Prodavanje magle.
Tak je bilo i na pocetku s nvidiom kad je ubacila physix, ekipa poput tebe je pljuvala samo zato jer je to vecini štekalo, sad pogledaj gdje su danas a gdje bi bili da su slušali takve poput tebe
Na krilima kriptomanije te sada AI manije oni su tamo gdje žele biti. Kaj to mene briga? Ja sam kupio rtx 3060 Ti novu za 3900kn jer je u tom trenutku nova rtx 2080 super koštala 7xxx kn, i tu sam vidio svoju računicu, radio RT kako treba ili ne, sporedna stvar. Onda je došla prva igra koja je skršila 8gb vrama pa je došla nova serija i nedaju frejm generator. Prodao i sitno nadoplatio za najbolju opciju uloženo dobiveno. Mene drugo ne zanima, boli me pišo gdje su danas ili sutra ili da li će AMD sutra ugasit firmu. Nisam dioničar i ne kupujem maglu, ne kupujem ništa jer mi sve radi....niti ću kupovati više. Ide se na konzolu i mogu bit gdje žele.
A takvi kao ti nek nastave kupovati igračke po 2000 eura, ja imam bitnije stvari u životu od plaćanja refleksija na vodu ili RT sjena u stvarnom vremenu.