aj nelaprdaj ti...nema se tu šta pričat...hd4850 i gotovo...da si vidio bilo koju od tih dve onda bi lijepo bez ikakvih suvišnih komentara rekao hd4850...pa 9800gt je ista 8800gt s višim radnim taktovina i večom cijenom...šta je tebi?a 9800gtx da je bolja od hd4850...nema šanse...hd 4850 i 9800gtx su u istom rangu,ali hd4850 ovaj put pobijeđuje i mislim da si je AMD ovaj put dao više truda...
Trazim novu graficku
- poruka: 124
- |
- čitano: 15.689
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
da imaš Toxica za 1300 kuna...i bit češ više nego zadovoljan.
to što si ti imao lošu matičnu na kojoj ti je "TRZALO" s ATI-em nije naš problem,čovjek oće kvalitetnu i ISPLATIVU karticu,onda je tu hd4850...znaš...a da se Nvidia nešto potrudila,nebi sigurno napravili još jednu 8800gtx i dodali devetku umjesto osimce i ubrzali ju za 1%...pa zato molim te
da imaš Toxica za 1300 kuna...i bit češ više nego zadovoljan

kak si ti smješan lik... tebi je Gigabyte P35-DS4 bila Loša matična????
hahahahaahahahahahhahahhaahhhaha,ček da se nasmijem...hahahahaahhahahahahahha,kakve veze ima matična s trzanjem,jaooo...e sad si me nasmijapo do suza,nisam znao da na ovom forumu ima tak ne zrelih ljudi,ček da te podsjetim,ti si na BUG forumu,govori se o računalima...kužiš...svaka matična ploća sadrži na sebi chipset...kužiš??da pojasnim ak nije jasno??
p.s- nisam spomenuo 9800gtx+,nego govorimo o 9800gtx,sretno tebi s Nvidiom,samo makljaj...hahahaha
hahahahaahahahahahhahahhaahhhaha,ček da se nasmijem...hahahahaahhahahahahahha,kakve veze ima matična s trzanjem,jaooo...e sad si me nasmijapo do suza,nisam znao da na ovom forumu ima tak ne zrelih ljudi,ček da te podsjetim,ti si na BUG forumu,govori se o računalima...kužiš...svaka matična ploća sadrži na sebi chipset...kužiš??da pojasnim ak nije jasno??
ne znam ja ko se tu sramoti,ja il ti,jaoo...probaj doć na pc ekspert forum,ili na warez pa češ vidit šta če ti ljudi reć...hahahahaha
ne znam ja ko se tu sramoti,ja il ti,jaoo...probaj doć na pc ekspert forum,ili na warez pa češ vidit šta če ti ljudi reć...hahahahaha
ahahahahahahahahahah...NOOB si ti sinko...ajde sad lagano zašuti...jel čovjeku nisi nimalo pomagao,samo odmogao...
aj nelaprdaj ti...nema se tu šta pričat...hd4850 i gotovo...da si vidio bilo koju od tih dve onda bi lijepo bez ikakvih suvišnih komentara rekao hd4850...pa 9800gt je ista 8800gt s višim radnim taktovina i večom cijenom...šta je tebi?a 9800gtx da je bolja od hd4850...nema šanse...hd 4850 i 9800gtx su u istom rangu,ali hd4850 ovaj put pobijeđuje i mislim da si je AMD ovaj put dao više truda...
eto...sad si ti jedini u pravu...da da...svi če sad tebe slušat,a nas dvojicu ne
eto...sad si ti jedini u pravu...da da...svi če sad tebe slušat,a nas dvojicu ne
---Namjena ovog foruma je da se pomogne ljudima u odabiru a ne da nekakvi BALAVCI (ne po godinama, Kompotko je ovdje profesor a ima 15 god) pametuju, glume overklokere, preseravaju se, simpatiziraju neku STRANU tvrtku od koje nemaju u džep a iz njega da boli glava!
Vjeruj testovima, to ti je moj savjet, sa nijednom od one dvije neces pogrijesiti, to su zvijeri, vjerojatno je razlika neosjetna! Gledaj koja ti financijski vise odgovara, pazi na napajanje da ga moze drzati (koliko ampera na +12V), progooglaj malo jer ljudi imaju probleme sa odabranim modelom, hlađenje itd.---
...Od nas tu svatko ima svoje misljenje i nakon sto ukljuci razne algoritme u glavi dode do svog zaključka, neki za HD4850, neki 9800GTX!
Juve,,,za cijenu do 1500kn je najbolji izbor hd4870. ali zbog 19 inchnog monitora bolji je izbor HD4850,, nema ( ima, možda 2 za sad), nvidiine kartice bolje od tih dvije do 1500kn, jedino gtx 216 (216) koja je iznad 1500kn,
Za njegov monitor je hd4850 pun pogodak jer neče igrati na visokim rezolucijama..
Makar Nvidina Zotac GF 9800gtx+ Amp verzija je tu negdje sa hd4850, ili čak jača od nje, između hd4870 i 4850, cijena joj je oko 1500 kn,
Ali best buy je definitivno HD4850
Čakajte da čovjek kaže kakvo napajanje ima, koliko A na 12V!
Ako ima slabije napajanje (jer one zvjerke ghutaju) mozda mu je najbolje HD4670!
Juve,,,za cijenu do 1500kn je najbolji izbor hd4870. ali zbog 19 inchnog monitora bolji je izbor HD4850,, nema ( ima, možda 2 za sad), nvidiine kartice bolje od tih dvije do 1500kn, jedino gtx 216 (216) koja je iznad 1500kn,
Za njegov monitor je hd4850 pun pogodak jer neče igrati na visokim rezolucijama..
Makar Nvidina Zotac GF 9800gtx+ Amp verzija je tu negdje sa hd4850, ili čak jača od nje, između hd4870 i 4850, cijena joj je oko 1500 kn,
Ali best buy je definitivno HD4850
slušaj ga ja sam siguran da zna što govori
Ma kakvi hladnjaci o cem ti