Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.941.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
SpyGi kaže... 

Da ali ja sam cuo da kad hoces instalirati nove drivere da treba instalirati neke patcheve i fixeve :S

Ne nužno. AMD ima problema s driverima, a NVidia trenutno ne, srecom... Podrazumijeva se doduse da ce trebati malo, ajmo to tako reci, ''eksperimentirati'' s driverima, no to je normalna pojava, buduci da se ipak radi o probijenoj SLi podrsci. Razumijes?

15 godina
protjeran
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

Hvala obojici,nego moze li XFX Core Edition 750w goniti CF HD 6970 i masno klokanog Phenoma 1090T na 4-4.2GHz ostale stvari jedan bijedni HDD od 250gb i nista vise.

Jel kupuješ napajanje ili ga već imaš ? To napajanje je izvrsno, ali ti ćeš imati jako zahtjevan i skup setup pa ako kupuješ novo možda bi ti bilo mudrije uzeti kvalitetnije napajanje.

Nemam to napajanje,ili je bolje da uzmem HD 6950 2GB i kupim neko bijesno Seasonicovo napajanje pa otkljucam HD 6950 i onda kasnije jos jedna u CF.

16 godina
neaktivan
SpyGi kaže..

Nemam to napajanje,ili je bolje da uzmem HD 6950 2GB i kupim neko bijesno Seasonicovo napajanje pa otkljucam HD 6950 i onda kasnije jos jedna u CF.

Nemoj se sad vise bas nadat otkljucavanju... ima ih istina, ali veca je vjerojatnost da ce ti uletit neka koju neces moc otkljucat

14 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

@Zubic, tomic:

Helou, to je XFX Core 750 Pro napajanje.

1.) punokrvna SeaSonic-ova S12II konstrukcija - kvaliteta na prvom mjestu

2.) 80+ Bronze cerfitikat

3.) SLI/CF supp., visoka efikasnost...

To je zapravo zamaskirani SiSa, a zna se što to znači.

Jedina mana je nemodularnost kablova.

Ostalo sve je na veoma visokom nivou.

U svakom slučaju drži 2x HD6970 + masno OC-ani 1090T bez pol beda.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nemoj se sad vise bas nadat otkljucavanju... ima ih istina, ali veca je vjerojatnost da ce ti uletit neka koju neces moc otkljucat

Ne ako bude maksimalno što se može biti  pažljiv pri odabiru - kupnji.

15 godina
protjeran

A neotkljucana HD 6950 2GB gura 90% danasnjih igara na full HD ? Ja nju kontam klokati masno ako ne uspijem otkljucati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

A neotkljucana HD 6950 2GB gura 90% danasnjih igara na full HD ? Ja nju kontam klokati masno ako ne uspijem otkljucati :)

Da.

15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

XFX Core80 750 je idealno napajanje za tebe. Mislim da sam dovoljno rekao.

Ako još uvijek iz ne znam ti ni ja kojeg, uglavnom neopravdanog razloga ne vjeruješ da drži dvije HD6970 + OC-anog 1090T, onda je ovo way to go  za tebe: http://www.protis.hr/products/details/napajanje-850w-xfx-core-edition-80--easyrail-technology/40262.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:05 (Caesar et Brutus).
15 godina
protjeran

Samo u ADMu uzimam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Po meni je bolji da ima viška snage, Napajanje će se manje grijati, bit će tiše i sporije gubiti svoju efikasnost.

Ako misli raditi CF bolje mu je 850w, puno pametnija odluka na duže staze jer napajanje s godinama gubi na kvaliteti, time i snazi.

Ono XFX od 850 ti je puno bolji izbor.

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:11 (Zvonimir Zubić).
15 godina
protjeran

A ovo http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=7640 iste ej cijene kao XFX 850 i uzmite u obzir da uzimam samo u ADMu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izuzetno kvalitetno te naravno vrhunsko napajanje, što je i za očekivati od SiSe.

Ipak, mislim da bi za te novce moralo upasti neko s Gold certifikatom, iako ni 80+ Silver nije praktično gotovo nimalo lošije.

15 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...

Izuzetno kvalitetno te naravno vrhunsko napajanje, što je i za očekivati od SiSe.

Ipak, mislim da bi za te novce moralo upasti neko s Gold certifikatom, iako ni 80+ Silver nije praktično gotovo nimalo lošije.

Uzecu neko od ova 3.

Seasonic 760W Gold 80

Seasonic 850W Silver 80

Corsair TX950W

Koje ce najbolje vuci bijesni multi gpu sistem ?

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

A ovo  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=7640  iste ej cijene kao XFX 850 i uzmite u obzir da uzimam samo u ADMu

Onaj SiSa je po meni bolji jer je polu-modularan, dok ovaj Corsair nije modularan i također ima 80+ Bronze u usporedbi sa SiSom koji ima 80+ Silver. To ti je moje mišljenje i moj savjet, a ti si sada jos malo razmisli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:22 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Uzecu neko od ova 3.

Seasonic 760W Gold 80

Seasonic 850W Silver 80

Corsair TX950W

Koje ce najbolje vuci bijesni multi gpu sistem ?

Boldano.

Da bih ti olakšao, postavit ću anketu o tome koje ti je napajanje bolje za 2x HD6970 te masno OC-ani 1090T.

5 SeaSonic SS-760KM, 80+ Gold
0 SiSa 850W,SS-850EM,80+ Silver
0 Corsair 950W, TX Series
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:27 (Caesar et Brutus).
15 godina
protjeran

Znaci Sisa 760W 80 Gold moze vuci 2x HD 6950 2GB CF klokane plus masno klokani 1090T.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Znaci Sisa 760W 80 Gold moze vuci 2x HD 6950 2GB CF klokane plus masno klokani 1090T.

Naravno da može, to je zvijer  od napajanja. Neka te ne zavara ovih 760W nazivne snage.

15 godina
protjeran

Predomsilio sam se :D,uzecu GTX 570 TF II,XFX Core Edition 750w necu CF i to jer to ima problema sa skaliranjem u igrama i kad grafa oslabi uzecu neku noviju za oko 2 godine. Hvala vama na pomoci ali mislenja se mjenjaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SpyGi kaže...

Predomsilio sam se :D,uzecu GTX 570 TF II,XFX Core Edition 750w necu CF i to jer to ima problema sa skaliranjem u igrama i kad grafa oslabi uzecu neku noviju za oko 2 godine. Hvala vama na pomoci ali mislenja se mjenjaju.

puno ti je taj xfx core...mislim da bi ti 650 drzala sli takve dvi...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
protjeran

Narucio sam XFX Core80 650W i Gigabyte HD 6970...jer mi je budzet tanji malo..nego mene sad zanima jel 6970 ima 8pin i 6pin konektor i ima li ovaj XFX to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SpyGi kaže...

Narucio sam XFX Core80 650W i Gigabyte HD 6970...jer mi je budzet tanji malo..nego mene sad zanima jel 6970 ima 8pin i 6pin konektor i ima li ovaj XFX to ?

mislim da ima...

15 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
SpyGi kaže...

mislim da ima...

A sta ako nema ?

14 godina
SpyGi kaže...
zoharbizo kaže...
SpyGi kaže...

mislim da ima...

A sta ako nema ?

Ima sigurno, a ako slučajno i nema ti kablovi ti koštaju 10-15 kuna.

14 godina
SpyGi kaže...
zoharbizo kaže...
SpyGi kaže...

mislim da ima...

A sta ako nema ?

zar je tako tesko nac rewiew na google od napajanja i vidit koje molexe ima?

15 godina
protjeran

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9744

Moze li se ova otkljucati referentna je i najjeftinija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9744

Moze li se ova otkljucati referentna je i najjeftinija :)

Koliko se po forumu pise MSI se ne moze otkljucat vise..

15 godina
protjeran

MSi GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III radi na 950mhz mene sad zanima bi li on mogao derati na jedno 1070MHz stabilno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SpyGi kaže...

MSi GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III radi na 950mhz mene sad zanima bi li on mogao derati na jedno 1070MHz stabilno ?

Tko to "on" ??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice