Stigao titan u links

poruka: 73
|
čitano: 17.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Stigao titan u links
zuper kaže...

nice!

16 godina
odjavljen
kruskar kaže...
rapture686 kaže...

Zbog čega Links mora uvijek biti skuplji?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12801

Onaj tko uzima tu karticu nepita za cijenu,toj osobi nije važno razlika od 400-500kn.Nadam se da ćemo u skorije vrijeme vidjeti jednu karticu u Slike vašeg hardvera.

Odgovor ti nema nikakvog smisla. Ako netko kupuje nešto skuplju karticu, ne znači da ga nije briga za novac ili da mu novac raste na stablu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
mariolla79 kaže...

brzo pokupovat,jos malo pa nestalo,hahaha!za te pare slozs dobar komp

Za te pare kupim Twinga...

17 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Zbilja too much samo za grafulju..  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SlavkecD3 kaže...

Ali to je nasa "hrvacka" zbilja, nema veze sto smo nepismeni, glavno da imamo za 2x veca jaja od susjeda.

Teško ga je čitati, no možda čovjek ima problema s tipkanjem? Možda dugo nije pisao hrvatskim jezikom?

Svakako, komentar ti je posve blesav: GTX Titan nudi ono što košta daleko više od Titana. 6GB memorije po GPU-u je itekako bitna stavka za profesionalnu upotrebu, a procesna snaga je jako bitna. GTX Titan je zapravo TESLA. Znaš li koliko košta ta kartica? Ja sam Titan koristio do prije kojih mjesec dana upravo za posao (posao mi je bio baziran na CUDA računanju).

Također, znaš li da i V-Ray RT iako podržava OpenCL radi samo na Nvidijinim karticama?

Dakle, u sferi igranja, Titan je bacanje novca, pogotovo zato što postoji GTX 780, koji je u igrama praktički jednako brz, a košta mnogo manje. U sferi profi upotrebe, Titan je kartica koja vrijedi mnogo više, nego košta. Realno, Titan SLI konfiguraciju će isplatiti svaki ozbiljan projekt, a profi upotreba podrazumijeva kontinuiran priljev ozbiljnih projekata, barem dok se koristi kartica.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stigao titan u links

Neznam dal je titan najaci .. watch?v=4zYGR4R7Svk 7990 jede malu djecu

0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen

7990 je dual GPU.

11 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

A sada pitanje, zašto je Links smanjio cijenu , a adm nije pa je trenutno adm skuplji :P

13 godina
mpavkovic kaže...
rapture686 kaže...

A sada pitanje, zašto je Links smanjio cijenu , a adm nije pa je trenutno adm skuplji :P

se to vlasnik Linksa javlja {#}  0 dana LOL

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
15 godina
neaktivan

Kakve veze ima sto je dual GPU .. opet je jaci od titana

13 godina
Squnte kaže...

Kakve veze ima sto je dual GPU .. opet je jaci od titana

{#}

15 godina
neaktivan

Gledam malo opte je to graficka koja ima manju cjenu a bolja je tj jaca.. pa ti gledaj sta ces kupit

samo kazem precjenjena je i nebi nikad dao te pare za to cak i da imam neznam koliko para otiso bi na ati.

Koliko ima GPU uvopce nije bitno

16 godina
odjavljen
Squnte kaže...

Gledam malo opte je to graficka koja ima manju cjenu a bolja je tj jaca.. pa ti gledaj sta ces kupit

samo kazem precjenjena je i nebi nikad dao te pare za to cak i da imam neznam koliko para otiso bi na ati.

Koliko ima GPU uvopce nije bitno

Da, može biti, no 2 GPU-a ne ponašaju se isto kao 1 GPU. Također, dva GPU-a dijele "ukupnu" memoriju, a nema jedan GPU pristup svih "6 GB" video memorije kao što ima Titan. Rijetkim igrama je to bitno, ali Titan nije namijenjen samo igrama niti za jedan monitor, već za druge konfiguracije. Također, ako želiš najbrže, kupit ćeš 4 Titana za SLI, a više od dva 7990 ne možeš spojiti, jer su to već 4 GPU-a, maksimum CF-a i SLI-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice