ti je bolja !

Kad vec mozes dati 1.250kn za grafu , si razmisljao da se protegnes jos 80kn i uzmes MSI HD7850 1GB za 1.324kn preko web-shopa ? Puno bolji izbor od GTX650 Ti !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
cika batmen
13 godina
neaktivan

Odma to kupuj!Predobra ponuda!Još ako si kupiš neku bolesnu,novu grafičku poslje,ovu si uzmeš za PhysX{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemoze to kupit dok aukcija ne zavrsi , a do onda ce bit i veca cijena ! Ja sam se bio tako natezao za jednu komponentu , pa sam dosao do takve cifre da sam odustao !

Aukcija se zatvara 04.12.2012. 20:00
U slučaju ponude u zadnjih 5 minuta aukcije, aukcija se produžuje za 5 minuta od te ponude.

A u tih zadnjih 5 min. ce svi lupat / dizat ponude !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 21:04 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Nemoze to kupit dok aukcija ne zavrsi , a do onda ce bit i veca cijena ! Ja sam se bio tako natezao za jednu komponentu , pa sam dosao do takve cifre da sam odustao !

Aukcija se zatvara 04.12.2012. 20:00
U slučaju ponude u zadnjih 5 minuta aukcije, aukcija se produžuje za 5 minuta od te ponude.

A u tih zadnjih 5 min. ce svi lupat / dizat ponude !

tocno - tako se to i na e bayu vrti - svi Bidaju na kraju i nemozes nista kupit po cijeni koja se cini super na pocetku

13 godina
odjavljen

Sapphire HD 7850 ili XFX HD 7850 ?

S tim da XFX mogu dobit odma,a na Sapphire moram cekati do sredine sljedeceg tjedna.

0 0 hvala 0
14 godina

Sapphire je tiha, XFX je bučna, simple as that.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:08 (itomic009).
14 godina

Moze preporuka neke low end graficke da stavim curi u komp? Konfiguracija je : Intel q6600, 2gb DDR2 rama(mozda stavim jos 2), napajanje neko no name od 400W. Tek toliko da moze gledat filmove i da ja mogu koji put pokrenut neku igru, tipa SC2, ME, Alan Wake...Sta bi  bila vasa preporuka? Neznam dal da uzmem neki totalni low end ili da ipak stavim nes mid range (komponente nisu bas totalno slabe)? Po mogucnosti da je novo i tiho. Do nekih cca 400kn, ali moze i koja kuna vise ako se isplati.Thx

Samo Hajduk živi vječno ! (ili dok im ne iskljuce struju))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:50 (AxeAwesome).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
FuzzyBrain kaže...

Moze preporuka neke low end graficke da stavim curi u komp? Konfiguracija je : Intel q6600, 2gb DDR2 rama(mozda stavim jos 2), napajanje neko no name od 400W. Tek toliko da moze gledat filmove i da ja mogu koji put pokrenut neku igru, tipa SC2, ME, Alan Wake...Sta bi  bila vasa preporuka? Neznam dal da uzmem neki totalni low end ili da ipak stavim nes mid range (komponente nisu bas totalno slabe)? Po mogucnosti da je novo i tiho. Do nekih cca 400kn, ali moze i koja kuna vise ako se isplati.Thx

5770 polovna - 4850 nova

15 godina
FuzzyBrain kaže...

Ako se mozes protegnut do Sapphire HD6670 1GB GDDR5 , mala potrosnja !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

znam da sam se vec tisucu puta postavila pitanja za graficku,al pliz jos jedno pitanje =) ovako htijela sam svim silalama kupit msi gtx 680 lightning,ali vise nigdje nije dobavljiva   zadnja koja je bila, je bila u hg spotu za 4300kn,al danas sam zvala hg spot i kazu da ih nigdje nema i da ce mozda tek za mjesec dana stic opcenito i u druge ducane.(mozda) pa mi se neda cekat toliko,jer sam vec sada luda bez graficke 5dana :) i poslala sam upit u trilit informatiku i kazu da mi mogu nabavit ali posto ja uzimam na rate kostala bi me 4970kn(inace je 4600kn na gotovinu) ,pa jel mi se isplati dat 500kn vise i kupit tu msi-ovu graficku(osim kaj moram ostavit i polog od 500kn),ili sam nasla u protisu ovu i kupit je odma sutra http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-asus-gtx680dc2o2gd5--assassins-creed-3/64501 ... jel ima neke razlike u preformansama,ili su identicne,jel se isplati cekat i dat vise para ako i je neka razlika? 

hvala unaprijed na odgovorima  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ima ti ju naš kolega za prodati i to za super cijenu,izvoliš

edit:tek sam sad videl da kupuješ na rate,šteta...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:38 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crna.pantera0406 kaže...

znam da sam se vec tisucu puta postavila pitanja za graficku,al pliz jos jedno pitanje =)

Neznam kolko je tebi bitno jamstvo , MSI daje 12 mj. vise ! 370kn vise na cifru od skoro 5000kn ces jedva osjetit ! Inace, MSI radi na nesto visem taktu !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
crna.pantera0406 kaže...

znam da sam se vec tisucu puta postavila pitanja za graficku,al pliz jos jedno pitanje =)

Neznam kolko je tebi bitno jamstvo , MSI daje 12 mj. vise ! 370kn vise na cifru od skoro 5000kn ces jedva osjetit ! Inace, MSI radi na nesto visem taktu !

pa dosta mi je bitno jamstvo, a koliko sam citala o toj kartici stvarno je hvaljena,a uz to dobim i tri godine garancije,makar joj je inace cijena ko i u drugim ducanima... http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/55902-msi-gtx-680-lightning-review.html mislim po ovom je asus cak i malo bolja,vjerovatno neprimjetno,al ak mogu ustedit pare zasto ne?  makar sad gledam necu bas nista ni ustedit jer u protisu ta asus na rate  kosta isto ko i ta od msi-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:50 (crna.pantera0406).
15 godina

Onda idi na MSI !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imam problem... Prvo je počeo tako da kada palim komp neče da pokaže sliku nego moram resitirati... i onda mi ponudi ono start windows normaly... i tako sve super ja odo na youtube, sve se zamrzne na 5 sec (zvuk isto)baci plavi ekran, i od tada nisam mogao upaliti pc. I sada posumljah na grafu i izvadim je van... I sada sam na intergriranoj i sada radi... Dali je grafa dala svoje???  Znači dok je grafa bila jos unutra jednostavno nije slike bilo,i mogo sam do mile volje resitirati komp.

Suha krpa na dnu mora.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 19:15 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moguce da je grafa , a i moguce da napajanje nemoze isporucit dovoljno struje kad opteretis grafu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napajanje je dobro jel imam tu grafu nekih 2 godine i u tom periodu sam je opterečivo do ibera, sa svim novim igrama i programima i eto... grafa je stara jednostavno pa ju to zafrkava... jede dosta struje i grije se ko luda... mislim da bi bilo pametno iči na nešto drugo...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da budes 100% siguran , isprobaj ju u drugom kompu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

pozz zanima me koja je razlika između ove MSI HD7970 Lightning BE 3GB i HD 7970 Lightning 3GB, vidim da pise po ducanima "NOVO" a kad na google napisem uvijek mi izbaci ovu bez tog BE? i k tome ta BE je skuplja 200-300kn? :)

ante
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ante.peric kaže...

pozz zanima me koja je razlika između ove MSI HD7970 Lightning BE 3GB i HD 7970 Lightning 3GB, vidim da pise po ducanima "NOVO" a kad na google napisem uvijek mi izbaci ovu bez tog BE? i k tome ta BE je skuplja 200-300kn? :)

kratko - nema razlike

15 godina
ante.peric kaže...

Lightning BE radi na nesto vecim taktovima , ostalo je sve isto ! Po meni bespotrebno bacanje love na BE , kupis obicnu Lightning i OC-as !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

jel mi moze neko rec kakva treba graficka za fifu 13 al da mi radi savrseno i kakav procesor ja imam procesor intel pentium dualcore 2,50ghz

0 0 hvala 0
13 godina

Uzmi ovu. Tvoj procesor je može dobro iskoristiti, a možeš igrati i novije igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice